Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

haha kalpleri ben daha şimdi farkettim :))) 100 mesaj ne işe yarıosa :))) amaç yardımlaşmak eğlenmek deilmi sonucta ha 100 olmus ha 500 ama az daha gevezelenirsen jjjjj 100'e ulaşacaksın :) ha gayret ::)
100 mesajın olmayınca özel mesaj yazamaz cevaplayamassın onun için arkadaşlar 100 e tamamlamak istiyor aslına bakarsan ben bu siteye eglence gözüyle ne zaman ndglp saolsun bu konuyu açtı o zaman bakmaya başladım tabi birde arkadaşlarla dışarda görüşünce daha bi bağımlılık yaptı ondan önce hep araştırma modunda talılıyordum işte o zaman 100 mesaj önemliydi herşeyi açıktan soramıyoruz

Sen bir gün de benle uğraşma yaa

Sen de bendensin demek ares cim.Bende de komple takım taklavat elden geçti.Aman da aman ortaya çok da hoş bir hatun çıktı oooo mastika mastikaa, topiklerin en güzeli nldglp aman gelmesin nazara

Ne istiyonuz loo nikimden ne kadaan da havalı

heheh haklısın ayceyy :)) ben davet nasıl atılıo bilmiomki 1 saat aramam lasım zaten nasıl atıldıgnı haha art niyetli degilim valla :) sadece teknoloji özürlü v meraglıyım azcık :)))

Boşver güzelim ben eklerim seni hemen....üniversite sınavına girsen daha iyi valla. Burda onun bunun arkadaşı olmaktan daha kolay inan

Ehh onunçün demedik mi topiğin ismi ''Bütün estetikseverlerin topiği'' olsun diye

Bu kadar olur canım cevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı

Çoook ne demezsiin

vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır

nldglp yi hiiiiç sevmem

Amanııııııııınnnnn:118::124: ilk defa nikimi doğru yazdın gııı

Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biter bu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum

Eridim bittim hatta yokoldum Çok doğru gördün tatlım.Benim hatta dilim tutuldu şuan

Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayım Size kolay gelsin

Sen öyle san.Ayağını alıştırıyor şuan.Alışınca bağımlılık haline dönüşüyor bu topiğe girmen.Sonrasında gelsin diğer taktik...laf sokmalar,yerden yere vurmalar.kötü içerikler....

yok ayceyim korkma ben niyeti iyi olan insana hep iyiyimdir bu beste ve nlglpe beni çok kıskanır ondan böyle çamur atıyorlar

Hade ordan

nlglpd aradı bacım duymuş dedikodusunu yaptığımı :18::18::18:

Koku almada üstüme yoktur

100 tane mesaj yazmadığından olabilir mi mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin geyik bölümü var orda yaz aklına geleni az kalmış zaten dolar

Ne gerenk var yazsın buraya.Burdan daha iyi nerde doldurulur ki 100 msj

lina var yaa şu fiyonk işine öldüm öldüm bu günün ennn enn güzel esprisi bence

nlgpld :) dorumu yazdım bilmiom nikini ama yazdıgın yorumlar süper :))) bayılıom sana ve jelesec"e :) ekle beni :)) eklmeyen kıskansın :))) takım taklavatı komple degişelim salına salına çarşı pazar gezeriz artıkım :)))

Hayır Ares otur sıfır.NLDGLP bababababa ne de havalı

Boşver be Ares,erkek de olsan ekledim seni...Gözün gönlün açılsın,dudağın uçuklayıp,dillerin tutulsun...Söyle bakiiiim var mı benden güzelii Ohh işte kimse eklemediği için tek beni görüp,beni beğenecek hihohihohohhihooh

Benim 6.hissim kesinlikle aresin erkek olduğunu söylüyor

bazen yanılır ama çoğunda tahmini doğrudur

Ares söyle bakım ablana erkek misin sen doğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa

yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??

Kız jekelek,bu sefer keleğe gelen ben oldum garii GIRAHAAAAAAAAMMM,GIRAHAAAAAAAMMMM Aloo da aloo,alooda aloo

alah nazardan saklasın kız taş gbisin kem gözlere şiş ama erkek değilim vallahi isteyene gösteriyim :) hahaha

yok değilim vallahi görmek isteyene gösteriym :)) sorun yok vallahi :))) üzüldüm beni erkek sanmanıza neden erkek gibi bir izlenim mi bıraktım ??

Ne göstereceksin aman yok yok şaka yaptım ya üzerine alınma böyle üyeler oluyor onun için yazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…