Allah sahibine bağışlasın o ayrı. Ben içimde tutamam ki vallaha da ne düşünüyorsam söylerim
Ayrıca bentoprak hepimiz gibi herkes kendi doktoruna hayran öyle olmasaydı sonuçlarımızdan memnun olmazdıkDoktorunuz kimdi hele bir deyiversen merak ettim
Ayceyyy arkadaş olalımmı?seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:
nldglp arkadaş olalım sonundabu kadar geliyorum misafirliğe dedim hiç teklif etmeyecek herhalde kısmet bugüneymiş Met eden arkadaşlara teşekkür ederim asıl güzel onlar bana sorarsan İyi pazarlar
ama şöyle bi gerçek var sürekli birileri operasyon olacak bi tarih belirtilsin ona göre görüşelim yoksa her hafta ameliyat olacaklar var
Haklısın bebişim ama biz beni de bekleyin diyen bir kaç arkadaş var onlar için şubat dedikŞubat ayı da geldi sayılır olacak bu buluşma sen hiç merak etme İstersen ön buluşma da yapabiliriz sen yeter ki üzülme
Ayceyyy sen benim fotolara bakma sakınn:18: teslim oldum sen en çok güzelsinMaşallah sana maşallahh Operasyonun çok güzel,ama kendin de çok güzelsin nazar değmesin inşallah.Hatta ben bütün resimlerimi siliim beaa Ayna söylemesin,senin resimlerin söyledi bütün gerçeği...En GÜSELLL AYCEYYY
Vallahi ayceyy risus' a katılmıyorum değil hani :) daha bu sabah hâli hazırda amelıyat olan veya olacak olan bir yığın arkadaşımız var dedım onlar içinde ertelenmez umarım dıye düşünmüşken risus bunu söyleyıp hıslerıme tercüman olmuş :))) ileri bır tarıhe sarkarsa gelememekten korkuyorum. İzmirde olma durumum olduğu için... Ayrıca kızlar nasıl bır buluşma olucak gündüz olur umarım
Ayceyy,arska,Risus...meme büyütme yaptıranların hepsinin vucutları da gerçekten çok mükemmel.Kutluyorum sizi kızlarBenim ameliyat öncesi fotolarımı görüp sakın küççük dilinizi yutmayın emii Derinnn bir nefes alıp bakın öncesi fotolarıma Suratınızın halini görmek isterdim koca meme ve göbeğimi görünce
Arskacım yok herkesi beklemeyeceğizÖnceden burada belli bir hukukumuz olan 2-3 arkadaşımız var onlar rica etti şubat olsun diye düşündük. Hatta mawişşin topiğindeydi yanılmıyorsam. Biz bir ön buluşma da yapabiliriz nasılsa mantar gibi sürekli çoğalıyoruz kabile böylelikle gitgide genişler Gündüz olsun ki herkese uysun akşam çıkabilen var çıkamayan var... Öptüm tatlım
nldglp şimdilik derin nefesimi kaynanaya gideceğimiz için alıyorumGeldiğimde bakacağım fotolarına herhalde nefesinizi tutun demek istedin ama sen mütevazilikten öyle söylüyorsun
Süper fikir çok sevdım :))) ön buluşma olabılır gerçekten ayceyyim... Nerede olabılır sizce ? Ben Anadolu'da oturuyorum! Hepimize yakın ortak bır nokta ayarlayabılırz ön buluşma için
Ben de Avrupa yakasında oturuyorum bildiğim çoğu mekanlar bu taraftaOrtak bir nokta ayarlayalım herkese ulaşımı kolay olsun adres bulmakta sıkıntı çekmesinler
nldglp şimdilik derin nefesimi kaynanaya gideceğimiz için alıyorumGeldiğimde bakacağım fotolarına herhalde nefesinizi tutun demek istedin ama sen mütevazilikten öyle söylüyorsun
vallaa ben kocaeliden gelicem tee nerlerden görüşmek için
Arska o kalpler mesaj sayına gre çoğalıyor canım
Oooooooowwww sen nasıl geleceksıın kız taa oralardan:26: koşarak gelırsın artık spor bahanesıylekaç mesajım olması lazım acaba 2. Kalbim içün?
Oooooooowwww sen nasıl geleceksıın kız taa oralardan:26: koşarak gelırsın artık spor bahanesıylekaç mesajım olması lazım acaba 2. Kalbim içün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?