cevap vereyim ayol herkes biryerlerde... iyi aksamlar jelesec cigim. tatilden dondunuz demek. gokceada donusu tekirdagda yasayan annemlere ugradik. burada da 10 gun tatil yapicaz. eve nasil uyum saglicam bilmiyorum. 1 aya yakin tatildeyim. assos da kralice, gokceada da robinson hayati... telefonun cekmedigi cok oldu. annemde de yazlik moduna gectik:))) bir 10 gun de havuz sefasi. birileri kilo mu almis? verirsin verirsin sen basarirsin. nldglp mizden de haber aldik. herkesin keyfi iyi... super super...Günaydınlar iyi haftalar hepinize ve bana
benim de tam tersi. aramiz evlendigimden beri ilk kez biraz biraz iyiyken estetikten sonra bozuldu. kari koca 5-6 aydir evimize dahi gelmiyorlar sanki ben mememi sergilicem. ben ayni insanim giyimim kusamim ayni. yalniz estetikliyim havam var tabii anacim:) bakalim nireyee kadar kacacaklar. benden kurtulamazlar. bir de burun ameliyatim kaldi geriye:))) bir de bunu duysalar maazallah hasta olurlar. doktorum kombine yapacakti ben ikisi birarada agir bir ameliyat olur diye kabul etmedim. cocuklarim da ufaklar. nolac revizyon derken ne revizyonu? burun mu? once kime yaptirdiniz simdi kim revizyonunuzu yapacak? askinn iyi olmaniza sevindim karinin gec iyilestigini duydum. iyi olmaniza sevindim. gecmis olsun... nldglp hanim nerdeler... jekesec cigim siz kesin bilgi sahibisinizdir... valla assos gokceada takipteyim yaziyorum yilmadan iki ufak cocukla ayaktayim...
cevap vereyim ayol herkes biryerlerde... iyi aksamlar jelesec cigim. tatilden dondunuz demek. gokceada donusu tekirdagda yasayan annemlere ugradik. burada da 10 gun tatil yapicaz. eve nasil uyum saglicam bilmiyorum. 1 aya yakin tatildeyim. assos da kralice, gokceada da robinson hayati... telefonun cekmedigi cok oldu. annemde de yazlik moduna gectik:))) bir 10 gun de havuz sefasi. birileri kilo mu almis? verirsin verirsin sen basarirsin. nldglp mizden de haber aldik. herkesin keyfi iyi... super super...
Eyy guzel insanlarrrr tatli meleklerrr ayran ictik ayri dustuk yahuuuu benim iyilesme surecim cok super gidiyo tututu masallahhh orasi harika ama herkes tatilde denizde havuzda ben tasinma derdindeyim yaaa fena koyuyo seneye acisini cok feci cikarcammmm yaaa tatilde olan herkese iyi eglencelerrrrr jelesecimmmm gec kaldim amaaa iyiki dogmussun iyiki bu topige girmissin iyiki bizim canimiz olmussunnnn seni seviyorummmm canim arkadasim :)))
Vallahi JElocanım gezdik tozduk,parti parti partizani...şimdi de totomun üstüne bi oturdum kiii2 gündür K.validem,görümcem,eşi ve oğlu bendeler.Yeni mutfak yaptırıyorlar.HAftaya Salı ya kadar hergün bendeler.Bizim ev aşevi haline döndü.Ellerim çentik çentik bıçak deşiği oldu.HErgece 7 kişiye salata bile yapmak zor bir zanaat Ama bir o kadar da keyifli kalabalık olmak.
Beni bilirsin herşey dört dörtlük olmadan olmazHer gece masa rengim peçetelerim,tabaklarım mumlarım farklı farklı.Dün akşam pembe gecesiydi peçeteler,tabaklar:))bu gece herşey mavi:)) yarın kırmızı gecesi olacak....fırında yemekler,börekler,z.yağlılar,tatlılar,meyveler,ellerimle yaptığım nefis şerbetler....
Aklıma hep eskiler geldi.Hani bir konağın içinde gelinler,görümceler,eltiler hep beraber yaşarmış ya, kimbilir ne eğlenceli olurmuş.Ama bizimkiler bayıldı bu izzet ikram ve ambiansa,sanırım alışkanlık yapıp habire gelecekler:18: Gönüller bir olsun.Çok da hoş geceler yaşıyoruz.Akşam köpişleri yedirdikten sonra hep beraber çıkıp onların evlerine doğru yürüyoruz.Sonra biz evimize dönüp ben iki seksen,dilim dışarı düşmüş şekilde bayılıp kalıyorum:)
HAftaya Salı ya kadar böyleyim.Allah kuvvet ve sağlık versin bana:) Hepiciğinizi öpüyorum.
Bak sana bi haberim var benim eve de yarın tadilat için şirket gelecek gezip fiyat verecek uyar ise tadilat kırılıp dökülmecesendeyiz o zaman ailece madem kalabalığı seviyorsun 4.kişide biziz
Bilmem mi seni herşeyinle 4x4 sün maşallah yapmıştır alışkanlık kesin gitmezler söyleyeyim
nlentom ya, seni hayal ettim de, pıt pıt açılan börekler, pıt pıt yapılan şerbetler, sabahın 5in de ocağa konulan z.yağlılar geldi gözümün önüneboşuna "pire" denmedi sana.
jelocan, beleşçi hatunum...hemen yerini yapmışsın kuledebana da gel, nlento gibi hergece farklı konsept yapamam ama, karnını doyururum en beleşinden
ben kiloları verdim sayılır1 kg kaldı sadece ama jillian falan nafile. en son sağlık sorunundan sonra gö*üm yemiyo
mint yeşilini bilmeyen sevgili arkadaşlarım ;
kendisi yılın trend rengidir, ama yaşınızdan mütevelllit bilmemeniz normaldir
H&M ELBİSE picit.ledi.lt Güzellik pshiiit.com Güzellik l-sarah.tumblr.com Ünlüler ve Modeller vidigy.com Ünlüler ve Modeller | 340977 | Bukombin.com
Allah seni naapsın emi jelocan.her yere deşifre et sen benihadi uçtummmm
jelocan, senin bilmemene şaşardım zaten. bu nlento bilmiyom diyince "şok" oldum...
eylemin son aşamasına geçmiş, sulu olan kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?