afiyet olsun baska nesi var mozar cikolatasi ünlü zatiiiiii ama güzeldir bacummm
burda türk olsunda selam ver akraba oluruz hemennn tek türk olsunnnnn
he bende öğleydim ben veriodum gerçi ama 1 gün yiyim bi bakmısm 2 kg birden binmiş :)hregün yüryüşler gece mutfakta bulasıga die giderim açarmüzigi oynarım salata corba diyetleri 5i bir yerdeler biber hapları kavitasyonlar cartlar curtlar hiç biri bi işe yaramadı açıkçası metabolizma hızım cok yavasmıs normalde 100 de 100 olması greken bi yastayım ama benm ki 100 de 70 miş cıktı yani 40 yasındaki menepoza girmiş bi kadınınkile aynıymış((
40 yaşında menepoz mu? Ohoooooo, Arescim sen biraz gençsin galiba, o günler uzak gibi ama aslında DEĞİLÖyle 40 ında menepozlu kadın filan diyorsun da, aman diyim, şeytan doldurur:) Menepoz 50de şekerim 50de
Ayrıcaaaa Ngdlp cim Jeleseccim siz daha yeni 30a başmışsınızdır anca(kime yalakalık yapacağımı iyi bilirim ben:))))
heayyyyytttt sen ne diosunnnn 40 yaşına girmiş menopozlu kadın mıııAman allahım bu benden bahsediyor.hatta mikserlenk de bu kategoriye giriyor
40 yaşında menepoz mu? Ohoooooo, arescim sen biraz gençsin galiba, o günler uzak gibi ama aslında değil:d öyle 40 ında menepozlu kadın filan diyorsun da, aman diyim, şeytan doldurur:) menepoz 50de şekerim 50de:d
ayrıcaaaa ngdlp cim jeleseccim siz daha yeni 30a başmışsınızdır anca(kime yalakalık yapacağımı iyi bilirim ben:))))
oh afiyet olsun sefan olsun kız :))
Vallahi toplantı için gitmişti zaten.İlk gün çok yağmur yağmış sadece bir yerde hemen meşhur şinitzel yiyip dönmüş odasına.2.gün de zaten bütün gün toplantı varmış.Akşam gene çıkıp dolaşmış biraz ama çok kasvetli bulmuş oraları.Eşim işi dolayısıyla çok ülkeye gitti.En çok akdeniz ülkelerini sever.Malum daha bir albenisi ve sıcaklığı vardır oraların.Belki de az bir süre kaldığı için tam gezemediğinden ve iş için gittiğinden kendisi de pek bir şey anlamamış.Çok Türk görmüş zaten:) Şimdi evinde sıcacık oturuyor yan koltukta.Çikolata gerçekten lezzetli.Bademli ve fıstıklı getirmiş.
kimsecikler yok
evde kadın var temizlik durumuminik evde büyük minik evde
çok yoğunumyoğunluk azaldığında geleceğim
E Jelesec temizlik günümüz de mi aynı? Annem başımın etini yiyip duruyordu mübarek gün Cuma günü temizlik mi yapılırmış diyeSeni söyleyeyim anneme azcık da seninle uğraşsın
evde kadın var temizlik durumuminik evde büyük minik evde
çok yoğunumyoğunluk azaldığında geleceğim
E Jelesec temizlik günümüz de mi aynı? Annem başımın etini yiyip duruyordu mübarek gün Cuma günü temizlik mi yapılırmış diyeSeni söyleyeyim anneme azcık da seninle uğraşsın
Hahahhaaa çok komik ya yurtta cuma gunlerı temızlık gunu ilan edilmeli bu durumda :)) kadınların büyük bölümü cumayı temızlık gunu olarak gecırıyor :)) ayceyyim anneciğine benı de söyle yalnız değilim anne benım gibisi çooookkk dersin
Hahahhaaa çok komik ya yurtta cuma gunlerı temızlık gunu ilan edilmeli bu durumda :)) kadınların büyük bölümü cumayı temızlık gunu olarak gecırıyor :)) ayceyyim anneciğine benı de söyle yalnız değilim anne benım gibisi çooookkk dersin
Ah Arskacım sen benim annemi bilmiyorsun benim anacım siyaha beyaz diyorsa o beyazdır :)) Ama söyleyeceğim hem yalnız olmadığımı, hem de Cuma günü yapılacak bir ibadet varsa o da temizliktir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?