100 mesajın olmayınca özel mesaj yazamaz cevaplayamassın onun için arkadaşlar 100 e tamamlamak istiyorhaha kalpleri ben daha şimdi farkettim :))) 100 mesaj ne işe yarıosa :))) amaç yardımlaşmak eğlenmek deilmi sonucta ha 100 olmus ha 500 ama az daha gevezelenirsen jjjjj 100'e ulaşacaksın :) ha gayret ::)
Güzelim öyle herkese resim göstermiyorlarkarşı cins olabilir kötü göz bakabilir nazara gelir diye ince eleyip sık dokuyorlar arkadaşlar
bak bi nlglpd arkadaş ekler hemen ona gönder teklif bak fotolarına
aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))
heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)
heheh haklısın ayceyy :)) ben davet nasıl atılıo bilmiomki 1 saat aramam lasım zaten nasıl atıldıgnı haha art niyetli degilim valla :) sadece teknoloji özürlü v meraglıyım azcık :)))
Hıııım anladımaktif başlık evet sürekli ekşın var şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması
Bu kadar olur canımcevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadarÇok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı
vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır
nldglp yi hiiiiç sevmem
Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biterbu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum
Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayımSize kolay gelsin
yok ayceyim korkmaben niyeti iyi olan insana hep iyiyimdir bu beste ve nlglpe beni çok kıskanır ondan böyle çamur atıyorlar
nlglpd aradı bacım duymuş dedikodusunu yaptığımı :18::18::18:
100 tane mesaj yazmadığından olabilir mimesaj sayısını doldurmak isteyenlerin geyik bölümü var orda yaz aklına geleni az kalmış zaten dolar
erkeğe hediye almak çok zor gerçekten de... ev kıyafet doluyo böyle günler sayesinde. ben baktım hediye bulamıyorum çocuğun kafasına fiyonk koyup verdiydim adama bi doğum gününde al sana en büyük hediye diyebir de onun hiç haberi olmadan yemek organize etmiştim sevdiği arkadaşlarıyla. fasıl eşliğinde. belki hediye yerine böyle organizasyonlar daha mutlu eder.
birde eşim bana hediye almasan daha mutlu olurum diyor hepmalum faturaları o ödüyo ben çalışırken gıkını çıkarmıyodu hediyelere ama şu ara bunu söylüyor
nlgpld :) dorumu yazdım bilmiom nikini ama yazdıgın yorumlar süper :))) bayılıom sana ve jelesec"e :) ekle beni :)) eklmeyen kıskansın :))) takım taklavatı komple degişelim salına salına çarşı pazar gezeriz artıkım :)))
nlgpld :) dorumu yazdım bilmiom nikini ama yazdıgın yorumlar süper :))) bayılıom sana ve jelesec"e :) ekle beni :)) eklmeyen kıskansın :))) takım taklavatı komple degişelim salına salına çarşı pazar gezeriz artıkım :)))
Boşver be Ares,erkek de olsan ekledim seni...Gözün gönlün açılsın,dudağın uçuklayıp,dillerin tutulsun...Söyle bakiiiim var mı benden güzeliiOhh işte kimse eklemediği için tek beni görüp,beni beğenecek hihohihohohhihooh
Ares in 2. arkadaşıyım.Kıllandım şimdi loo:18: Erkek mi bu ares acep:44:
Benim 6.hissim kesinlikle aresin erkek olduğunu söylüyor
bazen yanılır ama çoğunda tahmini doğrudur
Ares söyle bakım ablana erkek misin sendoğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa
Benim 6.hissim kesinlikle aresin erkek olduğunu söylüyor
bazen yanılır ama çoğunda tahmini doğrudur
Ares söyle bakım ablana erkek misin sendoğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa
Boşver be Ares,erkek de olsan ekledim seni...Gözün gönlün açılsın,dudağın uçuklayıp,dillerin tutulsun...Söyle bakiiiim var mı benden güzeliiOhh işte kimse eklemediği için tek beni görüp,beni beğenecek hihohihohohhihooh
yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??
Kız jekelek,bu sefer keleğe gelen ben oldum gariiGIRAHAAAAAAAAMMM,GIRAHAAAAAAAMMMM Aloo da aloo,alooda aloo
yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??
alah nazardan saklasın kız taş gbisin kem gözlere şiş ama erkek değilim vallahi isteyene gösteriyim :) hahaha
abooo( erkek değilim ya ((( küstüm işte size hıh ( 2. arkadasımsın evet ben teknoloji özürlüym hakikattende (
abooo( erkek değilim ya ((( küstüm işte size hıh ( 2. arkadasımsın evet ben teknoloji özürlüym hakikattende (
Göster hadi he,göster göster işte.Yeme bizi areesHadi tel açayım da sesimi duyun desen hadi bi derece yanee
Göster hadi he,göster göster işte.Yeme bizi areesHadi tel açayım da sesimi duyun desen hadi bi derece yanee
Göstersin göstersinekşın ekşın az sonra sinemalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?