Benim tayfa an itibariyle vınladı :)) artık freeyim yuppiiii
Emektar ellerBeyaz izliyoruz şekerim,kol bandajlı ,no problem.Jelesec
:)) kolay gelsin süslücüm
TüüüüühhhhHay dilimi eşşek Arısı ısırsaydıda freeyim demeseydim an itibariyle bulut uyandı
Eeeee Ee hıı hıı hıı hıı pışş pışş pışşBirtanem söyle canım,ne istersen iste benden,istersen dost olalım göklerdeki turnalarla,istersen evlenelim davullarla zurnalarla,istersen dönsün dünya cümbüşlerle çalgılarlaly lay lay lay lomm
Eeeee Ee hıı hıı hıı hıı pışş pışş pışş
Eeeeeee eeeeeeee eeeeeee pış pış pışşşştey tey teeeeey lililililililililili
Ayy günaydınOooohhh yayılıp oturayım bari,, jelo da yok...kafa ütüleyen yok... şimdi bugün migrosa gittim,dönüşte kapıda çişimi yaptım
Belki birileri gelirkendi kendime yazıp,çalayım bari
Beyaz izliyoruz şekerim,kol bandajlı ,no problem.Jelesec
Benim tayfa an itibariyle vınladı :)) artık freeyim yuppiiii
Emektar eller
3 küçük çocuğu olan ne ojesi yahuHay dilimi eşşek Arısı ısırsaydıda freeyim demeseydim an itibariyle bulut uyandı
Tüüüüühhhh
Birtanem söyle canım,ne istersen iste benden,istersen dost olalım göklerdeki turnalarla,istersen evlenelim davullarla zurnalarla,istersen dönsün dünya cümbüşlerle çalgılarlaly lay lay lay lomm
Eeeee Ee hıı hıı hıı hıı pışş pışş pışş
tey tey teeeeey lililililililililili
Ayy günaydınalemsiniz
Günaydın jelocumsenin pilin bitmezmi arkadaş ya hay maşşallah da nazrım değmesinde benim ağzım açık kalıyor iki koştumada sana diyorum ama yok ben yaşlıyım kesin
bana bak sen gözüme pek batıyon görmüyüm seni whatsup grubunda bi daha ne samim dikker tüylüye sen evine de giden peynir yemeye kesin
yağ çekmeo eller beni seviyor
3 küçük çocuğu olan ne ojesi yahusürme sürme düğünden derneğe sür sen
gece ne muhabbet ne muhabbet o telde yeşil ışık yanıyor diyorum hangi grup bakem bi aha siz lo hem burada hem telde nasıl beceriyonuz bu kadar yazışmayı
kime diyon bunu bu dımbıl zuzuya mı bacağını da bir göremedik zaten iyice gıcığım
tüylüm yeni geleni hemen sinene sarma bacım bekle çişli çıkar yılan çıkar önce tanı sonra sar sinene
sıyırmış bunlar geyiğinde içine etmişlergece iki laf sokaydınız birlerine alttan ekşın olaydı bu ne be pışş pışşş
vurur tüylüye yoğunluk ifadesi kendi kendine halay çeker bi tanesiyazık gelimm mi kız iyimisin aklım sende bak sees et
günaydın beromaklı selim zengin arkadaşım neler aldın alışverişten yaz hele burada nicname yazmayacağım buldumcuk olan bir arkadaş wolla araba almış (doğru yazdım mı markasını anlamam araba markalarından :) zuzu53 bilir markaladradan anlar:))) neyse o arkadaş buldumcuk olan sabaha kadar telden arabanın camım da üstünde alt tekerinde pozlar verip bana attı bak sen ne naifsin alışverişe gittin yazmadın şunu aldım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?