Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay bu beste felan nerde acep? keyifkahyası kesin terketti bizi ama face den takipteyim onuuu jeleeenk sen nerdesin bacuum?

ay bu beste felan nerde acep? keyifkahyası kesin terketti bizi ama face den takipteyim onuuu jeleeenk sen nerdesin bacuum?

beste istinye parkda görüldü mirin biraz önce girdi foruma ama çıktı özelden yazdım mesaj ya onu anlayabiliyorum eşini çok özlemişti geldi 24.saat onunladır tabi gidince düşer yine k.k.ya yolu

Hoplat nazik arkadaşım ay çok keyifliyim kız ben bu gece

kesin yemek iyi geldi bana

hahayyyyttt ben de çok bi keyifliyim bu gece tombul tombul memeleer gelinoy gelinoyy noy noyy

kırılacak kırılacak yoksa ben o bacağı kırarım

canım dualarımız yine seninle hakkında hayırlısı olsun zaten güzel memelerin olacağı kesin anladın sen onu

Kız ne o şifreli şifreli mesajlar vallaha kötü bildirim ederim senii

echomar ataköy hastanesinde

aslında doktorum acıbadem fulya da ama sgk anlaşmalı diye bu hastanede yapıyor :26:

Ben karın germe ve meme küçültme olduğum gece koridorda yürüttü hemşireler.Bir baktım burun ameliyatlı bir bayan o da o gün sabah olmuş ameliyatını.Gayet iyi görünüyordu.Sanırım artık herşey daha kolay oluyor.İnşallah istediğin gibi olur herşey.Şimdiden geçmiş olsun:)

ayy inşallah iyi olur. ben nerdeyse şuan korkudan vazgeçeceğim tamponsuz yapacak doktor, en azından ona seviniyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…