Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bak sana bir eğitimci olarak sunu tavsiye edeceğim

yaptığı ödevlerin onun görevi olduğunu ve görevlerini yapmanın sorumluluğu olduğunu anlat

dolayısıyla balık değil balık tutmayı öğretmiş olursun

aboo alah sabır versin benm zamanmda annem dersleimi hiç sormasdı ben sölerdim gevze gibi dinlemesdi zaman tersine döndü :))) ya böle dionuzya cocuk yapasımda gelmior hiç :))) tırsıorum :))

Haha beceriksizliğimi bilmem kacıncı milyon kez kanıtlamıs bulunmaktayım albüme resimleri ekledim ekledim baktım ama resimler görünmüo abiya haha albümde resim yok dio güya nldglp ye göstercektim hahaha :)

Dosyaları seç ten bilgisayarında olan resimleri koyacaksın.Sonracığıma upload edeceksin,sonra altta bitir var ona basacaksın oldu bitti bu kadar şekerim

Amanııın iyi ki beni sen doormamışsın vallaha korktum:83:

ay söylüyorum canim dersleri süperdi ay bu yil cocuga bir sey oldu tamam anne ama ders yapiyor ama dersler kötü geliyor bir genc kiz havasi
bir süs ama dersler kötü ders senin görevin diyince yapiyorum anne ama dersler kötüüüüüü yani yapiyorum diyim yapmiyorrrrr
allahim sen sabir verrrr

oooo şimdi o beyaz bulutlar üzerindedir.

herşey tozpempe

bir düşün sen onun yaşında iken neler yapıyorduun

aboo alah sabır versin benm zamanmda annem dersleimi hiç sormasdı ben sölerdim gevze gibi dinlemesdi zaman tersine döndü :))) ya böle dionuzya cocuk yapasımda gelmior hiç :))) tırsıorum :))

sakin yapma dünyayi gez toz ne isin varrrrr cocuklaaaaaaaa ömrünü yiyip bitiriyorlarrrrr

yok anam dogrupda ne yapacan gez toz bu cadilar bizleri ayakta uyutmaya calisiyorlar vallaaaaa

hahahahaha öldüm gülmekten yaa,okuduğunu da anlayamayon bacımm sinirden.İyi ki beni, sennn doğurmadın dedim.Yanii iyi ki senin çocuğun olmamışım gibi yanii

hayır kattılmıyorum

canım diyip sarıldılarmı dünyaya bedel

evet beyza canim diyince is bitiyor benim endisem viyanada yasiyoruz burda 3 cesit okul var
1 okul ilerde üniye devam edebilecekleri
2 okul meslek okulu
3 okulda idareten ortadan sonra bos yaniiiii
benim cabamda ilerde güzel meslek alsin rahat etsin
burdaki ilk gelen insanlar gibi ezilmesinlerrrrrr yoksa kizimin tek göz yasina dünyayi degismem ama ilerde rahat etsin tek gayem o
oda bu yilki notlarina bagliiiii:18::18:

nldglp bacum kocani baya kalin giydir valla buzzzzzz öyle yani
viyanayi buz kesiyorrrr

hahahahaha öldüm gülmekten yaa,okuduğunu da anlayamayon bacımm sinirden.İyi ki beni, sennn doğurmadın dedim.Yanii iyi ki senin çocuğun olmamışım gibi yanii

ask olsunnnnn sen benim kizim olaydinda göreydinnnnn hem kizar hemde severdimmmmmmm

nldglp bacum kocani baya kalin giydir valla buzzzzzz öyle yani
viyanayi buz kesiyorrrr

Bak iyi ki gelmekten vazcaymışım.Şimdi gelsem nasıl gezerdim? Zaten iş toplantısı için 2 günlüğüne geliyor.Sıcaklık 8-10 derece veriyor Viyana için.Ama soğuk diyorsan ona göre gelsin bari.Şimdi bavula eşya koyuyordu tam da cuk oldu senin burda olman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…