aman ayceyim söyleme meraktan çatlasın
bizim doktordan karizma bi doktor bestecim
Teşekkür ederim tatlımvalla yazıyla da olsa elektrik tuttu mu tutuyor ben de aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim Bak benim sıcaklığım sana karşı daha saf arada doktor yok Allah'ım yarabbim o doktoru bir gören kalıyor onun yüzünden el fetişisti oldum o ne güzel eller maşşalah Doktor dedin coştum yine :))
bacım sen niye ağlıyon :26: hala bunalım durumu mu çık hadi çık keyfine bak
İngiliz kaldım burda
Vallahi doğru ben doktoru sokmuşum arayaben aynen seninde yazdığın gibi kafadan ne geçiyorsa onu yazan biriyim doktoru yazmasam kendime ters düşerdim bacım bak ben ellere gelemedim gülüşü bitirdi ben aman yanlış anlamayın a dostlar dünya ahret kardeşim olsun
Hayırdır lo kimki o dr :44:
aman ayceyim söyleme meraktan çatlasın
bizim doktordan karizma bi doktor bestecim
Toprakcım şimdi: Bu doktor var ya bu doktorbenim doktorum 1 ay önce meme büyütme operasyonumu gerçekleştirdi. Ben doktoruma hayranım bilmem ne derken baktım yalnız değilim. Kendisi Başarılı, Yakışıklı, Sevimli mi Sevimli adı da Barış Çakır Netten bakabilirsin merak edersen ama yetmez tabi ki bizzat karşılaşıp gülen gözleri görmek lazım
Benim doktoru görmemiş ya onda ağlıyor Jelesecciği
Güzelim karıştırma şimdi kardeşi mardeşi
aman adama nazar değecekhanımı şanslı bulmuş herşey dahil adamı ben test ettim gülüşü çok samimi içten sevimli
bentoprak kendi doktorundan başkasına karizma demez ( doktorumuz aynı bu arada ) zevk meselesi
ne bileyim ayceyim şimdi seven var sevmeyen var k.k.da dedikodumu yapmasınlar hani ondan şey ettim
en başta bizim kızlar yapar dedikoduyu
Nasılsınız fıstık anneler :) ben yorgunum valla... Doğum gunu partisine gittik bugün kızımla ayağımda topuklular dağılmış durumdayımKocamada küstüm o salonda ben oturma odasında oturuyorum hıh :26:
Arska selam canımSensin fıstık anne :) Geçmiş olsun canım topuklular zahmetli oluyor ama şıklık rahatlık nedir bilmez Kocan niye küstürdü güzel memişliyi bakalım
Evet aynen öyle valla ayaklar pertbırde butun selvi boylular orda olucaktı kısa kalmıyım dıye gıydım :) pınar altuğ Esra eron pınar tezcan bunlar yüzünden ayaklarımı feda ettım :))) kocaya nıye mı küstüm? Amaaaannn onu boşver söyleyecek laf yok ona! Hatasız kul o :)
Onlar da kimmişCanım sen baya sanat camiasına akmışsın bunu da merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?