Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec anaammm bunlar kalıcı :50:bacım 8 10 gün kalacaz diyolar :18:işim gücüm yemek yapmak:56:Allah yardımcım olsun neyse sayılı gün çabuk geçer birazcık dişimi sıkayım bari:26:şimdi yarınki yemeği düşünüyorum ne yapsam:31:neyse bakıcaz çaresine artık.

Jelesec anaammm bunlar kalıcı :50:bacım 8 10 gün kalacaz diyolar :18:işim gücüm yemek yapmak:56:Allah yardımcım olsun neyse sayılı gün çabuk geçer birazcık dişimi sıkayım bari:26:şimdi yarınki yemeği düşünüyorum ne yapsam:31:neyse bakıcaz çaresine artık.

Gönder bacım onları bana :10: ben bi saçlarını başlarını yolayım :25:

1.GÜN MENÜ. kuru fasulye (etsiz yap yeter onlara :1:) pilav,ayran:9::9:

2.GÜN MENÜ.Birinci günün menüsünü bol yap bugün de yesinler :9: ayran yerine değişiklik olsun salata yap :1:

3.GÜN MENÜ. patates yemeği az kıymalı süper oluyor çok da kolay :24: yanına makarna,kola :34:

Sen bunları yap 3.gün menüde yazışalım diğer günler için aşkım :16:

ne burada erkek mi var :9::9::9:

Hee sanki var gibi deee,yok gibi deee,yoksa sende mi erkeksin beyza:52: Vallaha bak herkesten işgillenmeye başladım ben.Arkamdan kumpaslar falan mı? yoksam jelesenk mi yaptırıo bunları size:44: aneeem tırstım şimdi herkesten:18: 3 kalp var ööle olsa kazen atardı seni bo forumlardan.Neyse içime bir su serpildi şimcik.Kendim yazıp,kendim düşünür oldum.Delirttiniz beni uleeeeeeeeennnn:84: paranoyak oldum galiba:14:

Hee sanki var gibi deee,yok gibi deee,yoksa sende mi erkeksin beyza:52: Vallaha bak herkesten işgillenmeye başladım ben.Arkamdan kumpaslar falan mı? yoksam jelesenk mi yaptırıo bunları size:44: aneeem tırstım şimdi herkesten:18: 3 kalp var ööle olsa kazen atardı seni bo forumlardan.Neyse içime bir su serpildi şimcik.Kendim yazıp,kendim düşünür oldum.Delirttiniz beni uleeeeeeeeennnn:84: paranoyak oldum galiba:14:

oy oy oy ben kimim sen kimsin biz kimiz durumları

bende de bu aralar ket vurma başladı

herşeyi unutuyorum :9::9:

2.GÜN MENÜ.Birinci günün menüsünü bol yap bugün de yesinler :9: ayran yerine değişiklik olsun salata yap :1:

3.GÜN MENÜ. patates yemeği az kıymalı süper oluyor çok da kolay :24: yanına makarna,kola :34:

CİMRİ seniii:20: bi de ogüleme cimri dersin:19:

Lion koptum sana menü hazırlarken kötü gelinim kötü :1::1::1:

hahahah için o kolaları totolar göbüşler büyüsün dişler sararsın :1::1:

ben menüyü sevdim karnımda aç gece gece yemeğe saldırasım var :) dyeteyimde hahaha ): açlıktan midemin sesi bagdTAN DUYULUO VALLA :) SİDİ KIYMALI PATATES YANINA MAKARNA OLSA SÜPER OLURDU :)

Haha beceriksizliğimi bilmem kacıncı milyon kez kanıtlamıs bulunmaktayım albüme resimleri ekledim ekledim baktım ama resimler görünmüo abiya haha albümde resim yok dio güya nldglp ye göstercektim hahaha :)

hahahah için o kolaları totolar göbüşler büyüsün dişler sararsın :1::1:

Hııım bak bu beyzadan da bi erkek kokusu alıyorum :1: :44:

direk bu kadar menüden kolayı cımbızlamış (canım ciğerim ogülünün lafı bu cımbız yeri gelmişken anmadan geçemedim)

ve olayı direk TOTOYA bağlamış :9::9::9:

hııım bak bu beyzadan da bi erkek kokusu alıyorum :1: :44:

Direk bu kadar menüden kolayı cımbızlamış (canım ciğerim ogülünün lafı bu cımbız yeri gelmişken anmadan geçemedim)

ve olayı direk totoya bağlamış :9::9::9:

haha bence erkek oldugu için totsundan derli bi hatun oldugndan direk totya baglamıstır konuyu :)

su anda sinir kirizi geciren biri var karsinizda 1o yasinda sonradan olma bir cadim varrrrrrrrrr
allahimmmmm sen bana sabir verrrrrrr öldürecem ben bu veledi
3 yil süperdi bu yil bir ergenlige giris derslerde bir kötülesmeeeeeee allahim bu neeeeeee
bu yil notlari güzel olmazsa siradan bir okula gidecekkkkkkk
ama hanim efendide ders felan yok imzalari imzalatmamis notlar öyle böyle kötü deyil cuma günü karne alacaklar ben bu velede ne yapim
bagirdim cagirdim aslinda norman bir insanim öyle bagirma cagirmayla isim olmaz ama dellendim
imzalanacak bir sey varmi kizim yokkkkkk dedi gel cantana bakalim diyince bir sürü imzalatmadigi dersler ciktiiiiiii
ben aksama nasil girdim su an deliriyorummmmm nerden dogurduydum bu cadiyi seneler sonraaaaaaaaaaa

Back