Küsmek yokkOTUR gene sıfır
hahah tel açamam ama msn veriyim diyebilrim haha yada resim ekleyim sizde beni görün :)))
Msn den gör nlglpd bak bakım bizden mi
Benim 6.hissim kesinlikle aresin erkek olduğunu söylüyor
bazen yanılır ama çoğunda tahmini doğrudur
Ares söyle bakım ablana erkek misin sendoğruyu söyle kızmayacağım benim albümüm yok nasılsa
Jelesec anaammm bunlar kalıcıbacım 8 10 gün kalacaz diyolar :18:işim gücüm yemek yapmak Allah yardımcım olsun neyse sayılı gün çabuk geçer birazcık dişimi sıkayım bari:26:şimdi yarınki yemeği düşünüyorum ne yapsam neyse bakıcaz çaresine artık.
ne burada erkek mi var
ne burada erkek mi var
Hee sanki var gibi deee,yok gibi deee,yoksa sende mi erkeksin beyzaVallaha bak herkesten işgillenmeye başladım ben.Arkamdan kumpaslar falan mı? yoksam jelesenk mi yaptırıo bunları size:44: aneeem tırstım şimdi herkesten:18: 3 kalp var ööle olsa kazen atardı seni bo forumlardan.Neyse içime bir su serpildi şimcik.Kendim yazıp,kendim düşünür oldum.Delirttiniz beni uleeeeeeeeennnn:84: paranoyak oldum galiba
Gönder bacım onları banaben bi saçlarını başlarını yolayım
1.GÜN MENÜ. kuru fasulye (etsiz yap yeter onlara) pilav,ayran
2.GÜN MENÜ.Birinci günün menüsünü bol yap bugün de yesinlerayran yerine değişiklik olsun salata yap
3.GÜN MENÜ. patates yemeği az kıymalı süper oluyor çok da kolayyanına makarna,kola
Sen bunları yap 3.gün menüde yazışalım diğer günler için aşkım
Jelesec anaammm bunlar kalıcıbacım 8 10 gün kalacaz diyolar :18:işim gücüm yemek yapmak Allah yardımcım olsun neyse sayılı gün çabuk geçer birazcık dişimi sıkayım bari:26:şimdi yarınki yemeği düşünüyorum ne yapsam neyse bakıcaz çaresine artık.
2.GÜN MENÜ.Birinci günün menüsünü bol yap bugün de yesinlerayran yerine değişiklik olsun salata yap
3.GÜN MENÜ. patates yemeği az kıymalı süper oluyor çok da kolayyanına makarna,kola
Lion koptum sana menü hazırlarken kötü gelinim kötü
hahahah için o kolaları totolar göbüşler büyüsün dişler sararsın
hııım bak bu beyzadan da bi erkek kokusu alıyorum:44:
Direk bu kadar menüden kolayı cımbızlamış (canım ciğerim ogülünün lafı bu cımbız yeri gelmişken anmadan geçemedim)
ve olayı direk totoya bağlamış
Ben 1.günde koptum,2.gün kopup bendimi aşıp rüzgarlara karışıp yokoldum sanırsam.Bu nassı menü bacım jelesek
haha bence erkek oldugu için totsundan derli bi hatun oldugndan direk totya baglamıstır konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?