Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallahi doğru ben doktoru sokmuşum araya ben aynen seninde yazdığın gibi kafadan ne geçiyorsa onu yazan biriyim doktoru yazmasam kendime ters düşerdim bacım bak ben ellere gelemedim gülüşü bitirdi ben aman yanlış anlamayın a dostlar dünya ahret kardeşim olsun

İngiliz kaldım burda

Toprakcım şimdi: Bu doktor var ya bu doktor benim doktorum 1 ay önce meme büyütme operasyonumu gerçekleştirdi. Ben doktoruma hayranım bilmem ne derken baktım yalnız değilim. Kendisi Başarılı, Yakışıklı, Sevimli mi Sevimli adı da Barış Çakır Netten bakabilirsin merak edersen ama yetmez tabi ki bizzat karşılaşıp gülen gözleri görmek lazım

Güzelim karıştırma şimdi kardeşi mardeşi

aman adama nazar değecek hanımı şanslı bulmuş herşey dahil adamı ben test ettim gülüşü çok samimi içten sevimli

Benim doktoru görmemiş ya onda ağlıyor Jelesecciği

bentoprak kendi doktorundan başkasına karizma demez ( doktorumuz aynı bu arada ) zevk meselesi

Güzelim karıştırma şimdi kardeşi mardeşi

ne bileyim ayceyim şimdi seven var sevmeyen var k.k.da dedikodumu yapmasınlar hani ondan şey ettim

en başta bizim kızlar yapar dedikoduyu

Selam kızlar Nasılsınız keyifler yerinde mi ?

Son düzenleme:

Allah sahibine bağışlasın o ayrı. Ben içimde tutamam ki vallaha da ne düşünüyorsam söylerim
Ayrıca bentoprak hepimiz gibi herkes kendi doktoruna hayran öyle olmasaydı sonuçlarımızdan memnun olmazdık Doktorunuz kimdi hele bir deyiversen merak ettim

Nasılsınız fıstık anneler :) ben yorgunum valla... Doğum gunu partisine gittik bugün kızımla ayağımda topuklular dağılmış durumdayım Kocamada küstüm o salonda ben oturma odasında oturuyorum hıh :26:

Arska selam canım Sensin fıstık anne :) Geçmiş olsun canım topuklular zahmetli oluyor ama şıklık rahatlık nedir bilmez Kocan niye küstürdü güzel memişliyi bakalım

Arska selam canım Sensin fıstık anne :) Geçmiş olsun canım topuklular zahmetli oluyor ama şıklık rahatlık nedir bilmez Kocan niye küstürdü güzel memişliyi bakalım

Evet aynen öyle valla ayaklar pert bırde butun selvi boylular orda olucaktı kısa kalmıyım dıye gıydım :) pınar altuğ Esra eron pınar tezcan bunlar yüzünden ayaklarımı feda ettım :))) kocaya nıye mı küstüm? Amaaaannn onu boşver söyleyecek laf yok ona! Hatasız kul o :)

Onlar da kimmiş Canım sen baya sanat camiasına akmışsın bunu da merak ettim şimdi

Onlar da kimmiş Canım sen baya sanat camiasına akmışsın bunu da merak ettim şimdi

Çaktırma gizli sosyetikim ben hanı şaka bır yana onlar bızım samimiyetımıze kurban olsunlar :) içlerinden bırı kuzenım o vesileyle ordaydım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…