Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok bebem biz okumalar başsağlığı kalabalığına girmeyelim

sen hafiflet işlerini gel özledim bi mucuklayayım parfümüde unutma o yoksa sende gelme

gel gel kuşum, işlerin bi ucundan tutarsın

Ben kaçtım kızlar yarın bende mürvet var 1.haftadır evde bir nok yaptığım yok, minik hasta diye büyük oğlan evde diye... üsten bi toparlayayım kadına ayıp olmasın

kadın geliyo diye ev toplayan kişilik, aynı ben

şu çoklu cevaptan kafam döndü, kısaca;
jelesek bana gelii :) oğlum, uslu akıllı yerinde duriii, kimseye bişi yapmiii, jelo unuttu da sen niye eklemiyon bakiim

Yok bebem ben ağlayan insanları görünce dayanamıyorum yengeç kadını duygusal oluyor biliiiin

Mecbur bacım burada ki kadınların kıçı kalkık anın da toz suyu hazırlatıyorlar

Hadi jelo unutur yapmadığı şey değil bilin sen niye unuttun sarı şeker :44:ne saklıyon kezodan

daha okuyamadım işten güçten

ama en baştaki kısımdaki hitap, tamamen 2.tekil şahsa yönelik bi sesleniş. maile ekleyi unutmuşluk hali pek yok gibi

De gedin anam bacım... gülmekten yaşlar süzüldü artık gözümden

unutmamıştır o kel nlglpd

E eklediiimm:18: sen beni bi de o mesajları okurken düşün.Bi gidip köfte yapem dedim,olmuş 3 koca sayfa İnsaf yanii o derece...

Aneyii oralara kadar yormam bacım.Evlere giden çok tatlı bir tanıdğım da var.Masajını evde gelir yapar aneyin

sende de yok yok, bana da gönder şu kadını (tanıdık demişsin, cinsiyet belirtmemişsin ama kadındır herhal:26:) kulunç dolmuş omuzlar

aman gel be işte, izin alırım haftaya...bir iki gün takılırız birlikte? ne dersin...

sarı şeker, sen unutuyon ama ben unitmiiim, istersen sen de gel kapım sonuna kadar açık

Ana oğul hastayız bulaşıcı bacım millet seni bekliyor burada kırmızı halılar serdik sen ne diyon gel sen bekliyoruz demi nlglkty

De gedin anam bacım... gülmekten yaşlar süzüldü artık gözümden

unutmamıştır o kel nlglpd

unutmamış canım, bariz belli....resmen ignore etmiş beni ! saçını başını bi yolayım da öyle kel kalsın, mezoterapi yetmesin, saç ektirsin 3 doz

E eklediiimm:18: sen beni bi de o mesajları okurken düşün.Bi gidip köfte yapem dedim,olmuş 3 koca sayfa İnsaf yanii o derece...
nlglkty tırsmaktan saçmalamaya geçmişsin kanımca. bu ne len? bi bok anlamadım bu cümle silsilesinden

Ana oğul hastayız bulaşıcı bacım millet seni bekliyor burada kırmızı halılar serdik sen ne diyon gel sen bekliyoruz demi nlglkty

ha haa, gelmemek için bahaneler uyduran kişilik...söz gelirken parfüm getircem sana. Yani umarım, yani sanırsam, yani inşallah

hadi çıkın K.k.dan işimiz gücümüz var aklım kalıyor burada siz varken

kız jelocan,

bu parfüm işinde ; bu kez ben gelirken getiririm de sonrasın da da istediğin bişi olduğunda rahat rahat almak için, senin maliye bakanı yaveri olan yakının adresini verebiliriz, teslimat garanti olur posta memuru üstüne yatamaz

Evet mikserlenk

bak üstüme gelmeyinn ben bugüne bugün tansiyonlu,yaşlı,kel ve menopoz eşiğine gelmiş bir bayanım.İyi davranın bana

Bütün hayatımı öğrendi k.k. tamam olur ama ben sana kart numaramı veririm yine bak nasıl temiz kalpliyim gör sana güvenim tam bak bu kele olsa vermem 6.bim limitim var soyar kesin

Bütün hayatımı öğrendi k.k. tamam olur ama ben sana kart numaramı veririm yine bak nasıl temiz kalpliyim gör sana güvenim tam bak bu kele olsa vermem 6.bim limitim var soyar kesin

aman almam kart numaranı falan, olur da sonra bi bok olur, harcama yapılır üstüme kalır maazallah.. ben paşa paşa sana alırım, görüştüğümüzde de paranı alırım hiç affetmem alırım

k.k'dan çıktık da ne oldu, hotmailden devam

sana son gönderdiğimle altıma kaçırmak üzereyim

Ne olacak bu halimiz tedavi şart oldu aynı sınıf da okusak yanmıştık demek ki ayrılın uleeeeen dağılın

benim altımda ki halı si... içinde

Bu sefer gittim arkamdan dedikodu yapmayın

looo beste neredesin içli köftemi yapyon bacına kargola eve oki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…