heheh :) haklsın sanırm arkadas olarak eklendigi zaman görebilorus :) yazından anladıgım kadarıyla :) erkeklerde vardır öle giren kadın niki alıp nerden bilceksin ki :))) pc nin karsında erkekmi kaıdnmı belli olmior :) art niyetli insan cok :) hemen yolıyım nlgpd ay nekadr zor niki var bu kızın :) ömrüm gidiyo yazana kadar :) ben kör ve yaslı bir hatunum :)
aminnnnn duaların için :))karısmak derken ben yokken baya konu acılmıs manasındaydı :)) başlık süper acıkcası bende cok sevdim :))) küçültmeler ne ara bulusuo ben hangi guruba girsem aceba :) benim takım taklavat tümden degişecek malum kombine :)))
Jelesec duydun mu bir yaşlı hatun dahaBenden yaşlı olabilir mi acaba :18:
Kaç yaşındasın ablacım
Anacım var bir şeyler yoksam sen oğlak burcu musun?Benim seni yakından görmem lazım çocuğun da küçükmüş ama napalım katlancezz artık
Hıııım anladımaktif başlık evet sürekli ekşın var şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması
Kaç yaşındasın ablacım
Ayceyim kalp kalbe karşı imişaynı anda yazmışız
Bu kadar olur canımcevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadarÇok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı
ayceyyymaşallah nazar değmesin diyorum
Bu kadar olur canımcevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadarÇok mu seviyorsun nldglp' ondan mı
Kaç yaşındasın ablacım
Jelesec le fazla samimi olmaya gelmiyor canım az kaynaşınca hemen uğraşma moduna giriyormelela benimle uğraşmazsa günü iyi geçmiyor (laf aramızda benimde öyle ) nldglp yede öyle tam cadıdır jelesec sen onu bilmezsin
vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır
nldglp yi hiiiiç sevmem
Teşekkür ederim canımAllah hepimizi nazardan kem gözden korusun
Jelesec le fazla samimi olmaya gelmiyor canım az kaynaşınca hemen uğraşma moduna giriyormelela benimle uğraşmazsa günü iyi geçmiyor (laf aramızda benimde öyle ) nldglp yede öyle tam cadıdır jelesec sen onu bilmezsin
nooluyo burda öyle yaşlı maşlı
hepimiz genciz, hepimiz güzeliz
Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biterbu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum
nooluyo burda öyle yaşlı maşlı
hepimiz genciz, hepimiz güzeliz
Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayımSize kolay gelsin
Hepimiz genciz güzeliz fıstığızbenim yaşım az büyük hepsi annemin suçu biraz daha geç doğurabilirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?