- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- 63
nice yıllara olsunGunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz
Jelesec bana kahvalti yokmu
beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem
FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama
nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim
bence durumumuz aynı benim yandan güzel bi burnum var ama önden tombik orda da kıkırdak eksikliği varmış kararsızım ya eskiden istiyordum aslında ucunu biraz sivrileştirecek yuvarlak gibi birazda kaldıralım dedi ama bana göre kalkıklığı da iyi ay bilmiyorum. cok kararsızım foto mu eklesem bilmiyorum kiFAZLANAZLI tsk ederim canim ben yaptirirdim hic dusunmeden ama ben istiyorum zaten, oyle kemerim fln da yok aslinda goze batan rahatsizligim yok ama yine de ucundan kuculsun istiyorum biraz. Bu estetiklerle hakikaten vay halimize...
bence durumumuz aynı benim yandan güzel bi burnum var ama önden tombik orda da kıkırdak eksikliği varmış kararsızım ya eskiden istiyordum aslında ucunu biraz sivrileştirecek yuvarlak gibi birazda kaldıralım dedi ama bana göre kalkıklığı da iyi ay bilmiyorum. cok kararsızım foto mu eklesem bilmiyorum ki
Tatlım özel mesaj ile gönder yada görmesini istediğin üyelere açıp daha sonra tamamen kapatabilirsinBenimki de bana gore biraz kisalmali ...ama asil onden tombikligi hosuma gitmiyor. Cok karisik anlattim galiba resim koysam anlarsiniz ama yuzumu foruma gostermekten cekiniyorum da.Burunda yapayligi hic sevmiyrm bende olucaksa dogal olsun istiyorum estetik oldugunu belli etmesin. Bak merak ettim simdi seninkini de ... su dislerimi yenilettirim bi yaptiricam burnu da ben
ayyy canım ya o kadar çok severim ki bu şarkıyı bu şarkıyı dinledikçe olmayan sevgilimden ayrılmış gibi acı çekerdim bi de vur kadehi ustam var
aşık olasım geliyo böyle şarkılar dinleyince sonrade aşk acısı çekmek istiyorum mazoşistim galiba
okuyunca kendim aklıma geldim o kadar paspal gitmiştim ki makyajsız markete bile çıkmayan ben makyajsız gitmiştim ama sebebi bu değildi canım çok sıkkıkdı moralim bozuktu boşanma arifesindeydim falanama bu taktik cidden işe yarıyor aramızda kalsın
Gunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz
Jelesec bana kahvalti yokmu
beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem
FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama
nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim
Günaydın guzel hatunlar, bu ne hız hepinizde ben daha yeni kalktım çocukları okula götürüp kahvaltıya gidiyorum
nice yıllara olsun
yok öyle yapalık değil bakınca tamam doğal duruyor ama ben anlıyorum yinede yapılmış diyebiliyorum. burun ucu ellenmiş olunca anlaşılıyo ama sadeçe kemer falan alınınca belli olmuyo.
çok kararsızım yaptırsam mı bi de göbeğim için bazen mini karın germe mi olsam diyorum ne olacak bizim bu halimiz
Bakın bana hiç estetik diyormuyum olanla yetiniyorumValla benim eski dr ye pek bi acıdım hahhaha kızım sende dert sorun bitmez lo uğraşma ora bura takma bozulan yerleri düzelttir tamam dırzaten gençsin yahu ben şu olayı anlamıyorum gelmişiz 45 yaşına 20 lik karın meme yüz diyoruz hastayız kesin yaptırma mini karın sende ne mini karını delimsiin ? ben büyük sorun omadıkça karşıyım karın germeye
Bakın bana hiç estetik diyormuyum olanla yetiniyorumkarın ihtiyaçtı yani mecburiyetti oda olmayan bir şeyi isteyerek ameliyat olmadım amacım eskisi gibi göbeksiz olabilmekti bundan iyisi Şam'da Kayısı :)) hani top model olma hayallerim olmadı o kadar güzelimki al yanak bile senden bana yüz hastası olmaz demişti
Elleşme dursun o kadar kusurumuzda olsun :)) nazarlık nazarlıkhavanı yesinler senin
ona bakarsan banada dedi yüzünüz güzelama var aslında belirtilerde yok takmıyorum yüzü
Alyanak bana dediki yuz 28 gobek 48 kufur etse daha iyiydi len yuzume ettigi iltifatami seviniyim gobisime ettigi hakarete mi uzuleyim kal geldi bilemedim kafamda deli sorular
O daha birşeymi benimki 60'lıktıdirek günü iptal et mercimek başka dr ye görün 48 haaaa hahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?