• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bencede yok ama işte hatun uzaylı :)))) ne gereği var olmayan karını kesip biçtirmeye dr beleşe yapacak sa okey deneyim olsun :KK70:
beratti beratti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))

Jelesec Jelesec uzaylı mıyım kız sadece açık ve netim :P beleşe istemiyorum bir şey olursa olur olmazsa da olmaz ya memlekette Dr mu yok ist da m2 ye iki plastik cerrah düşüyor Bağdat cad Mecidiyeköy levemt gibi yerlerde :D

beratti beratti yok canım ya ben iz miz istemiyorum zaten dr gepgergin bi karın istiyorsan olmaz dedi bende yok istemiyorum şimdiki halinden bi tık iyi olsun dedim tamam iki tık yaparız dedi :))

Jelesec Jelesec uzaylı mıyım kız sadece açık ve netim :p beleşe istemiyorum bir şey olursa olur olmazsa da olmaz ya memlekette Dr mu yok ist da m2 ye iki plastik cerrah düşüyor Bağdat cad Mecidiyeköy levemt gibi yerlerde :KK70:

valla zaten karında izi olmayan sorunu da olmayan neden boylu boyuna kestirir yok yok sende kesilecek bişey yok tık yaptır yeter beybi:KK59:

Şaka kız beleşe kim yapar anca asistanlara olur yada akrabalara :cool: ver paranı ol ama acele etme diyim denize düşen yılana sarılır hesabı olmasın:KK58:

Caddeler iyidir havan olurrr:KK70:

Jelesec Jelesec uzaylı mıyım kız sadece açık ve netim :p beleşe istemiyorum bir şey olursa olur olmazsa da olmaz ya memlekette Dr mu yok ist da m2 ye iki plastik cerrah düşüyor Bağdat cad Mecidiyeköy levemt gibi yerlerde :KK70:
Aaaaa senin karnın dümdüz olmazda kiminki olur ayol yağ bile yok vücudunda :D

Ucuz etin yahnisi olmaz :))

valla zaten karında izi olmayan sorunu da olmayan neden boylu boyuna kestirir yok yok sende kesilecek bişey yok tık yaptır yeter beybi:KK59:

Şaka kız beleşe kim yapar anca asistanlara olur yada akrabalara :cool: ver paranı ol ama acele etme diyim denize düşen yılana sarılır hesabı olmasın:KK58:

Caddeler iyidir havan olurrr:KK70:

gereksiz kesiye gerek yok zaten ya

şimdiki halinden iyi olsun yeterli boşvekg bedenimle para kazanmıyorum sonuçta zekam yetiyo :p

Aaaaa senin karnın dümdüz olmazda kiminki olur ayol yağ bile yok vücudunda :KK70:

yağım yok işte sorun o :KK70: çatlaklarım da yanda altta olsa olurdum mini germe ama şuan gerçekten gereksiz benim için

bencede yok ama işte hatun uzaylı :)))) ne gereği var olmayan karını kesip biçtirmeye dr beleşe yapacak sa okey deneyim olsun :KK70:
Canı sıkılmış onun jelocum kendine is arıyor:-)tamam olan arkadaşların cok guzel olmuş ama değmez yani olmana su an gayet iyi görünüyor . Hayır bide şanssızlık falan olur istediğin sonucu alamazsan gene üzüleceksin . Boş ver sen kuaföre git sacını yaptır , spor yap , alışverişe git kafana takma bunları:)

En iyisi bu yastan sonra estetik doktoru olup:KK70: hepinizi , karından , yüzden , göğüsten artık neresi gerekiyorsa bikac tık ameliyat yapıcam:KK70:bedava tabi:rolleyes:

En iyisi bu yastan sonra estetik doktoru olup:KK70: hepinizi , karından , yüzden , göğüsten artık neresi gerekiyorsa bikac tık ameliyat yapıcam:KK70:bedava tabi:rolleyes:

bence plastik cerrah bi koca bulmak vardı sıkıldıkça kocacığım şuramı yap buramı yap falen ahaha tövbe tövbe ay korkunç bir şey

doğru diyorsun ben bi saclarıma ışıltı attırayım bana iyi gelir :D

Ama ama birinin dh
Gunaydinlarrrr :KK68:
Dogum gunu cocugu geldi heeeeey hani benim dileklerim ,ciceklerim, pastam :mad:
Ne cok yazmissiniz laaa bakim neler cevirmissiniz bensiz :KK55:

Jelesec Jelesec bana kahvalti yokmu :kk77:

beratti beratti bulusalim canim super olur, amme mart ayina dogru gelicem

FAZLANAZLI FAZLANAZLI canim yapay durmayan burunlar da var ben gordum valla forum disinda ama

nldglp nldglp yerim o cikolatalari hepsi benim :KK71:
Alo alo alo....istanbul dan Londra ya,istanbul dan Londra ya..

Canım londralı,cimcimem londralı,iyi ki doğmuşsun ,mutlu yaşlar,mutlu seneler tatlıııımmmmmm:KK19::KK15::KK200::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bence plastik cerrah bi koca bulmak vardı sıkıldıkça kocacığım şuramı yap buramı yap falen ahaha tövbe tövbe ay korkunç bir şey

doğru diyorsun ben bi saclarıma ışıltı attırayım bana iyi gelir :KK70:
Plastik cerrah kocan olsaydı yapmazdı bence , terzi kendi söküğünü dikemezmis:rolleyes: evet sen saclarınla falan uğraş :)​

Back