• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu aralar bi çok üye ameliyat oldu memişlerine kavuştu çok seviniyorum onlar adına ben yaaa :12:

günaydin günaydinnnnnnnn
besmelodi kendi kendinlemi konustunnnn:18::1:

Şeydacım, senin haberin yok tabi arkadaş şizofreni :1::9: tedavi görüyor bizde el birliği ile burada yardımcı olmaya çalışıyoruz :52:

belirtileri sabaha karşı kendi kendine yazı yazmak :1::1::1:

600.sayfanın sürprizini buluştuğumuzda alacaksın:34::46::46::46::46::46::46: Kız beste çok ıkınmışsın ama,hani o güzelim göbeğen çatlayacakmış nerdeysem:60: Baycan bi daa elini sürmez bak ona göre.Koru kendini:1:

benim donu unutma gebertirim :19: xxxxxL olsun anca olur :1::1::1:

beste ye benden bir fazla x olan beden olur ona göre al :9::9::9:

bu aralar bi çok üye ameliyat oldu memişlerine kavuştu çok seviniyorum onlar adına ben yaaa :12:

Risuscum kulüp'te kış sezonu çok verimli geçiyor maşallah :46: Düşünsene buradaki bütün memişlilerin bir araya geldiğini :118:

Jeleseccim selam tatlım :46: arada geliyorum buraya yabancılık çekmeyeyim benimle de ilgilen olur mu?:16:

İlgilenmem mi hiç :21: senden bana geçen iyi elektirik frekansım tuttu:16: hele doktoruna zaten bi ilgim var açık seçik :17: o yüzden daha bi samimiyet duyuyorum sana :16::16::16:

Jelesec .!.:
Ameliyat tarihinde doktor kararında hayırlı olsun :34: en güzel sonucu alman dileğiyle :29: iyi akşamlar

slm,

tskler.
oldum ben lipolyss ve ardinda da liposlim. simdi korse ile geziyorum meme altindan ta dize kadar. memeleri yaptirma simdilik yati. yaaa iyiki yaptirmamisim. Zorlanirdim baya!

Dr levent tasci ya yaptirdim Süperplast nisantasinda. Mükemmelin üstünde . Bir hastahane mis gibi kokar mi? Hemsirelerden tutu taaa temizlik yapan bayanlar kadar. EEEE en harikasi da DR. Levent TAsci.

Agrim yok ama, ufff nasil anlatilir sanki cok kötü kaslarim gerilmis bir de yanma gibi tuhaf bir his.

senin lipo nasil gecmisti? klasik lipo mi yaptirmistin yoksa sende mi Laser lipolyss mi?? birde nerelerini yaptirdin?

mesaj kutun dolu

Konu acacam, nasil olur yazdim KK, ama cevap gelmedi...

Bugünde duygusaligim üstümde, Cocuklarimi cooookkkkkkkkk özledim ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ufffffffffffffffffffffffffffffffff:43::43::43::43::43::43:

slm,

tskler.
oldum ben lipolyss ve ardinda da liposlim. simdi korse ile geziyorum meme altindan ta dize kadar. memeleri yaptirma simdilik yati. yaaa iyiki yaptirmamisim. Zorlanirdim baya!

Dr levent tasci ya yaptirdim Süperplast nisantasinda. Mükemmelin üstünde . Bir hastahane mis gibi kokar mi? Hemsirelerden tutu taaa temizlik yapan bayanlar kadar. EEEE en harikasi da DR. Levent TAsci.

Agrim yok ama, ufff nasil anlatilir sanki cok kötü kaslarim gerilmis bir de yanma gibi tuhaf bir his.

senin lipo nasil gecmisti? klasik lipo mi yaptirmistin yoksa sende mi Laser lipolyss mi?? birde nerelerini yaptirdin?

mesaj kutun dolu

Konu acacam, nasil olur yazdim KK, ama cevap gelmedi...

Bugünde duygusaligim üstümde, Cocuklarimi cooookkkkkkkkk özledim ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ufffffffffffffffffffffffffffffffff:43::43::43::43::43::43:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :71: KORSE BENİM 2.İŞLEMİMDE DE VARDI İLKİ KLASİK LİPO DİĞERİ DÜZELTME AMELİYATI OLDUĞUM LAZER LİPO :34:

BENİM AĞRI İKİNCİ AMELİYATIMDA ÇOK OLDU :ssz: ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ATLATTIN İNŞALLAH SONUCUNDA SENİ ÇOK MUTLU EDER :34:

İlgilenmem mi hiç :21: senden bana geçen iyi elektirik frekansım tuttu:16: hele doktoruna zaten bi ilgim var açık seçik :17: o yüzden daha bi samimiyet duyuyorum sana :16::16::16:

Teşekkür ederim tatlım :16: valla yazıyla da olsa elektrik tuttu mu tutuyor ben de aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim :46: Bak benim sıcaklığım sana karşı daha saf arada doktor yok :1: Allah'ım yarabbim o doktoru bir gören kalıyor onun yüzünden el fetişisti oldum o ne güzel eller maşşalah :16: Doktor dedin coştum yine :))

Back