Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

67 kg verdim 130 kg idim ama diyet yapmadım vallaha :) ben cok diyette uyguladım gerci 30 kg verdim 50 kg aldım 20 verdim 40 aldım derken en son gastrit by pass ameliyatı oldum ve 16 ay içinde 130 kg dan 63 e düştüm halada aynı kilodayım açıkcası şimdi ek derdim geri almamak...:)))

yatakta yatan, sanki başka biri ares cim.Şaka gibi sanki.Şimdi iştahın varmı hiç peki? tutuyormusun kendini yememek için? yoksa iştahın mı yok da yemiyorsun?

kelepçe takıldı yanii:53: Di mi ares cim?

yok bebem benimki kelepçe degil kelepçe cok daha tehlikeli bişe dolun problemi mideyi delme problemleri cıkartıo benmki mide kesildi ve ufak bi mide poşu bırakıldı ve bağırsakta kısaltılarak emilimin daha hızlı olması sağlandı emilimin hızlı olması demekse vücudun daha hızlı yedikleirni sindiriyo mesela ilk zamnlar yukardan yiyp aşagıdan cıkarır haldeydim gibi :)ve yağ depolanısı cok daha az oluyo ...

yatakta yatan, sanki başka biri ares cim.şaka gibi sanki.şimdi iştahın varmı hiç peki? Tutuyormusun kendini yememek için? Yoksa iştahın mı yok da yemiyorsun?

ya iştah var tabi canın cekio ameliyatna sonra bile ama yesemde az yiyebilorum eskiden oturup 4-5 tabak yerdim şimdi 1 tabak yemek fazla geliyo:) kaçırırsamda fazladan midem almıyo geri cevirio zaten :) evet yatakta yatand a benm kimse inanamıo :)

Roux en Y Gastric Bypass Nedir?

Ameliyatta midenin özefagus ile birleştiği noktadan itibaren yaklaşık 30-40 cc lik bir mide hacmi kalacak şekilde iki mide arası özel bir stapler aletiyle ikiye ayrılır. Böylelikle küçük bir mide poşu ve geride midenin diğer kısmı kalır. Aynı zamanda ince barsak ile küçük mide poşu arasında bir stoma oluşturarak bağlantı sağlanır. Bu poş ile ince barsak arasındaki yeni bağlantı Roux en Y kolu olarak adlandırılır. Böylece özefagustan gelen besin, midenin büyük bir kısmı ve ince barsağın ilk 40-60 cm'lik bölümünü bypass eder.
KISACASI BU YANİ :)))

ayyyyyyy gecmis olsunnnn baya kesmisler seniii isallah kilo almasinn
hayat istedigin gibi olurrrrr:nazar::nazar:

Ameliyatta midenin özefagus ile birleştiği noktadan itibaren yaklaşık 30-40 cc lik bir mide hacmi kalacak şekilde iki mide arası özel bir stapler aletiyle ikiye ayrılır. Böylelikle küçük bir mide poşu ve geride midenin diğer kısmı kalır. Aynı zamanda ince barsak ile küçük mide poşu arasında bir stoma oluşturarak bağlantı sağlanır. Bu poş ile ince barsak arasındaki yeni bağlantı Roux en Y kolu olarak adlandırılır. Böylece özefagustan gelen besin, midenin büyük bir kısmı ve ince barsağın ilk 40-60 cm'lik bölümünü bypass eder.
YANİ $GastricByPass.jpg

ayyyyyyy gecmis olsunnnn baya kesmisler seniii isallah kilo almasinn
hayat istedigin gibi olurrrrr:nazar::nazar:

inşalah şimdilik tek ümidim bu doktorların dedigine göre geri en fasla 10 kg alınıyomus oda dikkat etmeyenler için ki ben kola asitli yiyecekler alkol ve aşırı şekerli besinler ve yaglılardan hala uzağım. Rabbim bidaha göstermesin.. Inşallah..

Şeydaa kocamcım geldi:8: Mozart çikolata getirdi.Şimdi kahvenin yanında yedik:)) seni de andım inan.

nldglp esin geldimi bacum menmun kalmismi viyanadannnn
ben dedim sana ne istersen yaz viyanadan sana alim gönderem sesin cikmadiiiii

Şeydaa kocamcım geldi:8: Mozart çikolata getirdi.Şimdi kahvenin yanında yedik:)) seni de andım inan.

afiyet olsun baska nesi var mozar cikolatasi ünlü zatiiiiii ama güzeldir bacummm
burda türk olsunda selam ver akraba oluruz hemennn tek türk olsunnnnn

YANİ Eki Görüntüle 621563

yoksa bu bogazdan kurtulamiyacaz kestirekte kurtulakkkk valla benim yaptigim sporu diyeti kimse yapmaz zayifmiyim hayirrrrrrrrrrrr
inanki sporcu gibi spor yaparim iki elim kanda olsa spor yaprim biraz birakim kilo alirimmmmm

yoksa bu bogazdan kurtulamiyacaz kestirekte kurtulakkkk valla benim yaptigim sporu diyeti kimse yapmaz zayifmiyim hayirrrrrrrrrrrr
inanki sporcu gibi spor yaparim iki elim kanda olsa spor yaprim biraz birakim kilo alirimmmmm

he bende öğleydim ben veriodum gerçi ama 1 gün yiyim bi bakmısm 2 kg birden binmiş :)hregün yüryüşler gece mutfakta bulasıga die giderim açarmüzigi oynarım salata corba diyetleri 5i bir yerdeler biber hapları kavitasyonlar cartlar curtlar hiç biri bi işe yaramadı açıkçası metabolizma hızım cok yavasmıs normalde 100 de 100 olması greken bi yastayım ama benm ki 100 de 70 miş cıktı yani 40 yasındaki menepoza girmiş bi kadınınkile aynıymış :(((

he bende öğleydim ben veriodum gerçi ama 1 gün yiyim bi bakmısm 2 kg birden binmiş :)hregün yüryüşler gece mutfakta bulasıga die giderim açarmüzigi oynarım salata corba diyetleri 5i bir yerdeler biber hapları kavitasyonlar cartlar curtlar hiç biri bi işe yaramadı açıkçası metabolizma hızım cok yavasmıs normalde 100 de 100 olması greken bi yastayım ama benm ki 100 de 70 miş cıktı yani 40 yasındaki menepoza girmiş bi kadınınkile aynıymış :(((

ben yurt disindayim burda metebolizma hiziymis felan hic ölcmüyorlar canim diyet yapiyorum diyorum cok yavas kilo veriyorum diyorum doktor ne diyor veriyormusun yaaa
birakinca aliyorum o zaman birakmaaaaaaaa resmen mahalle doktorum beni öldürüyor burda mahalle doktorun biraz salak olunca ugras durrrr

ben yurt disindayim burda metebolizma hiziymis felan hic ölcmüyorlar canim diyet yapiyorum diyorum cok yavas kilo veriyorum diyorum doktor ne diyor veriyormusun yaaa
birakinca aliyorum o zaman birakmaaaaaaaa resmen mahalle doktorum beni öldürüyor burda mahalle doktorun biraz salak olunca ugras durrrr

burdada ölçülmüyordu bu sene cıktı oda tek bir hastanede yapıolar bu işi ki oda ücretli 80 lira aldılar :)

burdada ölçülmüyordu bu sene cıktı oda tek bir hastanede yapıolar bu işi ki oda ücretli 80 lira aldılar :)

bazen parayi felan gözün görmez canima ama burasinin sistem hantallasmis bazi seylerin degismesi gerek
hastaneye yat annen baban bakamaz öyle bakarlar ama mahalle doktoru yollamazsa is biti her yol kapaliiiii

bazen parayi felan gözün görmez canima ama burasinin sistem hantallasmis bazi seylerin degismesi gerek
hastaneye yat annen baban bakamaz öyle bakarlar ama mahalle doktoru yollamazsa is biti her yol kapaliiiii
sistem çok saçma bi sistemmiş mahale doktoru uygulamssa hiç bişe olmio yani cok aptalca vallahi..

Back