How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

allahtan senin minik evin içine yeterince mıçtı da, eşya neyin kalmadı..yoksa dağılmadık lcd, düşürülmedik antika vazo kalmazdı. ay aklıma banyo taburesi geliyor analı kızlı deyince ha haaa....yeni mi bu diye sormuştu ya eniştem:1::1:

:ssz::ssz::ssz::ssz: güzelim ben özgür çocuk yetiştiriyorum ev onun mıçsın yenileriz :23: aynen ya o olay komikti saat akşamın 23.00 olmuş hala bez ellerinde abla başka yer var mı diyen analı kızlı:1:

Ha unutmadan tüylüyle açık havada ilk fırsatta spor yapıp sonra da havuz keyfi yapacağız :23:çoooooook ısrar etti illa gel diye kıramadım bende :1:

Son düzenleme:
Ha unutmadan tüylüyle açık havada ilk fırsatta spor yapıp sonra da havuz keyfi yapacağız :23:çoooooook ısrar etti illa gel diye kıramadım bende :1:

niye seni çağırıyo acep? niye niye niye beni çağırmıyo bi düşün niye ??? (kıskançlıktan çatlayan kişilik:19:)
ben yanında genc, güzel ennn önemlisi de incecik kalırım diye:27:

niye seni çağırıyo acep? niye niye niye beni çağırmıyo bi düşün niye ??? (kıskançlıktan çatlayan kişilik:19:)
ben yanında genc, güzel ennn önemlisi de incecik kalırım diye:27:

Sen tüylü ile bana şişko mu demek istedin:20: sıska sırık iskelet seni :33: bi kerem balık etliyiz biz pentiden m beden aldım elbise ve şort :35:

bak cevap bile yazmıyorum "beğen" yaptım sadece. zeküüü kadınsın, anlamışsındır:1:
yoksa cevap yazmak istesem, belden aşağı vursam "şortu, elbiseyi bırak sütyen bedenin kaç" diye yazardım:33::33:

bak cevap bile yazmıyorum "beğen" yaptım sadece. zeküüü kadınsın, anlamışsındır:1:
yoksa cevap yazmak istesem, belden aşağı vursam "şortu, elbiseyi bırak sütyen bedenin kaç" diye yazardım:33::33:

80 b silikondan sonra biraz büyüdü tekrar küçültüreceğim :33::33::33:

oha oha oha !!!!

kullan kullan değiştir, oh ne ala? taşşş gibiler bebem, benim bile dibim düşüyo onlara:nazar:

oha oha oha !!!!

kullan kullan değiştir, oh ne ala? taşşş gibiler bebem, benim bile dibim düşüyo onlara:nazar:

Sana ne oluyor loooo ne karışıyon :ssz:

adamla arama girme zaten beni sevmiyor doldurma kullandı geldi yeniden yaptırıyor diye :ssz: kullanım hatası oluştu diyeceğim ben... silikonlar patladı:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Sana ne oluyor loooo ne karışıyon :ssz:

adamla arama girme zaten beni sevmiyor doldurma kullandı geldi yeniden yaptırıyor diye :ssz: kullanım hatası oluştu diyeceğim ben... silikonlar patladı:1::1::1::1:

ha haa, silikonlar amerikan malı, fda onaylı, hayatta patlamaz...o yalanı yemez benim doç. dr'um:1:
sen başka bişi de...erkek olmaya karar verdim, dümdüz meme istiyom de, evet evet böyle söyle. dümdüz tahta gibi olmak istiyorum de. nassı olsa 3-5 ay sonra da silikonla büyüttürürsün:1:

ha haa, silikonlar amerikan malı, fda onaylı, hayatta patlamaz...o yalanı yemez benim doç. dr'um:1:
sen başka bişi de...erkek olmaya karar verdim, dümdüz meme istiyom de, evet evet böyle söyle. dümdüz tahta gibi olmak istiyorum de. nassı olsa 3-5 ay sonra da silikonla büyüttürürsün:1:

hıııım yemez diyorsan yemez Tekirdağlılar tilki olur :27: ha bak tuttum bunu ben en iyisi öyle diyeyim erkek memesi istiyorum:ssz: bakarım bide o memenin keyfine sonra hallederiz :34: ay yok ya ben meme sevmiyorum net kararım minik meme olacak sahanda iki yumurta olayı bana uyar da kocaya uymuyor :ssz:

hıııım yemez diyorsan yemez Tekirdağlılar tilki olur :27: ha bak tuttum bunu ben en iyisi öyle diyeyim erkek memesi istiyorum:ssz: bakarım bide o memenin keyfine sonra hallederiz :34: ay yok ya ben meme sevmiyorum net kararım minik meme olacak sahanda iki yumurta olayı bana uyar da kocaya uymuyor :ssz:

adamı da anla, psikolojisini bi düşün:1: kafası kadar iki tane memeden sonra, sahanda iki yumurta neyine yetsin:9::9:

adamı da anla, psikolojisini bi düşün:1: kafası kadar iki tane memeden sonra, sahanda iki yumurta neyine yetsin:9::9:

senin uzun ramazan pidelerinden sonra adamın ayarları bozuldu :1: anlattıklarımı zor anlıyor :9: ben diyorum sahanda yumurta o diyor yarma şeftali mi:60::60::60:

senin uzun ramazan pidelerinden sonra adamın ayarları bozuldu :1: anlattıklarımı zor anlıyor :9: ben diyorum sahanda yumurta o diyor yarma şeftali mi:60::60::60:

adam derken ben senin kocayı kastetmiştim bebeeemmm:1:

bak şimdi pide dedin aklıma otelin pideleri geldi....ne güzel yapıyolardı lennnnn, karnım acıktı :56:

adam derken ben senin kocayı kastetmiştim bebeeemmm:1:

bak şimdi pide dedin aklıma otelin pideleri geldi....ne güzel yapıyolardı lennnnn, karnım acıktı :56:

ben senin pidelerden sonra pide yiyemez oldum:1: bana bak resimler lütfen :27:

yarma şeftaliyi çok seviyor sanırımmm :9: nohutla da şeftali hiç gitmez ama :1::1:

Şeftali seviyor şeftali kafalı :1:

günaydın güzellerrrr, iyi haftalar..

bugün bir, yarın SON....ne güzel bi çalışma haftası:1: keşke her hafta böyle olsa:ssz:

Kızlar tAtildeyim:) bikini giymek dikişin içerde kalması düz göbek dik memişler hafif dalgalı ama incelen basinler:) dört köşeydim. Zevkten ki küs olduğum eltim Otel'ime konaklamaya gelinceye kadar. Yarın şöyle bi salınsan kıskançlıktan geri döner mi?

Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar..

Eklentiler

• $bayram.jpg
    $bayram.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
Back