• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın jelocum :KK68:araba alan arkadasa hayırlı olsun diyeyim once:confused:valla ben ne mi aldım?alısveriste Bi kılo patates :KK69:yarım kilo brokoli,:KK69: ıkı kılo ıspanak:KK69:bilsrydim bende çarşaf çarşaf resimlerini çekip koyardım:KK70:

ahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelo :KK19: hiç diyomuyuz villa aldık yok :KK48: amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın :KK76: evinin kadın bero hepde sebze almış aferin :p hahhaha koyaydın keşke :KK70:

ahahhaha işte bak mütevazi kişilik bero ve jelo :KK19: hiç diyomuyuz villa aldık yok :KK48: amin amin hayırlı olsun kazasız belasız kullansın :KK76: evinin kadın bero hepde sebze almış aferin :p hahhaha koyaydın keşke :KK70:
Hiç yani mutevazilik akıyor her yerimizden:KK19: Araba villa yat kat her daim aldığım seyler:63:alısveris gözüyle bakmıyorum ben onlara:63:gunluk hayatımda alışılmış sure gelen seyler onlar:KK69:

Günaydın jelocum :KK68:araba alan arkadasa hayırlı olsun diyeyim once:confused:valla ben ne mi aldım?alısveriste Bi kılo patates :KK69:yarım kilo brokoli,:KK69: ıkı kılo ıspanak:KK69:bilsrydim bende çarşaf çarşaf resimlerini çekip koyardım:KK70:
senin pilin bitmezmi arkadaş ya hay maşşallah da nazrım değmesinde benim ağzım açık kalıyor iki koştumada sana diyorum ama yok ben yaşlıyım kesin:p:p:p

bana bak sen gözüme pek batıyon görmüyüm seni whatsup grubunda bi daha ne samim dikker tüylüye sen evine de giden peynir yemeye kesin :KK12::KK12::63::63::63:

yağ çekme :63: o eller beni seviyor :KK48:

3 küçük çocuğu olan ne ojesi yahu :KK14: sürme sürme düğünden derneğe sür sen:KK48:

:KK53::KK53::KK53: gece ne muhabbet ne muhabbet o telde yeşil ışık yanıyor diyorum hangi grup bakem bi aha siz lo hem burada hem telde nasıl beceriyonuz bu kadar yazışmayı :KK45::KK45::KK45::KK45::cool:

kime diyon bunu bu dımbıl zuzuya mı bacağını da bir göremedik zaten iyice gıcığım:-)

tüylüm yeni geleni hemen sinene sarma bacım bekle çişli çıkar yılan çıkar önce tanı sonra sar sinene :-):-)

sıyırmış bunlar geyiğinde içine etmişler :63: gece iki laf sokaydınız birlerine alttan ekşın olaydı bu ne be pışş pışşş :KK67:

vurur tüylüye yoğunluk ifadesi kendi kendine halay çeker bi tanesi :KK70::KK70::KK70: yazık gelimm mi kız iyimisin aklım sende bak sees et:p

günaydın berom :KK74: aklı selim zengin arkadaşım neler aldın alışverişten yaz hele burada nicname yazmayacağım buldumcuk olan bir arkadaş wolla araba almış (doğru yazdım mı markasını anlamam araba markalarından :KK70::) zuzu53 zuzu53 bilir markaladradan anlar:))) neyse o arkadaş buldumcuk olan sabaha kadar telden arabanın camım da üstünde alt tekerinde pozlar verip bana attı :KK70: bak sen ne naifsin alışverişe gittin yazmadın şunu aldım diye :rolleyes::KK60:

Volvo diyeceedin heralde:p
Bak sen şu işe,ne görgüsüz tipler türedi jelocan,sonradan görme bunlar:KK8: ne o öyle,bir parende atmadığı kalmış sunroof lu arabada:63:

gezeceğim volvoyla düt düt arkadaşımın malı benim malım be yaaa:KK70: ya ne çevre yaptım ha k.k sayesiinde hepside zengin gacılar sırtım da yere gelmez aha beroda girdi listeye yurt dışı da tamam :KK49::KK76::KK73::KK73:
Zengin olmak başka , gorgusuz olmak başka bisey Can'ım:63:bana cok uzak , hiç bilmediğim birsey :63: neyse ben çıkayım biraz kızlar bankada islerim var , hafta içi pek gidemiyorum , hafta sonu açtırıyorum . Kalabalıktan pek hoşlanmam :plimuzinim gelmiş bile :KK24:daral geliyor diğer arabalardan :KK70:hadi gorusuruz sonra :KK68:

Zengin olmak başka , gorgusuz olmak başka bisey Can'ım:63:bana cok uzak , hiç bilmediğim birsey :63: neyse ben çıkayım biraz kızlar bankada islerim var , hafta içi pek gidemiyorum , hafta sonu açtırıyorum . Kalabalıktan pek hoşlanmam :plimuzinim gelmiş bile :KK24:daral geliyor diğer arabalardan :KK70:hadi gorusuruz sonra :KK68:

ahahhahah limuzin he vayyy vayyyy havanı yesinler hahhahah de hadi git bankayada yatır paralarını banada iki estetik parası gönder :KK70::KK68:

FAZLANAZLI FAZLANAZLI nerdesin sesin çıkmadı ne yaptın? Gün alırsan yaz dua edek saana :KK19:
bu hafta planladık pazartesi belli olacak her şey son kez konuşucaz.

bu aralar göbeği çok düşünemiyorum böbreklerim ağrıyo pazartesi ultrason çektiricem taş olabilirmiş bakalım göbek yerine böbrekten amel olurmuşum allah korusun geberiyorum ama ağrıdan

kızlar geçen birisi karikatür paylaşmıştı odun lu felan onu bulmaya çalışıyorum bulamadım kim paylaştı nerden buldu bu desin hele :))

image.jpg
Sakın haaaaa :D esra gibi olmayın yoksa topuklarınıza sıkarım :P Laz kızıyım uyyyy haçen daaaaaa

bu hafta planladık pazartesi belli olacak her şey son kez konuşucaz.

bu aralar göbeği çok düşünemiyorum böbreklerim ağrıyo pazartesi ultrason çektiricem taş olabilirmiş bakalım göbek yerine böbrekten amel olurmuşum allah korusun geberiyorum ama ağrıdan

hayırlısı olsun arkadaşım umarım bu sefer çok mutlu olursun çıkan sonuç dan, geçmiş olsun böbrek ağrısı zor derler baktır bi ay allah koorusun bi böbrek eksikdi deliii:KK14:

Back