- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Iyi gecelerHadi ıyı geceler kızlar görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerHadi ıyı geceler kızlar görüşmek üzere
Hadi tatlı rüyalar kuzucuklara, Hoşçakal
Hadi ıyı geceler kızlar görüşmek üzere
Iyi geceler
Vayyyy bee 19 Eylül 2012... Açmışım bu topiği...Helal bizeHadi bakalım topik inşallah açılır.Hayırlı olsun diyelim.
Günaydıııııın
Etraf yatak toplandı,lavobolar wc genel temizlik yapıldı...Şimdi
Burdan devam...Kuaför de dip boya,11.30 Zumbaa ,13.30 çoook sevdiğim Yeşom ile Palladium da buluşma,konuşma,hasret giderme,yeme,içme,tıkınma...Şimdilik bukaa,sonrası ne olur bilinmez...Jelo sabah sadece bir katı yumurta
Bu arada saatler 08.20
Vayyyy bee 19 Eylül 2012... Açmışım bu topiği...Helal bize
Tüylü süslü ama çok hamarat,çok marifetliyim beyyngünaydın balım,git gözünün çapaanı yıka hemenNasıl yani kaç da kalktın sen yahu pire diyoruz sana boşa değil al ben hala gözümün çapağı ileyim
Günaydınnnn hayatım günaydın balımm
hhahhahah okurken yoruldum birde sana yaşlı diyorum kolay gelsin can can
he aferin rapor alacağım bak bugün stard alındı ona göre
ben erkenciyim hep malüm ama banyom vc o bu daha şimdi değil kahve face haberl o bu ayılınca keyfe düşkün hatunumm
Tüylü süslü ama çok hamarat,çok marifetliyim beyyngünaydın balım,git gözünün çapaanı yıka hemen
ben çocuğu okula attım daha kahvaltı yapamadım. hiç halim yok bu aralar derih düşünceler sardı beni :)Günaydıııııın
Etraf yatak toplandı,lavobolar wc genel temizlik yapıldı...Şimdi
tabi kızım tam takım gitmek olmaz 300.500.indirim nasıl isteyeceksin adam bakacak çanta marka ayakkabı marka 10.binden kapıyı açacak yermisin yemezmisin
ben çocuğu okula attım daha kahvaltı yapamadım. hiç halim yok bu aralar derih düşünceler sardı beni :)
maşallah sana
ya kafam allak bullak inanki bu kbb ciler burunda kemik egriliği var diyip duruyordu dün tomografi sonucuna birlikte baktık plastik Cerrahla adam çok güzel açıkladı her şeyi ben küçükken trafik kazası geçirmiştim o zaman hasar almıştğ burnum kıkırdak kırılmış güya öyle dedi bi yerde çok incelme olmuş erimiş burun ucumda dik olması gereken çatı kısmında kıkırdak yokmuş bu yüzden ucu top ama yandan bi problem yokelitim demiii
sen artık estetikden uzak dur be yaa yaparken bozmasınlar bi yerlerini gel bana bedava yaparım
akraba çıkarmışsınız şimdi:))))))
de hadi yarın buluşun kahveye
okuyunca kendim aklıma geldim o kadar paspal gitmiştim ki makyajsız markete bile çıkmayan ben makyajsız gitmiştim ama sebebi bu değildi canım çok sıkkıkdı moralim bozuktu boşanma arifesindeydim falan ama bu taktik cidden işe yarıyor aramızda kalsınahahhah FAZLANAZLI bildirim geldi begeni dedim bakım ne beğenmiş bu uzaylı bunu beğenmişsin bak taktiklere pacoz git dr yanlarına acındır fakiirm param da bukadar diye indirim al