Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben de işime dönüyorum. imzalamam gereken evraklar, onaylamam gereken sözleşmeler beni bekliiii

bende görmek istiyorum ,çok merak ettim banada güç kuvvet olsun ,benide şevklendirsin,beni kabul edermisin ARES nolur nolur

senin albümün yok diye seni kabul etmemiştir. ama benim albümüm var kabul ederse onu da görür hem

senin albümün yok diye seni kabul etmemiştir. ama benim albümüm var kabul ederse onu da görür hem

Aman ne albüüüüm ne albüüüüm açıkta ne meme var nede ... seksi pozlar da yok bildiğin odun duruşu kim ne yapsın senin albümünü talep bile görmüyor

Ben sana demedimmiiiiii Baaak döküldüler teker teker...Ama sen Kartopunun isteğini hemen kabul et canımcım Bu ogtkn(kezboogüle) ve mikserlenki(jelesec) en son kabul et.Herkes bi görsün ondan soona.Tamammı ablasının canısı Ağlasın dursun hıhh

noldu bebeeem, ıh mıh ? yine mi küstün lennn?

sen ağladın diye herkes ağlasın mı istiyon ? senin albümün varsa benim de var bi kerem jelesecin yok, onu eklemesin

Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm

daya hepsine lahana suyunu, sonra bak bakalım kim neyi sevmiyo ? sevmedikleri bişi kalmış mı

kime çekmiş bu oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…