Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çaktırma gizli sosyetikim ben hanı şaka bır yana onlar bızım samimiyetımıze kurban olsunlar :) içlerinden bırı kuzenım o vesileyle ordaydım tatlım

Sös çaktırmam
Burayı tesadüfen doktor ararken buldum :) gerçekten kulüpteki sıcaklık samimiyet beni çok mutlu etti Memişli güzel bana müsade koca bağıyor içerden Kendine iyi bak öpücükledim İyi geceler iyi pazarlar canım. 3 günlük dünyada sen de sarıl uyu oooh mis :118:

Ayceyyy arkadaş olalımmı? seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:

Son düzenleme:
evet ya nöbet bana geçti sanırım. ben ders çalışıyorum nasıl olsa... yani çalışmaya çalışıyorum. birde benim bebenin dişleri geceleri uyutmuyo bizi. zate ayaktayım bari işe yarasın

günaydin günaydin sabah nöbetini devir aldim
duyurudurrrrrrrr gececiler uyuya kalmislarrrrrr

Bizlerden sena iyilik güzellik canım ay sorma topuklu ayakkabı ile uzun süre ayakta kalmak beni de öldürüyor

arada kocaya küsmek, ben küserim arada hep canım cicim olmaz ekşın lazım eşler arasında da

Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanında ay bak o hatasız kuldan bende de var kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın

Risuscum kulüp'te kış sezonu çok verimli geçiyor maşallah Düşünsene buradaki bütün memişlilerin bir araya geldiğini :118:

aynen yaa bi an önce gelsin o buluşma vaktiii giyelim dekolteli kazaklarımızı blüzlerimizi çatlatalım ortamııı

Aman onlarda kim güzelim senin güzelliğinin yanında ay bak o hatasız kuldan bende de var kesin akrabalık bağı vardır senle benim kocanın

Aynı evde yaşayabılırler bence mahsuru yok :))) ayyyy canım yaa sağolasın güzel yürekli arkadaşım benım iyi pazarlar dılıyorum sana

Ayceyyy arkadaş olalımmı? seni pek bi methettiler burda.Çok güzelmişsin.Bakiim dedim benden başka güzel olan kim? ayna ayna söyle banaa,ayceyy mi güsell,ben mi güselll:115:

nldglp arkadaş olalım sonunda bu kadar geliyorum misafirliğe dedim hiç teklif etmeyecek herhalde kısmet bugüneymiş Met eden arkadaşlara teşekkür ederim asıl güzel onlar bana sorarsan İyi pazarlar

Günaydınnnn Bütün kocalar hatasızdır ama hep kadınlar haklıdır

aynen yaa bi an önce gelsin o buluşma vaktiii giyelim dekolteli kazaklarımızı blüzlerimizi çatlatalım ortamııı

Risuscum yakın tarihte operasyon olacak arkadaşlar var onları bekliyoruz gibi ama mutlaka olacak bu buluşma

Risuscum yakın tarihte operasyon olacak arkadaşlar var onları bekliyoruz gibi ama mutlaka olacak bu buluşma

ama şöyle bi gerçek var sürekli birileri operasyon olacak bi tarih belirtilsin ona göre görüşelim yoksa her hafta ameliyat olacaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…