İptal edemem ne dicem adama gerceklerin acisi dagladi yuregimi 48 likle devam ediyimmi yok canim o yapsin sora yuz 28 gobis 18 dedirtcem ben
Kızlar yaa sevgili arkadaşımız @roseberry ye 3. kez beni izlermisin resimleri görmek istiyorum diyorum ama eklemedi tacizci gibimi görünüyorum acaba albümüme bakıncaçok içlendim yahu
Sen ameliyaata girmeden konuş de 28 lik yap beniyüzün çok güzel senin zaten o kadar ayran içmeye bozulmamış yüzün
Hahhaha tacizci seni ekler ya zaten bakma bu resim olayı yani herkesin bünye farklı tepki farklı ameliyat sonrası kıyas etmemek lazım ama merak ediyoruz işte görme isteği bundaniçlenme ben sana girer yatağa iki poz çeker atarımmm
Yaş kaç bebiş :))hahah sende olmasan valla kendimi ayrana vercem iyice28 lik yap demem kızım risk almaya gerek yok ben 18 lik diyim o 28 lik yapsın sorun olmaz
34 cicimYaş kaç bebiş :))
Valla benim eski dr ye pek bi acıdım hahhaha kızım sende dert sorun bitmez lo uğraşma ora bura takma bozulan yerleri düzelttir tamam dırzaten gençsin yahu ben şu olayı anlamıyorum gelmişiz 45 yaşına 20 lik karın meme yüz diyoruz hastayız kesin yaptırma mini karın sende ne mini karını delimsiin ? ben büyük sorun omadıkça karşıyım karın germeye
bak buradan eski tayfadan @bestemelodi venldglp hatunlar zengin çantalar ayakkabılar 2 den başlıyor dr bunlara ver gazı al paraları modeli bana sana öylemi adam acır bedaava der hadi birde kahve içek der bende salaş eşofman hatta birazda saç diblerim çıkmıştı dedim ilk dr ye çok para verdim ben bunalımdayım eşim boşayacak akıllı kadınlarız be yaa
yok kız ne aşkı ben aşka inanmamhahhahahha hakket arızasın canım yaaşık olma amen diyimmm boşa kocayı öyleee
Parasız ameliyat edenlerdemi var :))karar verdim sonunda bugün tüm gün evde yattım depresyona giriyordum neyse ki çıktım çarşaflarımı değiştirdim
sadece ordaki yağı aldırıp iç bacağada ne lazımsa onun yapılmasını istiycem. ay yeter valla bıktım karnımda zaten dün gösterdi olabilecek görüntüyü eeh oda bana yeterli. birazda karın kaslarını güçlendiririm oh misss olur.
artık çok tırsıyorum parası ne ise vereyim dedimyok para almam yeterki mutlu ol bilmem ne ayaklarını geçelim parasıyla mutlu olmak istiyorum :))) sonra altından bi menfaat çıkıyor
ben baştan teptim o yüzden bu konuda içim rahat her sorduğum şeye cevap alıyorum biz burda bazı dr ları fazla büyütmüşüz. gerçekten bunu anladım
ben çekebilirsem ekliycem yandan çok güzel ama önden değil gerçi makyaj ile kontür yapıyorum daha ince oluyo ucu güzel oluyor ama makyajsız ıhhı değilBenimki de bana gore biraz kisalmali ...ama asil onden tombikligi hosuma gitmiyor. Cok karisik anlattim galiba resim koysam anlarsiniz ama yuzumu foruma gostermekten cekiniyorum da.Burunda yapayligi hic sevmiyrm bende olucaksa dogal olsun istiyorum estetik oldugunu belli etmesin. Bak merak ettim simdi seninkini de ... su dislerimi yenilettirim bi yaptiricam burnu da ben
doktor olan ediyor tüccar olan etmiyo dermişimParasız ameliyat edenlerdemi var :))
Dogum gunun kutlu Olsun istanbullondon , nice yillar a:Gunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz
Jelesec bana kahvalti yokmu
beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem
FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama
nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim
Devlet kapısı iyidir, hadi hayırlı uğurlu olsundoktor olan ediyor tüccar olan etmiyo dermişim
devlette para almıyorlarmış
ben özele gidicem bekleyemem aylarca bir an önce olayım istiyorumDevlet kapısı iyidir, hadi hayırlı uğurlu olsun
Karin germe olayina bencede ihtiyacin yok soocute . Bosuna girme o operasyona .ben özele gidicem bekleyemem aylarca bir an önce olayım istiyorum
doğum günün kutlu olsun ikizimGunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz
Jelesec bana kahvalti yokmu
beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem
FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama
nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim
Hadi iyi eglenceler o zaman
Iyiki doğdun
Ekle Görelim datlum :))ben çekebilirsem ekliycem yandan çok güzel ama önden değil gerçi makyaj ile kontür yapıyorum daha ince oluyo ucu güzel oluyor ama makyajsız ıhhı değil
özelden atayım canımEkle Görelim datlum :))
Karin germe olayina bencede ihtiyacin yok soocute . Bosuna girme o operasyona .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?