Vallahi JElocanım gezdik tozduk,parti parti partizani...şimdi de totomun üstüne bi oturdum kiii
2 gündür K.validem,görümcem,eşi ve oğlu bendeler.Yeni mutfak yaptırıyorlar.HAftaya Salı ya kadar hergün bendeler.Bizim ev aşevi haline döndü.Ellerim çentik çentik bıçak deşiği oldu.HErgece 7 kişiye salata bile yapmak zor bir zanaat
Ama bir o kadar da keyifli
kalabalık olmak.
Beni bilirsin herşey dört dörtlük olmadan olmaz
Her gece masa rengim peçetelerim,tabaklarım mumlarım farklı farklı.Dün akşam pembe gecesiydi peçeteler,tabaklar:))bu gece herşey mavi:)) yarın kırmızı gecesi olacak....fırında yemekler,börekler,z.yağlılar,tatlılar,meyveler,ellerimle yaptığım nefis şerbetler....
Aklıma hep eskiler geldi.Hani bir konağın içinde gelinler,görümceler,eltiler hep beraber yaşarmış ya, kimbilir ne eğlenceli olurmuş.Ama bizimkiler bayıldı bu izzet ikram ve ambiansa,sanırım alışkanlık yapıp habire gelecekler:18: Gönüller bir olsun.Çok da hoş geceler yaşıyoruz.Akşam köpişleri yedirdikten sonra hep beraber çıkıp onların evlerine doğru yürüyoruz.Sonra biz evimize dönüp ben iki seksen,dilim dışarı düşmüş şekilde bayılıp kalıyorum:)
HAftaya Salı ya kadar böyleyim.Allah kuvvet ve sağlık versin bana:) Hepiciğinizi öpüyorum.