• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Burdan devam...Kuaför de dip boya,11.30 Zumbaa:KK73: ,13.30 çoook sevdiğim Yeşom ile Palladium da buluşma,konuşma,hasret giderme,yeme,içme,tıkınma...Şimdilik bukaa,sonrası ne olur bilinmez...Jelo sabah sadece bir katı yumurta:KK8:

Günaydıııııın:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK31:
Etraf yatak toplandı,lavobolar wc genel temizlik yapıldı...Şimdi

Nasıl yani kaç da kalktın sen yahu :KK53: pire diyoruz sana boşa değil al ben hala gözümün çapağı ileyim:KK70:

Günaydınnnn hayatım günaydın balımm:KK5::KK73::p:KK37:

Burdan devam...Kuaför de dip boya,11.30 Zumbaa:KK73: ,13.30 çoook sevdiğim Yeşom ile Palladium da buluşma,konuşma,hasret giderme,yeme,içme,tıkınma...Şimdilik bukaa,sonrası ne olur bilinmez...Jelo sabah sadece bir katı yumurta:KK8:

hhahhahah okurken yoruldum :rolleyes: birde sana yaşlı diyorum :confused: kolay gelsin can can:KK74:
he aferin rapor alacağım bak bugün stard alındı ona göre :KK25:

Bu arada saatler 08.20:KK6:

ben erkenciyim hep malüm ama banyom vc o bu daha şimdi değil kahve face haberl o bu ayılınca :21:keyfe düşkün hatunumm:KK70:

Nasıl yani kaç da kalktın sen yahu :KK53: pire diyoruz sana boşa değil al ben hala gözümün çapağı ileyim:KK70:

Günaydınnnn hayatım günaydın balımm:KK5::KK73::p:KK37:

hhahhahah okurken yoruldum :rolleyes: birde sana yaşlı diyorum :confused: kolay gelsin can can:KK74:
he aferin rapor alacağım bak bugün stard alındı ona göre :KK25:

ben erkenciyim hep malüm ama banyom vc o bu daha şimdi değil kahve face haberl o bu ayılınca :21:keyfe düşkün hatunumm:KK70:
Tüylü süslü ama çok hamarat,çok marifetliyim beyyn:KK73::KK28:günaydın balım,git gözünün çapaanı yıka hemen :KK33:

Tüylü süslü ama çok hamarat,çok marifetliyim beyyn:KK73::KK28:günaydın balım,git gözünün çapaanı yıka hemen :KK33:

Valla öylesin uhd hatun maşşallah:nazar::KK200:

ogltkn ogltkn vazgeçtik otel kayak hocası o bu masraf veletlerle :KK59: dedik nldglp nldglp teyzeleri bunların eee tatilde :)becerikli de gidek 4 gün cümbür cemeat :KK55::KK70::KK70::KK70::KK70: hazırlığını yap biliyon ogülünün veletleri seçici herşeyi yemiyor:KK70:

Son düzenleme:
:KK1::KK1:tabi kızım tam takım gitmek olmaz 300.500.indirim nasıl isteyeceksin :KK53:adam bakacak çanta marka ayakkabı marka 10.binden kapıyı açacak yermisin yemezmisin:KK36:

ahahhah FAZLANAZLI FAZLANAZLI bildirim geldi begeni dedim bakım ne beğenmiş bu uzaylı :KK70: bunu beğenmişsin bak taktiklere pacoz git dr yanlarına acındır fakiirm param da bukadar diye :KK70: indirim al :KK28:

elitim demiii:KK54::KK54::KK54:

sen artık estetikden uzak dur be yaa :KK53: yaparken bozmasınlar bi yerlerini gel bana bedava yaparım:KK52::KK19:

akraba çıkarmışsınız şimdi:)))))):KK60:

de hadi yarın buluşun kahveye :KK73::KK73::KK73:
ya kafam allak bullak inanki bu kbb ciler burunda kemik egriliği var diyip duruyordu dün tomografi sonucuna birlikte baktık plastik Cerrahla adam çok güzel açıkladı her şeyi ben küçükken trafik kazası geçirmiştim o zaman hasar almıştğ burnum kıkırdak kırılmış güya öyle dedi bi yerde çok incelme olmuş erimiş burun ucumda dik olması gereken çatı kısmında kıkırdak yokmuş bu yüzden ucu top ama yandan bi problem yok

kemik eğriligi için ameliyata gerek yok dedi nefesini etkilemez nazallarda kıkırdak eğriliği varmış ama azmış ama bende var nefes problemi o etkilemez diyo anlamadım. dişlerimdeki kaplamaları bile gördü hatta üç boyutlu kafatasımı gösterip ölünce böyle olacaksın dedi :KK70: değişik bir mizah anlayışı var oda zeki olmasından bence.

sonuç olarak sorunlu bi burun var istersem burun ucu için ameliyat olabilirsin ama nefes için gerek yok dedi bende estetik istemediğimi çok yapay göründüğünü söyledim doğal dediklerinin bile bana yapay geldiğini haklısın dedi üstelemedi. şimdi memeler silikon bacak estetik burunuda estetik yaptırırsam iyice yapay olucam sanki
göbeğe rötuş yaptırıyorum inşallah bakalım gün almadım ama çok küçük bi işlemmiş memlekette dr mu yok biri yapmasa diğeri yapar.

ahahhah FAZLANAZLI FAZLANAZLI bildirim geldi begeni dedim bakım ne beğenmiş bu uzaylı :KK70: bunu beğenmişsin bak taktiklere pacoz git dr yanlarına acındır fakiirm param da bukadar diye :KK70: indirim al :KK28:
okuyunca kendim aklıma geldim o kadar paspal gitmiştim ki makyajsız markete bile çıkmayan ben makyajsız gitmiştim ama sebebi bu değildi canım çok sıkkıkdı moralim bozuktu boşanma arifesindeydim falan :D ama bu taktik cidden işe yarıyor aramızda kalsın ;)

Back