Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelo hiç diyomuyuz villa aldık yok amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın evinin kadın bero hepde sebze almış aferin hahhaha koyaydın keşke

ahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelo hiç diyomuyuz villa aldık yok amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın evinin kadın bero hepde sebze almış aferin hahhaha koyaydın keşke
Hiç yani mutevazilik akıyor her yerimizden Araba villa yat kat her daim aldığım seyleralısveris gözüyle bakmıyorum ben onlaragunluk hayatımda alışılmış sure gelen seyler onlar

Volvo diyeceedin heralde
Bak sen şu işe,ne görgüsüz tipler türedi jelocan,sonradan görme bunlar ne o öyle,bir parende atmadığı kalmış sunroof lu arabada

gezeceğim volvoyla düt düt arkadaşımın malı benim malım be yaaa ya ne çevre yaptım ha k.k sayesiinde hepside zengin gacılar sırtım da yere gelmez aha beroda girdi listeye yurt dışı da tamam
Zengin olmak başka , gorgusuz olmak başka bisey Can'ımbana cok uzak , hiç bilmediğim birsey neyse ben çıkayım biraz kızlar bankada islerim var , hafta içi pek gidemiyorum , hafta sonu açtırıyorum . Kalabalıktan pek hoşlanmam limuzinim gelmiş bile daral geliyor diğer arabalardan hadi gorusuruz sonra

ahahhahah limuzin he vayyy vayyyy havanı yesinler hahhahah de hadi git bankayada yatır paralarını banada iki estetik parası gönder

FAZLANAZLI nerdesin sesin çıkmadı ne yaptın? Gün alırsan yaz dua edek saana
bu hafta planladık pazartesi belli olacak her şey son kez konuşucaz.

bu aralar göbeği çok düşünemiyorum böbreklerim ağrıyo pazartesi ultrason çektiricem taş olabilirmiş bakalım göbek yerine böbrekten amel olurmuşum allah korusun geberiyorum ama ağrıdan

kızlar geçen birisi karikatür paylaşmıştı odun lu felan onu bulmaya çalışıyorum bulamadım kim paylaştı nerden buldu bu desin hele :))

hayırlısı olsun arkadaşım umarım bu sefer çok mutlu olursun çıkan sonuç dan, geçmiş olsun böbrek ağrısı zor derler baktır bi ay allah koorusun bi böbrek eksikdi deliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…