• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çaktırma gizli sosyetikim ben :p hanı şaka bır yana onlar bızım samimiyetımıze kurban olsunlar :) içlerinden bırı kuzenım o vesileyle ordaydım tatlım ;)

Sös çaktırmam :46:
Burayı tesadüfen doktor ararken buldum :) gerçekten kulüpteki sıcaklık samimiyet beni çok mutlu etti :16: Memişli güzel bana müsade koca bağıyor içerden :46: Kendine iyi bak öpücükledim :54: İyi geceler iyi pazarlar canım. 3 günlük dünyada sen de sarıl uyu oooh mis :118:

Ayceyyy arkadaş olalımmı? :3:seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:

Son düzenleme:
evet ya nöbet bana geçti sanırım. ben ders çalışıyorum nasıl olsa... yani çalışmaya çalışıyorum. birde benim bebenin dişleri geceleri uyutmuyo bizi. zate ayaktayım bari işe yarasın :D

günaydin günaydin sabah nöbetini devir aldim
duyurudurrrrrrrr:16: gececiler uyuya kalmislarrrrrr

Nasılsınız fıstık anneler :) ben yorgunum valla... Doğum gunu partisine gittik bugün kızımla ayağımda topuklular dağılmış durumdayım :27: Kocamada küstüm o salonda ben oturma odasında oturuyorum hıh :26:

Bizlerden sena iyilik güzellik canım:16: ay sorma topuklu ayakkabı ile uzun süre ayakta kalmak beni de öldürüyor :34:

arada kocaya küsmek, ben küserim arada :29: hep canım cicim olmaz ekşın lazım eşler arasında da :23:

Evet aynen öyle valla ayaklar pert :( bırde butun selvi boylular orda olucaktı kısa kalmıyım dıye gıydım :) pınar altuğ Esra eron pınar tezcan bunlar yüzünden ayaklarımı feda ettım :))) kocaya nıye mı küstüm? Amaaaannn onu boşver söyleyecek laf yok ona! Hatasız kul o :)

Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanında :34: ay bak o hatasız kuldan bende de var :1: kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın :9:

Risuscum kulüp'te kış sezonu çok verimli geçiyor maşallah :46: Düşünsene buradaki bütün memişlilerin bir araya geldiğini :118:

aynen yaa bi an önce gelsin o buluşma vaktiii giyelim dekolteli kazaklarımızı blüzlerimizi çatlatalım ortamııı :23: :32:

Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanında :34: ay bak o hatasız kuldan bende de var :1: kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın :9:

Aynı evde yaşayabılırler bence mahsuru yok :))) ayyyy canım yaa sağolasın güzel yürekli arkadaşım benım:54: iyi pazarlar dılıyorum sana ;)

Ayceyyy arkadaş olalımmı? :3:seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:

nldglp arkadaş olalım sonunda :1: bu kadar geliyorum misafirliğe dedim hiç teklif etmeyecek herhalde kısmet bugüneymiş :46: Met eden arkadaşlara teşekkür ederim asıl güzel onlar bana sorarsan :16: İyi pazarlar :54:

Günaydınnnn:16: Bütün kocalar hatasızdır ama hep kadınlar haklıdır :46:

aynen yaa bi an önce gelsin o buluşma vaktiii giyelim dekolteli kazaklarımızı blüzlerimizi çatlatalım ortamııı :23: :32:

Risuscum yakın tarihte operasyon olacak arkadaşlar var onları bekliyoruz gibi ama mutlaka olacak bu buluşma :46:

Risuscum yakın tarihte operasyon olacak arkadaşlar var onları bekliyoruz gibi ama mutlaka olacak bu buluşma :46:

ama şöyle bi gerçek var sürekli birileri operasyon olacak bi tarih belirtilsin ona göre görüşelim yoksa her hafta ameliyat olacaklar var :12:

Back