Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Doktorumuz Ercan Karacaoğlu canım.Karizma marizma bilmem amma işini iyi yaptığını kendimden ve gördüğüm canlı örneklerden biliyorum.Haa illada karizma tarafı dersen bizim Baycanın gülüşü yeter şekerim deeermişiiim.

Şaka bir yana ayceyy seninde memnun olmana sevindim.Herşey gönlünce olsun.

Ayceyyy arkadaş olalımmı? seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:

Ayceyyy sen benim fotolara bakma sakınn:18: teslim oldum sen en çok güzelsin Maşallah sana maşallahh Operasyonun çok güzel,ama kendin de çok güzelsin nazar değmesin inşallah.Hatta ben bütün resimlerimi siliim beaa Ayna söylemesin,senin resimlerin söyledi bütün gerçeği...En GÜSELLL AYCEYYY

nldglp arkadaş olalım sonunda bu kadar geliyorum misafirliğe dedim hiç teklif etmeyecek herhalde kısmet bugüneymiş Met eden arkadaşlara teşekkür ederim asıl güzel onlar bana sorarsan İyi pazarlar

Hemen geri alıyorum teklifini.Hiç görme sen beni Resimlerini gördükten sonra hiç iyi bir pazar olmadı benimçün

ama şöyle bi gerçek var sürekli birileri operasyon olacak bi tarih belirtilsin ona göre görüşelim yoksa her hafta ameliyat olacaklar var

Haklısın bebişim ama biz beni de bekleyin diyen bir kaç arkadaş var onlar için şubat dedik Şubat ayı da geldi sayılır olacak bu buluşma sen hiç merak etme İstersen ön buluşma da yapabiliriz sen yeter ki üzülme

Son düzenleme:

Vallahi ayceyy risus' a katılmıyorum değil hani :) daha bu sabah hâli hazırda amelıyat olan veya olacak olan bir yığın arkadaşımız var dedım onlar içinde ertelenmez umarım dıye düşünmüşken risus bunu söyleyıp hıslerıme tercüman olmuş :))) ileri bır tarıhe sarkarsa gelememekten korkuyorum. İzmirde olma durumum olduğu için... Ayrıca kızlar nasıl bır buluşma olucak gündüz olur umarım

Son düzenleme:

Yaaa deme öyle vallaha utanırım ben Fotoğraflarına henüz bakamadım ama eminim Böyle egosunu dizginlemiş bu kadar güzel bakan birisi çok daha güzeldir Çok teşekkür ederim tatlım. Seni kocaman öptüm Keyifli bir pazar olsun senin için :118:

Ayceyy,arska,Risus...meme büyütme yaptıranların hepsinin vucutları da gerçekten çok mükemmel.Kutluyorum sizi kızlar Benim ameliyat öncesi fotolarımı görüp sakın küççük dilinizi yutmayın emii Derinnn bir nefes alıp bakın öncesi fotolarıma Suratınızın halini görmek isterdim koca meme ve göbeğimi görünce

Arskacım yok herkesi beklemeyeceğiz Önceden burada belli bir hukukumuz olan 2-3 arkadaşımız var onlar rica etti şubat olsun diye düşündük. Hatta mawişşin topiğindeydi yanılmıyorsam. Biz bir ön buluşma da yapabiliriz nasılsa mantar gibi sürekli çoğalıyoruz kabile böylelikle gitgide genişler Gündüz olsun ki herkese uysun akşam çıkabilen var çıkamayan var... Öptüm tatlım

nldglp şimdilik derin nefesimi kaynanaya gideceğimiz için alıyorum Geldiğimde bakacağım fotolarına herhalde nefesinizi tutun demek istedin ama sen mütevazilikten öyle söylüyorsun

Süper fikir çok sevdım :))) ön buluşma olabılır gerçekten ayceyyim... Nerede olabılır sizce ? Ben Anadolu'da oturuyorum! Hepimize yakın ortak bır nokta ayarlayabılırz ön buluşma için

nldglp şimdilik derin nefesimi kaynanaya gideceğimiz için alıyorum Geldiğimde bakacağım fotolarına herhalde nefesinizi tutun demek istedin ama sen mütevazilikten öyle söylüyorsun

Aynı kader aynı tavırlar dern nefesler sakin ollar boşverler fılan :))) kaynanayı ne yapmalı ? Kaynar kazana mı atmalı

Süper fikir çok sevdım :))) ön buluşma olabılır gerçekten ayceyyim... Nerede olabılır sizce ? Ben Anadolu'da oturuyorum! Hepimize yakın ortak bır nokta ayarlayabılırz ön buluşma için

Ben de Avrupa yakasında oturuyorum bildiğim çoğu mekanlar bu tarafta Ortak bir nokta ayarlayalım herkese ulaşımı kolay olsun adres bulmakta sıkıntı çekmesinler

Sevgılı arkadaşlarım bılen varsa lütfen aydınlatsın bu profilimizde yer alan kalpler neye göre çoğalıyor? Mesaj sayısına göreyse 2. Kalbime ne zaman kavuşucam çok merak ettım

Son düzenleme:
Ben de Avrupa yakasında oturuyorum bildiğim çoğu mekanlar bu tarafta Ortak bir nokta ayarlayalım herkese ulaşımı kolay olsun adres bulmakta sıkıntı çekmesinler

Evet canım... Hatta ve hatta belkı bılen arkadaşlar vardır hani alışveriş merkezlerınde fılan böyle ufaklıkların bırakıldığı saatlik kreş gibi yerler oluyor ya öyle bır olursa çok daha iyi olur miniğimi bırakabılmem için :)

Son düzenleme:
vallaa ben kocaeliden gelicem tee nerlerden görüşmek için

Arska o kalpler mesaj sayına gre çoğalıyor canım

Bakma bakma yütfeyyyn:18: Çok utandım çook.Kız kelek jelesek insan önceden bi ikaz eder de mi bu hatunlar taşş gibi taşş der.Kabul etme isteklerini falan der insan bi tüyo verir yanii

vallaa ben kocaeliden gelicem tee nerlerden görüşmek için

Arska o kalpler mesaj sayına gre çoğalıyor canım

Oooooooowwww sen nasıl geleceksıın kız taa oralardan:26: koşarak gelırsın artık spor bahanesıyle kaç mesajım olması lazım acaba 2. Kalbim içün?

Oooooooowwww sen nasıl geleceksıın kız taa oralardan:26: koşarak gelırsın artık spor bahanesıyle kaç mesajım olması lazım acaba 2. Kalbim içün?

otobüs diye bişey icat ettiler biliyomusun
valla kaç mesajdır bilemedim şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…