Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İptal edemem ne dicem adama gerceklerin acisi dagladi yuregimi 48 likle devam ediyimmi yok canim o yapsin sora yuz 28 gobis 18 dedirtcem ben

Sen ameliyaata girmeden konuş de 28 lik yap beni yüzün çok güzel senin zaten o kadar ayran içmeye bozulmamış yüzün

Kızlar yaa sevgili arkadaşımız @roseberry ye 3. kez beni izlermisin resimleri görmek istiyorum diyorum ama eklemedi tacizci gibimi görünüyorum acaba albümüme bakıncaçok içlendim yahu

Hahhaha tacizci seni ekler ya zaten bakma bu resim olayı yani herkesin bünye farklı tepki farklı ameliyat sonrası kıyas etmemek lazım ama merak ediyoruz işte görme isteği bundan içlenme ben sana girer yatağa iki poz çeker atarımmm

hahah sende olmasan valla kendimi ayrana vercem iyice 28 lik yap demem kızım risk almaya gerek yok ben 18 lik diyim o 28 lik yapsın sorun olmaz

karar verdim sonunda bugün tüm gün evde yattım depresyona giriyordum neyse ki çıktım çarşaflarımı değiştirdim
sadece ordaki yağı aldırıp iç bacağada ne lazımsa onun yapılmasını istiycem. ay yeter valla bıktım karnımda zaten dün gösterdi olabilecek görüntüyü eeh oda bana yeterli. birazda karın kaslarını güçlendiririm oh misss olur.

artık çok tırsıyorum parası ne ise vereyim dedim yok para almam yeterki mutlu ol bilmem ne ayaklarını geçelim parasıyla mutlu olmak istiyorum :))) sonra altından bi menfaat çıkıyor
ben baştan teptim o yüzden bu konuda içim rahat her sorduğum şeye cevap alıyorum biz burda bazı dr ları fazla büyütmüşüz. gerçekten bunu anladım

Parasız ameliyat edenlerdemi var :))

ben çekebilirsem ekliycem yandan çok güzel ama önden değil gerçi makyaj ile kontür yapıyorum daha ince oluyo ucu güzel oluyor ama makyajsız ıhhı değil

Dogum gunun kutlu Olsun istanbullondon , nice yillar a:

doğum günün kutlu olsun ikizimnice mutlu yıllara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…