Günaydın jelocumaraba alan arkadasa hayırlı olsun diyeyim once valla ben ne mi aldım?alısveriste Bi kılo patates yarım kilo brokoli, ıkı kılo ıspanak bilsrydim bende çarşaf çarşaf resimlerini çekip koyardım
Hiç yani mutevazilik akıyor her yerimizdenahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelohiç diyomuyuz villa aldık yok amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın evinin kadın bero hepde sebze almış aferin hahhaha koyaydın keşke
Günaydın jelocumaraba alan arkadasa hayırlı olsun diyeyim once valla ben ne mi aldım?alısveriste Bi kılo patates yarım kilo brokoli, ıkı kılo ıspanak bilsrydim bende çarşaf çarşaf resimlerini çekip koyardım
senin pilin bitmezmi arkadaş ya hay maşşallah da nazrım değmesinde benim ağzım açık kalıyor iki koştumada sana diyorum ama yok ben yaşlıyım kesin
bana bak sen gözüme pek batıyon görmüyüm seni whatsup grubunda bi daha ne samim dikker tüylüye sen evine de giden peynir yemeye kesin
yağ çekmeo eller beni seviyor
3 küçük çocuğu olan ne ojesi yahusürme sürme düğünden derneğe sür sen
gece ne muhabbet ne muhabbet o telde yeşil ışık yanıyor diyorum hangi grup bakem bi aha siz lo hem burada hem telde nasıl beceriyonuz bu kadar yazışmayı
kime diyon bunu bu dımbıl zuzuya mı bacağını da bir göremedik zaten iyice gıcığım
tüylüm yeni geleni hemen sinene sarma bacım bekle çişli çıkar yılan çıkar önce tanı sonra sar sinene
sıyırmış bunlar geyiğinde içine etmişlergece iki laf sokaydınız birlerine alttan ekşın olaydı bu ne be pışş pışşş
vurur tüylüye yoğunluk ifadesi kendi kendine halay çeker bi tanesiyazık gelimm mi kız iyimisin aklım sende bak sees et
günaydın beromaklı selim zengin arkadaşım neler aldın alışverişten yaz hele burada nicname yazmayacağım buldumcuk olan bir arkadaş wolla araba almış (doğru yazdım mı markasını anlamam araba markalarından :) zuzu53 bilir markaladradan anlar:))) neyse o arkadaş buldumcuk olan sabaha kadar telden arabanın camım da üstünde alt tekerinde pozlar verip bana attı bak sen ne naifsin alışverişe gittin yazmadın şunu aldım diye
Volvo diyeceedin heralde
Bak sen şu işe,ne görgüsüz tipler türedi jelocan,sonradan görme bunlarne o öyle,bir parende atmadığı kalmış sunroof lu arabada
Beni de ekle mütevaziyim benahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelohiç diyomuyuz villa aldık yok amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın evinin kadın bero hepde sebze almış aferin hahhaha koyaydın keşke
Beni de ekle mütevaziyim ben
Yok kız benimkisi külüstür,havada bulut,sen volvo yu unutana sen burdamıydın töbe bismillah sende de VOLVo var dimiii
Yok kız benimkisi külüstür,havada bulut,sen volvo yu unut
Zengin olmak başka , gorgusuz olmak başka bisey Can'ımgezeceğim volvoyla düt düt arkadaşımın malı benim malım be yaaaya ne çevre yaptım ha k.k sayesiinde hepside zengin gacılar sırtım da yere gelmez aha beroda girdi listeye yurt dışı da tamam
Zengin olmak başka , gorgusuz olmak başka bisey Can'ımbana cok uzak , hiç bilmediğim birsey neyse ben çıkayım biraz kızlar bankada islerim var , hafta içi pek gidemiyorum , hafta sonu açtırıyorum . Kalabalıktan pek hoşlanmam limuzinim gelmiş bile daral geliyor diğer arabalardan hadi gorusuruz sonra
Sole nireni yaptırcan , ben ayarlayım buradanahahhahah limuzin he vayyy vayyyy havanı yesinler hahhahah de hadi git bankayada yatır paralarını banada iki estetik parası gönder
Sole nireni yaptırcan , ben ayarlayım buradanbirazda yurtdışını dene, değişiklik olsun hadi optum
bu hafta planladık pazartesi belli olacak her şey son kez konuşucaz.
sahsen esra gibi olmak istememEki Görüntüle 1752728 Sakın haaaaaesra gibi olmayın yoksa topuklarınıza sıkarım Laz kızıyım uyyyy haçen daaaaaa
Ama böyle olanda çok varsahsen esra gibi olmak istemembu ne copten kadin aman bence kimse boyle olmak istemez , kadin dedigin etli butlu olmali
Bende öyle çırpı gibi olmayı hiç istemedim istememde maksat etli olup güzel gözükmeksahsen esra gibi olmak istemembu ne copten kadin aman bence kimse boyle olmak istemez , kadin dedigin etli butlu olmali
dimi amaBende öyle çırpı gibi olmayı hiç istemedim istememde maksat etli olup güzel gözükmek
bu hafta planladık pazartesi belli olacak her şey son kez konuşucaz.
bu aralar göbeği çok düşünemiyorum böbreklerim ağrıyo pazartesi ultrason çektiricem taş olabilirmiş bakalım göbek yerine böbrekten amel olurmuşum allah korusun geberiyorum ama ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?