Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

arada gitmiş çektirmiş sindir sen onları para çok sende

niye beğeni yapmıyon uleeeeen yazdıklarımı ogülü hep yapıyor senin benle sorunun var belli

gör işte, seni en çook ben severim, besteymiş, nldglpmiş

ilave : şu an mailbox'ımı açmış ve sizden bir mail gelmemiş olduğunu görüyorum

Amanda aman ogülüm gelmiş tatlı oğulların nasıl :18::18::18:

büyük olan kış okulunda öğretmenine şeyini açmış, küçük olan da evde kadını duvara kıstırmış
unuttum sanmıştın dimi, sadece işler araya girince laf yetiştirememiştim

o ilaveni yesinler sana yazıyoruz 20.mail anca birine cevap yazıyorsun ama bak sarışeker gece 2.de bile maile cevap yazıyor

büyük olan kış okulunda öğretmenine şeyini açmış, küçük olan da evde kadını duvara kıstırmış

Aboooow bunlar nasıl çocuk :18::18::18:

sen her koşulda laf yetiştirirsin

o ilaveni yesinler sana yazıyoruz 20.mail anca birine cevap yazıyorsun ama bak sarışeker gece 2.de bile maile cevap yazıyor

napiim bebebeğim, ben iş güç sahibi bir iş kadınıyım aldığım trilyonların karşılığını vermem gerek, ara sıra forumu ve dizi izlemeyi bırakıp çalışmam gerek

bebeğim, haftaya bekliyorum seni ve mamanı gelin de görelim bakalım size neler yapacak

yok bebem biz okumalar başsağlığı kalabalığına girmeyelim

sen hafiflet işlerini gel özledim bi mucuklayayım parfümüde unutma o yoksa sende gelme

pişşşt noliiii orda?
mail çoklu olanından mı? ben de varmıyım??

Sen hiç yoksun efet efet itiraf.com :26: Ama hep bu mikserlenkin yüzünden

Vallahi mikserlenk yüzünden bak

Aneeem nassı yanıı.Basbayaa şeyini mi açtı gösterdi:83:

Seni meşgul etmemek babından yanii:18:

Gıııııı nlglptyur nereye gittin dön geyiğe

Benim de evimin bir işi var,koca gelii 14:30 uçağı ile.Kadının budu köfte yapciim, püre,kek,börek yapiciim.Keşkülüm hazır ama

bebeğim, haftaya bekliyorum seni ve mamanı gelin de görelim bakalım size neler yapacak

Kim, nereye,ne zaman gidio kii:44:

habire mail geliyor ama kelekle, gezenteden yok

Kaç kere didik.bi laf anla loo. bu mikserlenk seni etiketlemeyi unutmuş,dünden beri 500 mail oldu kaçırdığın

Ben kaçtım kızlar yarın bende mürvet var 1.haftadır evde bir nok yaptığım yok, minik hasta diye büyük oğlan evde diye... üsten bi toparlayayım kadına ayıp olmasın

Ama kezban hep senle dedikodu yapmayız demi ama birazda bu kel nlglpd ile yapalım

annem dedi saçına arab sabunu kullansın çok iyi gelir 3.doz yeterliymiş oki

ogülemmm gene ne varsa bende var.Bütüüünnnn dedikoduları son maille postaladım şekercim.En alta in başla okumaya,yarın anca bitirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…