Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahahahah eniştem doğru demiş harika idiler bayıldım çok yazmadım malum gelin adayımıza ayıp olur diye

Allah sağlık versin koştur arkadaşım.Enerjin,pozitifliğin daim olsun.

Ausu ile kartopumun farkı işte diğerleri kuru kuru kutladı sadece ne çiçek ne böcek ne pasta

çok teşekkürler canım

ulen, 5 yıldızlı otelden 5 kilo alıp gelmiş kişilik ! halaaaa yemek, pasta derdindesin ulennnnn

ben aldığım 3kg nun 1'ini verip, geri kalan ikisi için callanetics yapmaya başlamış bulunuyorum. Bugün 4.günümdü, kardeşten (o ben oluyorum) biraz feyiz al, çok yeme, özellikle de o enfessss görünen kadayıflı muhallebiden

Ben şimdi aneydeyim.Yarın akşama misafirim var yemeğe.Bugün sarma yaptık anneciğimle.Ayrıca ayrı bir tencerede biber,patlıcan,kırmızı biber doldurduk.Görüntü nefis oluyor) Yemek istemiyoruuum.Kilo aldııım.Çok üzgünüüüm spora tam gaz başladım gene.Aralıksız gidiyorum.İnşallah hemen eski halime dönerim.Yanlız kızlar kollarım iyice devasa oldu.Yani kilo artık tamamen kollarıma gidiyor.Ercan hoca yolları gözüktü bana galiba((

anaa lafa girmeden edemicemm aldınmı kıss jelesec o kadar yok canım cıxx almamıştırrrr

sarılar içinde papatya gibi görünen güzel arkadaşım ben senin o kollarını ısırır ısırır yerim de, ercan hoca yollarına gerek kalmazzzzz. spor sonuç verdi mi peki? bende hala tık yok, ve akşam yatmadan önce ortası kaymaklı ekmek kadayıfı yedim bugün çok pişmanımm

anaa lafa girmeden edemicemm aldınmı kıss jelesec o kadar yok canım cıxx almamıştırrrr

cıx ı mıxı yok zefeyimmm, aldı lokum yemekten lokum gibi oldu hatunn

Çok manidar değil mi

Bilirsin jelocan keyfimiz yerinde olsun her daim kutlama modundayız biz

Ya hadi gelin artık topiğinize , şöyle estiriverin buraları

gezenti hatunlar bizimkiler dönemediler bi türlü iftar menülerini görüyorum maşallah becerikli ausum bi akşam ansızın gelebilirim

5.kilonun 2.si gitti bi kerem bi dahaki tatil çadıra gideceğim yok ben pis boğazım ya of ne lokumlardı bak yine aklıma düştü; senin eşin zayıf hatun seviyor ondan ömrün böyle geçer senin

of anam of canım çekti bende üzgünüm ne güzel incelip tatile çıkmıştım ye iç aldım verdiğimi de halbuki hepsinden azar azar almıştım kolu es geç lütfen yaptıran birinde duyum aldım ıh iz kötü hem senin gayet iyi boşuna takılıyorsun yada sen yaptır ben bakayım sende nasıl oluyor dikişi canlı örnek 4.5.tane şart biliiiin

tabi hemen gördün jeleseci 5.kilosunu gir konuya

aldım aldım öküzüm biraz ben ya otelin dehşet vahşet güzeldi herşeyi bide odaya sürekli ikramlar gönderilince şiştim ama 2.sini verdim şükür 3.ü kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…