Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

afiyet olsun baska nesi var mozar cikolatasi ünlü zatiiiiii ama güzeldir bacummm
burda türk olsunda selam ver akraba oluruz hemennn tek türk olsunnnnn

Vallahi toplantı için gitmişti zaten.İlk gün çok yağmur yağmış sadece bir yerde hemen meşhur şinitzel yiyip dönmüş odasına.2.gün de zaten bütün gün toplantı varmış.Akşam gene çıkıp dolaşmış biraz ama çok kasvetli bulmuş oraları.Eşim işi dolayısıyla çok ülkeye gitti.En çok akdeniz ülkelerini sever.Malum daha bir albenisi ve sıcaklığı vardır oraların.Belki de az bir süre kaldığı için tam gezemediğinden ve iş için gittiğinden kendisi de pek bir şey anlamamış.Çok Türk görmüş zaten:) Şimdi evinde sıcacık oturuyor yan koltukta.Çikolata gerçekten lezzetli.Bademli ve fıstıklı getirmiş.

heayyyyytttt sen ne diosunnnn 40 yaşına girmiş menopozlu kadın mııı Aman allahım bu benden bahsediyor.Hatta mikserlenk de bu kategoriye giriyor

40 yaşında menepoz mu? Ohoooooo, Arescim sen biraz gençsin galiba, o günler uzak gibi ama aslında DEĞİL Öyle 40 ında menepozlu kadın filan diyorsun da, aman diyim, şeytan doldurur:) Menepoz 50de şekerim 50de
Ayrıcaaaa Ngdlp cim Jeleseccim siz daha yeni 30a başmışsınızdır anca (kime yalakalık yapacağımı iyi bilirim ben:))))

Ben dobra diyorsam dobrasın primacım:) parantezin içindeki yazı da bunun en canlı kanıtı:))

hahaha ya aklıma öle geldi bi anda söledim yani 40 yaş üzeri demek istedim şey kıvırayım bari :) 40 ında menepoz olmaz tabi :) benim yas 21 :)

Maşallah bugün parmaklar tıkır tıkır çalışmış bütün dışardaydım ancak gözatabildim Ares bende çok merak ettim seni benim bir kuzenim var kiloları yüzünden neredeyse hayatla bağlantısını kesmiş durumda diyet yapmayıda hiç beceremiyor eninde sonunda bozuyor ve geri alıyor kabul edersen resinlerini görmek isterim

duydumki beni özleyenler varmış hasretimden yatak döşeklik hastalar olmuş dedim şu hatuncuklarıma bir ce ee yapıyım azcıkta olsa özlem gitsin dedim reklam yapayım dedim geldim yaptım gidiyorum seviliyorsunuz minnoşcuklar gelcem yakın zamanda

herkese günaydın ooohhh rahatladım şimdi çok şükür sevgili kaynanacım gittiler.Şimdi de bi kahve :126:aldım kendime keyif yapıyorum.Hepimizin günü böyle keyifle neşeyle sağlıkla huzurla ve mutlulukla geçsin.Amin

Günaydınlar öğlen oldu neredeyse :) bu saatte uyandım sanmayım 7:30 da kalktım ancak fırsat oldu misafir varda Mirin özledik valla seni hadi çabuk gel bekliyoruz yoksa jelo meydanı boş buldu kazanı kaynatıyor haberin olsun :))

afiyet olsun cikolatalar allah esinle saglikli huzurlu bir ömür dilerim canimmmm
türkler sicak kanli insanlar bizim icimiz disimiz bir aglamayi gülmeyi hep birlikte yasamayi severizzzz
almanlar tek kisilik yasar ve ölürlerrrr düzen insanlari yaniiii
türkiyeye gidince cocuklar alismis burdaki düzene istemesende suyundan selinde bizde dönüsüyoruz herallll almanlara
türkiye civil civil cocuklar niye uyumuyorlar aksam 10 oldu diyorlarrr
özledim len türkiyeyiiiiiiiii türkiye diyince icim cizzzzzz ediyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…