- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
bencede yok ama işte hatun uzaylı :)))) ne gereği var olmayan karını kesip biçtirmeye dr beleşe yapacak sa okey deneyim olsun
beratti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))
Jelesec uzaylı mıyım kız sadece açık ve netim beleşe istemiyorum bir şey olursa olur olmazsa da olmaz ya memlekette Dr mu yok ist da m2 ye iki plastik cerrah düşüyor Bağdat cad Mecidiyeköy levemt gibi yerlerde
Aaaaa senin karnın dümdüz olmazda kiminki olur ayol yağ bile yok vücudundaberatti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))
Jelesec uzaylı mıyım kız sadece açık ve netim beleşe istemiyorum bir şey olursa olur olmazsa da olmaz ya memlekette Dr mu yok ist da m2 ye iki plastik cerrah düşüyor Bağdat cad Mecidiyeköy levemt gibi yerlerde
Ucuz etin yahnisi olmaz :))beratti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))
valla zaten karında izi olmayan sorunu da olmayan neden boylu boyuna kestirir yok yok sende kesilecek bişey yok tık yaptır yeter beybi
Şaka kız beleşe kim yapar anca asistanlara olur yada akrabalaraver paranı ol ama acele etme diyim denize düşen yılana sarılır hesabı olmasın
Caddeler iyidir havan olurrr
Aaaaa senin karnın dümdüz olmazda kiminki olur ayol yağ bile yok vücudunda
Canı sıkılmış onun jelocum kendine is arıyorbencede yok ama işte hatun uzaylı :)))) ne gereği var olmayan karını kesip biçtirmeye dr beleşe yapacak sa okey deneyim olsun
En iyisi bu yastan sonra estetik doktoru olupberatti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))
Süslü neler yaptın bugün de hele :))Sizi gidi estetikseverler siziii...başlığın hakkını vermişiniz bugün ha
Gıı jeloo evden giriveedim nasılolduysa
En iyisi bu yastan sonra estetik doktoru oluphepinizi , karından , yüzden , göğüsten artık neresi gerekiyorsa bikac tık ameliyat yapıcam bedava tabi
Alo alo alo....istanbul dan Londra ya,istanbul dan Londra ya..Gunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz
Jelesec bana kahvalti yokmu
beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem
FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama
nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim
bence plastik cerrah bi koca bulmak vardı sıkıldıkça kocacığım şuramı yap buramı yap falen ahaha tövbe tövbe ay korkunç bir şey
doğru diyorsun ben bi saclarıma ışıltı attırayım bana iyi gelir
Yokluğunuzu aratmayalım dedikSizi gidi estetikseverler siziii...başlığın hakkını vermişiniz bugün ha
Gıı jeloo evden giriveedim nasılolduysa
Süslü neler yaptın bugün de hele :))
Nasıl bisey merak ettimah zuzu,vah zuzu,canım zuzu,balım zuzu...ben bu takoz cep telden bugün giremedim kk yaÇok süslü bişii görmüştüm onun resmini atacaktım size
Çektiysem resmini özelden jelibon bana atsınah zuzu,vah zuzu,canım zuzu,balım zuzu...ben bu takoz cep telden bugün giremedim kk yaÇok süslü bişii görmüştüm onun resmini atacaktım size
Attım jeliboma...Çektiysem resmini özelden jelibon bana atsınmeraklandım şimdi gerçi kıskanç kadın
Süslülerin evine göre,çok süslü bişeyNasıl bisey merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?