allahtan senin minik evin içine yeterince mıçtı da, eşya neyin kalmadı..yoksa dağılmadık lcd, düşürülmedik antika vazo kalmazdı. ay aklıma banyo taburesi geliyor analı kızlı deyince ha haaa....yeni mi bu diye sormuştu ya eniştem
Ha unutmadan tüylüyle açık havada ilk fırsatta spor yapıp sonra da havuz keyfi yapacağızçoooooook ısrar etti illa gel diye kıramadım bende
niye seni çağırıyo acep? niye niye niye beni çağırmıyo bi düşün niye ??? (kıskançlıktan çatlayan kişilik)
ben yanında genc, güzel ennn önemlisi de incecik kalırım diye
bak cevap bile yazmıyorum "beğen" yaptım sadece. zeküüü kadınsın, anlamışsındır
yoksa cevap yazmak istesem, belden aşağı vursam "şortu, elbiseyi bırak sütyen bedenin kaç" diye yazardım
oha oha oha !!!!
kullan kullan değiştir, oh ne ala? taşşş gibiler bebem, benim bile dibim düşüyo onlara
Sana ne oluyor loooo ne karışıyon
adamla arama girme zaten beni sevmiyor doldurma kullandı geldi yeniden yaptırıyor diyekullanım hatası oluştu diyeceğim ben... silikonlar patladı
ha haa, silikonlar amerikan malı, fda onaylı, hayatta patlamaz...o yalanı yemez benim doç. dr'um
sen başka bişi de...erkek olmaya karar verdim, dümdüz meme istiyom de, evet evet böyle söyle. dümdüz tahta gibi olmak istiyorum de. nassı olsa 3-5 ay sonra da silikonla büyüttürürsün
hıııım yemez diyorsan yemez Tekirdağlılar tilki olurha bak tuttum bunu ben en iyisi öyle diyeyim erkek memesi istiyorum bakarım bide o memenin keyfine sonra hallederiz ay yok ya ben meme sevmiyorum net kararım minik meme olacak sahanda iki yumurta olayı bana uyar da kocaya uymuyor
adamı da anla, psikolojisini bi düşünkafası kadar iki tane memeden sonra, sahanda iki yumurta neyine yetsin
senin uzun ramazan pidelerinden sonra adamın ayarları bozulduanlattıklarımı zor anlıyor ben diyorum sahanda yumurta o diyor yarma şeftali mi
senin uzun ramazan pidelerinden sonra adamın ayarları bozulduanlattıklarımı zor anlıyor ben diyorum sahanda yumurta o diyor yarma şeftali mi
adam derken ben senin kocayı kastetmiştim bebeeemmm
bak şimdi pide dedin aklıma otelin pideleri geldi....ne güzel yapıyolardı lennnnn, karnım acıktı
yarma şeftaliyi çok seviyor sanırımmmnohutla da şeftali hiç gitmez ama
günaydın güzellerrrr, iyi haftalar..
bugün bir, yarın SON....ne güzel bi çalışma haftasıkeşke her hafta böyle olsa
Günaydın canım benim
oh kebap maaşı tam alacaksın nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?