Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayceyim ben bu kızları çok severim K.k.nın bana kazandırdığı güzel arkadaşlarda sadece 2.si ( zira arkadaşlarım çok :34: sadece bu iki arkadaş değil :1:reytigleri hep tavanda olan üyeyim :nazar::1:)

Jelesecim Allah bozmasın arkadaşların için başkadır diyebilmek zordur :16: Bunu sen diyorsan ne mutlu o iki başka arkadaşına :46:
Mütevazi havanı sevsinler :42: Seni merak eden reytinglere baksın anladım canım :1: :1:

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
acil yardiminiza ihdiyacim varrrrrrrrrrr
evlilik yildönümüme esime hediye almam lazim akliniza ihdiyacim varrrrrrrrrrrrr
evde gömlek dolu ayakkabi doluuuu kemer cüzdan cokkk var baska ne olabilir yaaaaa
elektironik kendin aldigindan baska kulanmazzzzz zor adam zor hediyesi bile zorrrrrrrrr

evde gömlek dolu ayakkabi doluuuu kemer cüzdan cokkk var baska ne olabilir yaaaaa
elektironik kendin aldigindan baska kulanmazzzzz zor adam zor hediyesi bile zorrrrrrrrr

Saat al o zaman :) öfff erkeklere hediye zor iş

Atkı bere, Kravat, Saat, Takım elbise kullanıyorsa özel kol düğmesi yaptırabilirsin isim baş harfini yazdırıp... Aklıma bu kadar geldi haydi sana kolay gelsin :16:

kızlarr bir türlü 100 mesaj olamadım ama neden

100 mesaj olunca ne olurki ben kk eskilerindenim hic mesaj kaygim olmadi kac msaj oldugumu inanki bilmem
bizdeki kalpler ne anlama geliyor onuda bilmem biraz teklöloji özürlüyümde elifffff sag olsun az kahrimi cekmediiiii

100 mesaj olunca ne olurki ben kk eskilerindenim hic mesaj kaygim olmadi kac msaj oldugumu inanki bilmem
bizdeki kalpler ne anlama geliyor onuda bilmem biraz teklöloji özürlüyümde elifffff sag olsun az kahrimi cekmediiiii

100 mesajı olmadan kimseye mesaj yazamıyor üyeler kalplerde ne kadar mesaj yazıyorsan ona göre artıyor :)

100 mesajı olmadan kimseye mesaj yazamıyor üyeler kalplerde ne kadar mesaj yazıyorsan ona göre artıyor :)

eeeee o zaman ben baya eskiyim cokda gevezeyim niye iki kalbim varrrrrrr kazen beni unuttu milete kalp dagitacam diyeeee
eskilere vermiyor heral siz zaten kk lisiniz ne gerek var kalpbe diyeeee:ssz::ssz:bak beni sigaraya baslatacakkkkkkk

haha kalpleri ben daha şimdi farkettim :))) 100 mesaj ne işe yarıosa :))) amaç yardımlaşmak eğlenmek deilmi sonucta ha 100 olmus ha 500 ama az daha gevezelenirsen jjjjj 100'e ulaşacaksın :) ha gayret ::)

valla iyi fikirler her fikre acigim su annnnnn

erkeğe hediye almak çok zor gerçekten de... ev kıyafet doluyo böyle günler sayesinde. ben baktım hediye bulamıyorum çocuğun kafasına fiyonk koyup verdiydim adama bi doğum gününde al sana en büyük hediye diye :D bir de onun hiç haberi olmadan yemek organize etmiştim sevdiği arkadaşlarıyla. fasıl eşliğinde. belki hediye yerine böyle organizasyonlar daha mutlu eder.
birde eşim bana hediye almasan daha mutlu olurum diyor hep :D malum faturaları o ödüyo :D ben çalışırken gıkını çıkarmıyodu hediyelere ama şu ara bunu söylüyor :D

Back