Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm
Sonuç olaraak Kadınbudu köfte bu gecenin demirbaş yemeği.Püre tabiiki iki çeşit yapıldı kondu kenara.Börekler de herzamanki gibi kıymalı ve peynirli olarak tepside yerlerini aldı.Salata ise yeşillik ortak sevilen olduğundan tek kaba doğranıp sonradan kendi arasında ikiye bölündü üst süsleri ve malzemeleri ayrı ayrı konulup,sosu da hazırlandı.Kek için yapabileceğim bir şey yoktu.2 gündür evde olmadığından eşimin sevdiği limonlu keki yaptım.Sanırım birazdan arar eşim indim diye.Bizim evin halleri bu durumdur arkadaşlar.Sen de sözleşme,evrakları imzalayıp cukkanı doldurmuşsundur ogülem.Mikserlenkim etraf bitmiştir de mi bacum? hadi şimdi güzel bir nescafe yi hakettik sanırsamAferin bize
daha ne yiyeceksin ,götürmüşsün dürümü.kaçta yedin peki?
4.de büyük oğlan ayarttı beni bende dünden hazırım tabisabaha karşı yatıyorum tek meyve yerim tamam
Sonuç olaraak Kadınbudu köfte bu gecenin demirbaş yemeği.Püre tabiiki iki çeşit yapıldı kondu kenara.Börekler de herzamanki gibi kıymalı ve peynirli olarak tepside yerlerini aldı.Salata ise yeşillik ortak sevilen olduğundan tek kaba doğranıp sonradan kendi arasında ikiye bölündü üst süsleri ve malzemeleri ayrı ayrı konulup,sosu da hazırlandı.Kek için yapabileceğim bir şey yoktu.2 gündür evde olmadığından eşimin sevdiği limonlu keki yaptım.Sanırım birazdan arar eşim indim diye.Bizim evin halleri bu durumdur arkadaşlar.Sen de sözleşme,evrakları imzalayıp cukkanı doldurmuşsundur ogülem.Mikserlenkim etraf bitmiştir de mi bacum? hadi şimdi güzel bir nescafe yi hakettik sanırsamAferin bize
aman kız kekleri yapmış gönderdi fotolarını
boşa gitmesin bari fotolar bizim zefey blog açtı ,nldglp tarifleride yazsında oraya ekleyelim. börek ve püreninde fotoları geldimi,yapmışmı gerçekten hepsini
boşa gitmesin bari fotolar bizim zefey blog açtı ,nldglp tarifleride yazsında oraya ekleyelim. börek ve püreninde fotoları geldimi,yapmışmı gerçekten hepsini
afiyet olsun canım,erir o sabaha kadar,erken yemişsin nasılsa.
Hepsi hazır kartopum hepsi merak etmeSadece kıymalı içim hazırdı daha önceden yapmıştım.Püreler köfteler masa hepsi haphazır.Ben şimdi doğğru banyoya.Eşim aradı şimdi inmiş.Geliii akşama görüşürüz kızlar öptümm
bende görmek istiyorum ,çok merak ettim banada güç kuvvet olsun ,benide şevklendirsin,beni kabul edermisin ares nolur nolur
avucunuzu yalarsınız ares beni kabul etmedi
67 kg verdim 130 kg idim ama diyet yapmadım vallaha :) ben cok diyette uyguladım gerci 30 kg verdim 50 kg aldım 20 verdim 40 aldım derken en son gastrit by pass ameliyatı oldum ve 16 ay içinde 130 kg dan 63 e düştüm halada aynı kilodayım açıkcası şimdi ek derdim geri almamak...:)))iyi aksamlar bacular anam ne cok sayfa gelmisiniz masallah nerden baksan 12 sayfa hangi birini okuyam lennnnnn
vaz gectim okumayacammmmm gözüm korktuuuuuuu
bu arada ares bacum kac kilo verdin bu kadar nldglp sok edecek
diyetmi yaptin merak yaaaaaaa
67 kg verdim 130 kg idim ama diyet yapmadım vallaha :) ben cok diyette uyguladım gerci 30 kg verdim 50 kg aldım 20 verdim 40 aldım derken en son gastrit by pass ameliyatı oldum ve 16 ay içinde 130 kg dan 63 e düştüm halada aynı kilodayım açıkcası şimdi ek derdim geri almamak...:)))
vay masallah ne cok kilo vermisin gastrit by pass amaliyati nedir biraz acarmisinnnnn
kız ben seni kabul etmezmiyim hiç :)))
Roux en Y Gastric Bypass Nedir?
Ameliyatta midenin özefagus ile birleştiği noktadan itibaren yaklaşık 30-40 cc lik bir mide hacmi kalacak şekilde iki mide arası özel bir stapler aletiyle ikiye ayrılır. Böylelikle küçük bir mide poşu ve geride midenin diğer kısmı kalır. Aynı zamanda ince barsak ile küçük mide poşu arasında bir stoma oluşturarak bağlantı sağlanır. Bu poş ile ince barsak arasındaki yeni bağlantı Roux en Y kolu olarak adlandırılır. Böylece özefagustan gelen besin, midenin büyük bir kısmı ve ince barsağın ilk 40-60 cm'lik bölümünü bypass eder.
KISACASI BU YANİ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?