Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak bunları hiç düşünmemiştim Ares cim:26:

Ares in 2. arkadaşıyım.Kıllandım şimdi loo:18: Erkek mi bu ares acep:44:

Senle 5.dansöz baş edemez yukarıdaki yazı sana ait üstelik ben yazmadan önce yazmışsınben 6.his demişim süslemişim... sen arkadaşlığını kabul edip sonradan şüphelenmiş sin

kendinle çelişiyor sun bacım bak geçmiş yazılarını unutma getirir önüne kapak yaparlar böyle

Son düzenleme:
Bende seni dinleyip gittiğim için üzümlü kek oluyorum

bi mürvette gol yedim bi de cemde iyi ki doktorumu seni tanımadan öce kendi hür irademle seçmişim yoksa noku yemiştim

Hade ordan sizin elenktrüğünüz tutmamış.Vallaha bal dök yala temizliyor mürveciğim.Hayatımda tanıdığım en derin temizlik yapan kadın.Öyle olmasa Deniz apla çoktaan dürmüştü defterini

Hade ordan sizin elenktrüğünüz tutmamış.Vallaha bal dök yala temizliyor mürveciğim.Hayatımda tanıdığım en derin temizlik yapan kadın.Öyle olmasa Deniz apla çoktaan dürmüştü defterini

sen git toz suyu hazırla oğlanın odasını da toparla hadi kızar bak mürvet

Amanın ares sen tam bizim nlglpdyi tarif etmişsin o da şişkoyken bu yazdıklarını yapamıyordu

aferin azmine boğazını tutmuş vermişsin kiloları bak nlglpedeujdgn ablan parayla zayıfladı yattı yağlarını aldırdı memeleri biçtirdi

Kız tam keksin haa işve cilve yapıyoruz burda hahahahahahahah.Bırak beem sen beni tanıyosun bu kadar mesai yapmana gerenk yok benim eski yazılarımı bulman için Bak bu mesaileri başka yerlerde kullan.Ares cim ile gayet ahenkle dansediyoruz biz.

Şımartayım Jeleseccim Cem Yılmaz'ı kek gibi gidip sinemada izledikten sonra adam shovunu çekmiş dvdye vermiş sinemaya valla gıcığım zaten o adama. nldglp'yi takip etsin de azcık ufku genişlesin

sorma hemde ne keklendik ben nlglpd hanım yüzünden keklendim adam hem showdan kazandı hemde bizim gibi keklerden

Günaydın Kızlar İyi bir gün olsun herkes için

sana da günaydın

de get cilve yapıyor muş aresle aramı bozmaya çalışıyorsun

bunları yapma nazik arkadaşım

HAhayyttt,çok gülesim geldi sabah sabah gözümü gönlümü açtın şekerim Sonrası verdiğim 16 kiloları pipetle çekmediler herhal

HAhayyttt,çok gülesim geldi sabah sabah gözümü gönlümü açtın şekerim Sonrası verdiğim 16 kiloları pipetle çekmediler herhal

arada gitmiş çektirmiş sindir sen onları para çok sende

niye beğeni yapmıyon uleeeeen yazdıklarımı ogülü hep yapıyor senin benle sorunun var belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…