Çaktırma gizli sosyetikim benhanı şaka bır yana onlar bızım samimiyetımıze kurban olsunlar :) içlerinden bırı kuzenım o vesileyle ordaydım tatlım
Nasılsınız fıstık anneler :) ben yorgunum valla... Doğum gunu partisine gittik bugün kızımla ayağımda topuklular dağılmış durumdayımKocamada küstüm o salonda ben oturma odasında oturuyorum hıh :26:
Evet aynen öyle valla ayaklar pertbırde butun selvi boylular orda olucaktı kısa kalmıyım dıye gıydım :) pınar altuğ Esra eron pınar tezcan bunlar yüzünden ayaklarımı feda ettım :))) kocaya nıye mı küstüm? Amaaaannn onu boşver söyleyecek laf yok ona! Hatasız kul o :)
günaydin günaydin sabah nöbetini devir aldim
duyurudurrrrrrrrgececiler uyuya kalmislarrrrrr
Risuscum kulüp'te kış sezonu çok verimli geçiyor maşallahDüşünsene buradaki bütün memişlilerin bir araya geldiğini :118:
Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanındaay bak o hatasız kuldan bende de var kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın
Ayceyyy arkadaş olalımmı?seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:
Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanındaay bak o hatasız kuldan bende de var kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın
Aynı evde yaşayabılırler bence mahsuru yok :))) ayyyy canım yaa sağolasın güzel yürekli arkadaşım benımiyi pazarlar dılıyorum sana
günaydin günaydin sabah nöbetini devir aldim
duyurudurrrrrrrrgececiler uyuya kalmislarrrrrr
aynen yaa bi an önce gelsin o buluşma vaktiii giyelim dekolteli kazaklarımızı blüzlerimizi çatlatalım ortamııı
Risuscum yakın tarihte operasyon olacak arkadaşlar var onları bekliyoruz gibi ama mutlaka olacak bu buluşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?