Şımartayım JeleseccimCem Yılmaz'ı kek gibi gidip sinemada izledikten sonra adam shovunu çekmiş dvdye vermiş sinemaya valla gıcığım zaten o adama. nldglp'yi takip etsin de azcık ufku genişlesin
oyy cok teşekür ederim canım m benim:) rabbim inşallah tüm isteyenlere versin cünkü kilolu olmak demek ayakkabı bağcıgını baglamyı özlemek demek , kilolu olmak demek biyerde aaaa yemiş yemiş şişimiş hala yiyo diye kimsenin söylenmeden rahatca biyere girp yemek yiyebilmek demek, mağazalra girip size göre bedenimiz yok diyenlere sadece sinir olmak demek, ve yiyom yiyom kil alamıyom diyen kızları içinden gebertesin gelmesi demek, ve cok istedign ayakabıyı denediginde ayy ayaklarıma her sye oluyo derken ayaga kalktıgn an ayaklarının vücudunun altında çizgi film karakteri gibi durması demek, hiç biyere yürüyerek gidememek gezememek demek cünkü bizim için yürümek bacak aramızın pişmesi ve kıyafet sorunu demektirabbime binler ce şükürler olsun...
O zaman ben iki kere gittiğim için 2 kere Eki Görüntüle 621242 oluyorum de mi
Ares in 2. arkadaşıyım.Kıllandım şimdi loo:18: Erkek mi bu ares acep:44:
Ares ciim sen şimdi bir müddet arkadaşlık tekliflerini kabul etme de çatlasın patlasınlar meraktan.ek diyenleri hiçHatta sana erk kabul etme Hatta ve hatta şu mikserlenk e hiç yüz verme,konuşma onla,görmemezlikten gel
Bende seni dinleyip gittiğim için üzümlü kek oluyorum
bi mürvette gol yedim bi de cemdeiyi ki doktorumu seni tanımadan öce kendi hür irademle seçmişim yoksa noku yemiştim
Hade ordan sizin elenktrüğünüz tutmamış.Vallaha bal dök yala temizliyor mürveciğim.Hayatımda tanıdığım en derin temizlik yapan kadın.Öyle olmasa Deniz apla çoktaan dürmüştü defterini
oyy cok teşekür ederim canım m benim:) rabbim inşallah tüm isteyenlere versin cünkü kilolu olmak demek ayakkabı bağcıgını baglamyı özlemek demek , kilolu olmak demek biyerde aaaa yemiş yemiş şişimiş hala yiyo diye kimsenin söylenmeden rahatca biyere girp yemek yiyebilmek demek, mağazalra girip size göre bedenimiz yok diyenlere sadece sinir olmak demek, ve yiyom yiyom kil alamıyom diyen kızları içinden gebertesin gelmesi demek, ve cok istedign ayakabıyı denediginde ayy ayaklarıma her sye oluyo derken ayaga kalktıgn an ayaklarının vücudunun altında çizgi film karakteri gibi durması demek, hiç biyere yürüyerek gidememek gezememek demek cünkü bizim için yürümek bacak aramızın pişmesi ve kıyafet sorunu demektirabbime binler ce şükürler olsun...
Senle 5.dansöz baş edemezyukarıdaki yazı sana ait üstelik ben yazmadan önce yazmışsın ben 6.his demişim süslemişim... sen arkadaşlığını kabul edip sonradan şüphelenmiş sin
kendinle çelişiyor sun bacımbak geçmiş yazılarını unutma getirir önüne kapak yaparlar böyle
Şımartayım JeleseccimCem Yılmaz'ı kek gibi gidip sinemada izledikten sonra adam shovunu çekmiş dvdye vermiş sinemaya valla gıcığım zaten o adama. nldglp'yi takip etsin de azcık ufku genişlesin
Günaydın Kızlarİyi bir gün olsun herkes için
Kız tam keksin haaişve cilve yapıyoruz burda hahahahahahahah.Bırak beem sen beni tanıyosun bu kadar mesai yapmana gerenk yok benim eski yazılarımı bulman için Bak bu mesaileri başka yerlerde kullan.Ares cim ile gayet ahenkle dansediyoruz biz.
Amanın ares sen tam bizim nlglpdyi tarif etmişsino da şişkoyken bu yazdıklarını yapamıyordu
aferin azmine boğazını tutmuş vermişsin kilolarıbak nlglpedeujdgn ablan parayla zayıfladı yattı yağlarını aldırdı memeleri biçtirdi
sen git toz suyu hazırlaoğlanın odasını da toparla hadi kızar bak mürvet
HAhayyttt,çok gülesim geldi sabah sabah gözümü gönlümü açtın şekerimSonrası verdiğim 16 kiloları pipetle çekmediler herhal
de get cilve yapıyor muşaresle aramı bozmaya çalışıyorsun
bunları yapma nazik arkadaşım
arada gitmiş çektirmiş sindir sen onları para çok sende
niye beğeni yapmıyon uleeeeen yazdıklarımıogülü hep yapıyor senin benle sorunun var belli
Yaa seni seviyorum yaaa
Mailine bak çabuk nazik arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?