otobüs diye bişey icat ettiler biliyomusun
valla kaç mesajdır bilemedim şimdik
Gerçekten miiiii? O ne ki? Benım bu zamana kadar nasıl haberim olmamış? Bundan sonra kullanmalıyım! Hatta şoföre memelerımı gösterıp tüm yolculuklarımı bedavaya getırebılrım!
arska bana da bi güzellik yapıver Antalya ya gitmek istiyorum tatilde ailece uçak gidiş dönüş pahalı bi açarmısın kaptana benim için
bi güzellik yapsana gece benle kalsanaaman lezo zannedecekler
Gerçekten miiiii? O ne ki? Benım bu zamana kadar nasıl haberim olmamış? Bundan sonra kullanmalıyım! Hatta şoföre memelerımı gösterıp tüm yolculuklarımı bedavaya getırebılrım!
arska bana da bi güzellik yapıver Antalya ya gitmek istiyorum tatilde ailece uçak gidiş dönüş pahalı bi açarmısın kaptana benim için
bi güzellik yapsana gece benle kalsanaaman lezo zannedecekler
yarın burun ameliyatı oluyorum ve çok korkuyoruuuum
Hayırlısı olsun :)) Hiç korkma duyduğum kadarıyla fazla ağrılı olmuyormuş burun operasyonu sonrası. Çalıştığım dönemde mesai arkadaşım olmuştu üçüncü gün ben gelme dememe rağmen işe gelmişti gayet de sağlıklıydı maşallah. Sen bu gece güzel bir uyku çek yarın mis gibi olur biter hiç korkma canımŞimdiden geçmiş olsun
Doktorumuz Ercan Karacaoğlu canım.Karizma marizma bilmem amma işini iyi yaptığını kendimden ve gördüğüm canlı örneklerden biliyorum.Haa illada karizma tarafı dersen bizim Baycanın gülüşü yeter şekerim deeermişiiim.
Şaka bir yana ayceyy seninde memnun olmana sevindim.Herşey gönlünce olsun.
ay bu beste felan nerde acep? keyifkahyası kesin terketti biziama face den takipteyim onuuu jeleeenk sen nerdesin bacuum?
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öyle ödeme şekline ben seni sırtımda taşırım yavruummm
herkes arazi bugün hayırdır nerdesiniz bakayım olmuyor böyle cık cık cık
Temizliğe başlıyorum parlatmam lazım yerleriöğleden sonra görüşürüüüüzzzzzzzzz
Ogülü izinli bugünsarı şekerle konuşmadım bilmiyorum ben bugün akşama kadar pek takılamam minik evde burnu akıyor
geçmiş olsun iyi baksana kız çocugaayın yarısını hasta geçiriyor yavrucak tavuk suyuna çorba yap knor olmasın
AAAAA yalana bak kendi yavrunla karıştırdın galibaseninki hafta 7. 6.sı hasta bebem k.nanan diyor iyi bak miniğe diye onun bile dikkatini çekmiş
Ana okulunda 40.kişilik okulda burnunun akması çok normal bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?