Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlar kulübünde görüp en etkilendiğim resimler diyebilirim.Evet, çok hayret verici MÜKEMMEL bir değişimŞaka yollu bile olsa sana yazdığım bütün yorumları geri alıp önünde saygıyla eğiliyorum Ares cim
Sabır,güç,irade,azim,kendine inanmak=İmkansız diye bir şey yoktur.
Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.Sen bunun bence en büyük örneklerindensin.Tekrar tebrik ediyorum
not:Ares ile arkadaş olan 2 kişi var demiştim.Bunlardan birisi olduğum için çok mutluyum![]()
sen git toz suyu hazırlaoğlanın odasını da toparla hadi kızar bak mürvet
![]()
bende görmek istiyorum ,çok merak ettim banada güç kuvvet olsun ,benide şevklendirsin,beni kabul edermisin ARES nolur nolur![]()
mürvet adam çalıştırmasını iyi biliyor galiba![]()
beni de ares beni de?
ayçeyy, sana da dün arkadaşlık göndermiştim sanırım:44:
bende görmek istiyorum ,çok merak ettim banada güç kuvvet olsun ,benide şevklendirsin,beni kabul edermisin ARES nolur nolur![]()
kabul etmiyor nlgld doldurmuş kızı![]()
senin albümün yok diye seni kabul etmemiştir. ama benim albümüm varkabul ederse onu da görür hem
![]()
Aman ne albüüüüm ne albüüüümaçıkta ne meme var nede ...
seksi pozlar da yok bildiğin odun duruşu
kim ne yapsın senin albümünü talep bile görmüyor
![]()
Ares ciim sen şimdi bir müddet arkadaşlık tekliflerini kabul etme de çatlasın patlasınlar meraktan.Hatta sana erkek diyenleri hiç kabul etme
Hatta ve hatta şu mikserlenk e hiç yüz verme,konuşma onla,görmemezlikten gel
![]()
Ben sana demedimmiiiiiiBaaak döküldüler teker teker...Ama sen Kartopunun isteğini hemen kabul et canımcım
Bu ogtkn(kezboogüle) ve mikserlenki(jelesec) en son kabul et.Herkes bi görsün ondan soona.Tamammı ablasının canısı
Ağlasın dursun hıhh
![]()
Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm![]()
demirbaşlar yine buradaAllah ayırmasın
kıskanma ne olur, dötü göbeği erit senin de olur![]()
valla ben şimdi eritme adına yoğurdun içine nestle müsli koydum onu yiyorum.ve bu saatten sonra başka bir şey yok
Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm![]()
Ben dürüm yedimakşama yemek yok