Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec duydun mu bir yaşlı hatun daha Benden yaşlı olabilir mi acaba :18:
Kaç yaşındasın ablacım

Hıııım anladım aktif başlık evet sürekli ekşın var şaka bebem bizim buluşmalarımız da hepsi var genel estetikliler anlayacağın komple kaportayı yenileyen de tek meme yaptıran da hiç estetik olmayanda gel ne olursan ol gel buluşmanın ana teması

Anacım var bir şeyler yoksam sen oğlak burcu musun? Benim seni yakından görmem lazım çocuğun da küçükmüş ama napalım katlancezz artık

Ben temmuz çocuğuyum yengeç burcunun hasıyım kız benim 1.büyük ( 18) bide minik ( 3.5) yaşında ama miniğin zararı yok okulda yavru

hah süpermiş mvlana misali gel neolursan ol yine gel :))) haha gelcem inşalah bigün kaportayı yeniletiymde :) salına slaına cıkıym şöyle bir ):)) oram buram sarkmısmı demiyerek istedigmi giyerek en azından bikaç beden daha incelirm ameliyat sonrası :))) malum hala kilo derdim var yada ben abartıorum :)

Ayceyim kalp kalbe karşı imiş aynı anda yazmışız

Bu kadar olur canım cevap yazdım aynı anda gördüm yorumu süper süper
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı

Son düzenleme:
Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar Çok mu seviyorsun nldglp'yi ondan mı

vallahi süper aklımızdan geçtiği gibi yazıyoruz ya ondan dır

nldglp yi hiiiiç sevmem

Ama kıyamam ben nldglp'ye niye uğraşıyorsun o kadar Çok mu seviyorsun nldglp' ondan mı

Jelesec le fazla samimi olmaya gelmiyor canım az kaynaşınca hemen uğraşma moduna giriyor melela benimle uğraşmazsa günü iyi geçmiyor (laf aramızda benimde öyle ) nldglp yede öyle tam cadıdır jelesec sen onu bilmezsin

insan sevdiğiyle uğrasırmıs demekki cok sevio cok deger verio sevinin ugrasıo die :)))

Hehe bana şimdilik iyi davranıyor tadını çıkarayım Size kolay gelsin

Şimdi sen sevmiyon diye nldglp üzüntüden erir biter bu arada nldglp yi doğru mu yazmışsın ben mi yanlış görüyorum

Ayceyim ben bu kızları çok severim K.k.nın bana kazandırdığı güzel arkadaşlardan sadece 2.si ( zira arkadaşlarım çok sadece bu iki arkadaş değil reytigleri hep tavanda olan üyeyim )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…