Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gunaydinlarrrr
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz

Jelesec bana kahvalti yokmu

beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem

FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama

nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim

Son düzenleme:
nice yıllara olsun

yok öyle yapalık değil bakınca tamam doğal duruyor ama ben anlıyorum yinede yapılmış diyebiliyorum. burun ucu ellenmiş olunca anlaşılıyo ama sadeçe kemer falan alınınca belli olmuyo.

çok kararsızım yaptırsam mı bi de göbeğim için bazen mini karın germe mi olsam diyorum ne olacak bizim bu halimiz

FAZLANAZLI tsk ederim canim ben yaptirirdim hic dusunmeden ama ben istiyorum zaten, oyle kemerim fln da yok aslinda goze batan rahatsizligim yok ama yine de ucundan kuculsun istiyorum biraz. Bu estetiklerle hakikaten vay halimize...

FAZLANAZLI tsk ederim canim ben yaptirirdim hic dusunmeden ama ben istiyorum zaten, oyle kemerim fln da yok aslinda goze batan rahatsizligim yok ama yine de ucundan kuculsun istiyorum biraz. Bu estetiklerle hakikaten vay halimize...
bence durumumuz aynı benim yandan güzel bi burnum var ama önden tombik orda da kıkırdak eksikliği varmış kararsızım ya eskiden istiyordum aslında ucunu biraz sivrileştirecek yuvarlak gibi birazda kaldıralım dedi ama bana göre kalkıklığı da iyi ay bilmiyorum. cok kararsızım foto mu eklesem bilmiyorum ki

Benimki de bana gore biraz kisalmali ...ama asil onden tombikligi hosuma gitmiyor. Cok karisik anlattim galiba resim koysam anlarsiniz ama yuzumu foruma gostermekten cekiniyorum da.Burunda yapayligi hic sevmiyrm bende olucaksa dogal olsun istiyorum estetik oldugunu belli etmesin. Bak merak ettim simdi seninkini de ... su dislerimi yenilettirim bi yaptiricam burnu da ben

Tatlım özel mesaj ile gönder yada görmesini istediğin üyelere açıp daha sonra tamamen kapatabilirsin

hahhahahha hakket arızasın canım ya aşık olma amen diyimmm boşa kocayı öyleee

bak buradan eski tayfadan bestemelodi ve nldglp hatunlar zengin çantalar ayakkabılar 2 den başlıyor dr bunlara ver gazı al paraları modeli bana sana öylemi adam acır bedaava der hadi birde kahve içek der bende salaş eşofman hatta birazda saç diblerim çıkmıştı dedim ilk dr ye çok para verdim ben bunalımdayım eşim boşayacak akıllı kadınlarız be yaa

Canım iyiki doğdun

sende bir haftadır forumdan doğum günü kutlattıın ya ne şanslısınnn

Atla gel sen kahvaltıyı nldglp süper hazırlıyor ona gidelim

Valla benim eski dr ye pek bi acıdım hahhaha kızım sende dert sorun bitmez lo uğraşma ora bura takma bozulan yerleri düzelttir tamam dır zaten gençsin yahu ben şu olayı anlamıyorum gelmişiz 45 yaşına 20 lik karın meme yüz diyoruz hastayız kesin yaptırma mini karın sende ne mini karını delimsiin ? ben büyük sorun omadıkça karşıyım karın germeye

Bakın bana hiç estetik diyormuyum olanla yetiniyorum karın ihtiyaçtı yani mecburiyetti oda olmayan bir şeyi isteyerek ameliyat olmadım amacım eskisi gibi göbeksiz olabilmekti bundan iyisi Şam'da Kayısı :)) hani top model olma hayallerim olmadı o kadar güzelimki al yanak bile senden bana yüz hastası olmaz demişti

havanı yesinler senin

ona bakarsan banada dedi yüzünüz güzel ama var aslında belirtilerde yok takmıyorum yüzü

Alyanak bana dediki yuz 28 gobek 48 kufur etse daha iyiydi len yuzume ettigi iltifatami seviniyim gobisime ettigi hakarete mi uzuleyim kal geldi bilemedim kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…