kızlar geçen birisi karikatür paylaşmıştı odun lu felan onu bulmaya çalışıyorum bulamadım kim paylaştı nerden buldu bu desin hele :))
Eki Görüntüle 1752728 Sakın haaaaaesra gibi olmayın yoksa topuklarınıza sıkarım Laz kızıyım uyyyy haçen daaaaaa
he demii meme toto olacak yaaa giydidiği yakışmaz insanın ne bu tahtasahsen esra gibi olmak istemembu ne copten kadin aman bence kimse boyle olmak istemez , kadin dedigin etli butlu olmali
plastik cerraha gitmiş güzelleştiremedin diyordu oda odun resmi ile kıarşılaştırma yapıyordu çok aradım bulamadımhangisi canım nasıldıki hatırlat biraz
ultrason u yarın çektireyim bakalım böbrek değil galiba ama neyim ağrıyo anlamadım sağ ol canım güzel olacağına inanıyorum güzel olursa dr umun boynuna sarılcamhayırlısı olsun arkadaşım umarım bu sefer çok mutlu olursun çıkan sonuç dan, geçmiş olsun böbrek ağrısı zor derler baktır bi ay allah koorusun bi böbrek eksikdi deliii
Hala gözümün önünde masanın hali :))
ultrason u yarın çektireyim bakalım böbrek değil galiba ama neyim ağrıyo anlamadım sağ ol canım güzel olacağına inanıyorum güzel olursa dr umun boynuna sarılcam
kızlar kızlar gelemmi,yanağınızdan öpemmi
jelocaaaan,zuzuuu.soocuteee,berattiii,ve daha niceleriiii...hu huuuu
m.m.l.r baş kaldırmış,kavuşmuyor dügmeleeerdam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul ...... terbiyeliiym yazmam
toplaşın bakem,nabıyonuz,neediyonuz,pazarın pazarın
jelocaaaan,zuzuuu.soocuteee,berattiii,ve daha niceleriiii...hu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?