Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben de işime dönüyorum. imzalamam gereken evraklar, onaylamam gereken sözleşmeler beni bekliiii:10:

Kadınlar kulübünde görüp en etkilendiğim resimler diyebilirim.Evet, çok hayret verici MÜKEMMEL bir değişim:53: Şaka yollu bile olsa sana yazdığım bütün yorumları geri alıp önünde saygıyla eğiliyorum Ares cim:42:

Sabır,güç,irade,azim,kendine inanmak=İmkansız diye bir şey yoktur.

Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.Sen bunun bence en büyük örneklerindensin.Tekrar tebrik ediyorum:46:

not:Ares ile arkadaş olan 2 kişi var demiştim.Bunlardan birisi olduğum için çok mutluyum:16:

bende görmek istiyorum ,çok merak ettim banada güç kuvvet olsun ,benide şevklendirsin,beni kabul edermisin ARES nolur nolur :16:

senin albümün yok diye seni kabul etmemiştir. ama benim albümüm var:23: kabul ederse onu da görür hem:34:

senin albümün yok diye seni kabul etmemiştir. ama benim albümüm var:23: kabul ederse onu da görür hem:34:

Aman ne albüüüüm ne albüüüüm :19: açıkta ne meme var nede ... :27: seksi pozlar da yok bildiğin odun duruşu :19: kim ne yapsın senin albümünü talep bile görmüyor :1:

Ares ciim sen şimdi bir müddet arkadaşlık tekliflerini kabul etme de çatlasın patlasınlar meraktan.:33: Hatta sana erkek diyenleri hiç kabul etme:32: Hatta ve hatta şu mikserlenk e hiç yüz verme,konuşma onla,görmemezlikten gel:51:

Ben sana demedimmiiiiii:60: Baaak döküldüler teker teker...Ama sen Kartopunun isteğini hemen kabul et canımcım:34: Bu ogtkn(kezboogüle) ve mikserlenki(jelesec) en son kabul et.Herkes bi görsün ondan soona.Tamammı ablasının canısı:21: Ağlasın dursun hıhh:63:

Ben sana demedimmiiiiii:60: Baaak döküldüler teker teker...Ama sen Kartopunun isteğini hemen kabul et canımcım:34: Bu ogtkn(kezboogüle) ve mikserlenki(jelesec) en son kabul et.Herkes bi görsün ondan soona.Tamammı ablasının canısı:21: Ağlasın dursun hıhh:63:

noldu bebeeem, ıh mıh ? yine mi küstün lennn?

sen ağladın diye herkes ağlasın mı istiyon ? senin albümün varsa benim de var bi kerem :63: jelesecin yok, onu eklemesin:ssz:

Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm:43:

Şimdi akşama kadınbudu köftemiz var.Buraya kadar gayet güzel.Bundan sonrası 5 bilinmeyenli bir denklem.Çık çıkabilirsen işin içinden:44: Köftenin yanına püre yapem dedim.Amma velakin oğlan sütlü püre sever,eşim soğuk limonlu z.yağlı püre sever.Börek yapayım dedim.Oğlan patatesli sever,eşim kesinlikle kıymalı ve ıspanaklı sever.Kek yapayım adamcağız 5 gibi gelecek.Oğlan kakaolu sever limonlu sevmez,eşim limonlu sever kakaolu sevmez.Salata da ise eşim taze soğanlı domatesli sever,oğlan bunların hiçbirini sevmez sadece yeşillik üzerine hıyar,mısır,havuç sever....İMDAAAAAKKK biri bana yardım etsiiiiinnnn:84: Ben hiçbirini sevmem sadece lahana suyuna talimm:43:

daya hepsine lahana suyunu, sonra bak bakalım kim neyi sevmiyo ? sevmedikleri bişi kalmış mı:ssz:

kime çekmiş bu oğlan :52:

Back