Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dağılın leeeeenn ben yokken dedikodu yapmak yok.özlem buralar sana emanet.tak şunun çenesine bir ağızlık.başlar şimdi arabezi falan....

sen totonu yüzdür gez toz havuzlarda bize de posta koy hadi güzelim hadi yoldurma saçlarını bana (takma idi deme seninkiler:)))

Karın germe olanlar cevap verin bana yarına kadar ben korseyi çıkaralı 1.ay olacak neredeyse ara ara akşam takıyorum taktığım gün karın iyice içeri göçüyor devam etsem mi akşamları takmaya

Karın germe olanlar cevap verin bana yarına kadar ben korseyi çıkaralı 1.ay olacak neredeyse ara ara akşam takıyorum taktığım gün karın iyice içeri göçüyor devam etsem mi akşamları takmaya

içeri görçertiyosa, sen takma. Nlocana ver hayrına göbek sorunsalı yaşıyor biliiiin

Offf okudum yazdıklarınızı.Haset şeyler sizi

Hasetler mi bende herşey varda bi o yok kimsenin ne memesini ne totosuna hasetlenirim ama bak samimi söylüyorum senin şu pire hallerini kıskanıyorum(pire değince pirelli takvimi geldi aklıma:)))

a-aa, üstüme iyilik sağlık

neye hasetlencem üstelik? Ben "az yaparım öz yaparım" , senin gibi sık sık girmem o ortamlara asil kadınım vesselam

ben hiiiiiiç yapmam çok asil ve nazik kişiliğim

senin aklında hep bel altı çalışıyo bebemm pireden pirelli ise, sertten ne ??

ahahahahah özel mesajlarını dökmeyeyim ortaya kimin bel altı çalıştığı çıkar ortaya bak o zaman sert ne looooo anlamadım :44:

Selam millet

herkes iyi mi? Aledaxsın hepinize selamları var yazayım üzerimde kalmasın ev taşıyor hatun anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyor orayı sallayacakmış birazda

looo tüylü ne ettin mürvetle eve döndüğünde hala konuşmaya devam ediyor muydu

Ay o hiç durmaz ki YAkında konuşurken dili pervane vazifesi görüp uçacak

nlocanım,

bi tek sen dayanabiliyon bu mürüvete. bak jelocan kapıdan, bacadan gönderdi kadını bu arada ben bi mürüvet buldum kendime, ağzı var dili yok...en son yazlığa götürdüm. kadın yemek bile yemedi düşün o derece. masayı kurdum, gel yemeğini ye dedim. geldi, ben diyeyim 5 sen de 3 dk sonra işinin başındaydı

Ay o hiç durmaz ki YAkında konuşurken dili pervane vazifesi görüp uçacak

at senin kuleden aşağı

Kız aman nasıl rol kesen bi kadın anlatamam sana evde bana saydırırken tüylünün akrabası aradı telden hemen nazikleşti :18:hiç sevmem oynayan insanı aman kaçırma sen onu iyi imiş yemek yemeden işine giden pek yok buralarda

Ya kızlar aprıl var ya hani yurt dışından gelen bu gün baycana kombine ameliyat oluyor çok heyecanlı idi dua gönderin arayamadım yazamadım unuttum ben akşam

kaçırırmıyım hiçdün aradım, arifeden bi gün önce gel dedim, "gelirim" dedi.. eli biraz ağır ama çok temiz yapıyor. senin analı kızlılar süperler aslında. nlocan onları bi alsa, asıl temizlik nedir görcek bıraksa köpekleri bile çamaşır suyuna basar onlar

ahahahah senden kaçar mı tekirdağlı; bana da gelecekler arife günü dedim ama bende bir önceki gün alacağım arife günü yiyecek içecek işi ile anca uğraşırım onlar iyi evet ama elleri hoyrat eşyalara zarar veriyorlar ben uyarıyorum yavaş çekin diye

allahtan senin minik evin içine yeterince mıçtı da, eşya neyin kalmadı..yoksa dağılmadık lcd, düşürülmedik antika vazo kalmazdı. ay aklıma banyo taburesi geliyor analı kızlı deyince ha haaa....yeni mi bu diye sormuştu ya eniştem

allahtan senin minik evin içine yeterince mıçtı da, eşya neyin kalmadı..yoksa dağılmadık lcd, düşürülmedik antika vazo kalmazdı. ay aklıma banyo taburesi geliyor analı kızlı deyince ha haaa....yeni mi bu diye sormuştu ya eniştem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…