Kambersiz düğün olmaz sen gelmeyince ertelendi bak
aaa, niye ertelendi cidden? ogltkn mı gelemedi?[/QUO
Evet canım gelemedi.Yazdım msj sana
yaptınız mı şimdi bensiz kahvaltı falan
Bentoprak cvp yazmış.aaa, niye ertelendi cidden? ogltkn mı gelemedi?
bu aralar bi çok üye ameliyat oldu memişlerine kavuştu çok seviniyorum onlar adına ben yaaa
Şuanda 4 ziyaretçi var altta acaba hangisi tanıdık
günaydin günaydinnnnnnnn
besmelodi kendi kendinlemi konustunnnn:18:
Hiç yardım etmediniz yahu((
600.sayfanın sürprizini buluştuğumuzda alacaksınKız beste çok ıkınmışsın ama,hani o güzelim göbeğen çatlayacakmış nerdeysem Baycan bi daa elini sürmez bak ona göre.Koru kendini
bu aralar bi çok üye ameliyat oldu memişlerine kavuştu çok seviniyorum onlar adına ben yaaa
Hadi güzelim hadi Allah versin :86::86::111::111::111:
Risuscum kulüp'te kış sezonu çok verimli geçiyor maşallahDüşünsene buradaki bütün memişlilerin bir araya geldiğini :118:
Jeleseccim selam tatlımarada geliyorum buraya yabancılık çekmeyeyim benimle de ilgilen olur mu?
İlgilenmem mi hiçsenden bana geçen iyi elektirik frekansım tuttu hele doktoruna zaten bi ilgim var açık seçik o yüzden daha bi samimiyet duyuyorum sana
tam sezonu canım kışın yaptır yazın sahillerde poz ver
Jelesec .!.:Ameliyat tarihinde doktor kararında hayırlı olsunen güzel sonucu alman dileğiyle iyi akşamlar
Hayırdır lo kimki o dr :44:
boşalttım canım gönderebilirsin
slm,
tskler.
oldum ben lipolyss ve ardinda da liposlim. simdi korse ile geziyorum meme altindan ta dize kadar. memeleri yaptirma simdilik yati. yaaa iyiki yaptirmamisim. Zorlanirdim baya!
Dr levent tasci ya yaptirdim Süperplast nisantasinda. Mükemmelin üstünde . Bir hastahane mis gibi kokar mi? Hemsirelerden tutu taaa temizlik yapan bayanlar kadar. EEEE en harikasi da DR. Levent TAsci.
Agrim yok ama, ufff nasil anlatilir sanki cok kötü kaslarim gerilmis bir de yanma gibi tuhaf bir his.
senin lipo nasil gecmisti? klasik lipo mi yaptirmistin yoksa sende mi Laser lipolyss mi?? birde nerelerini yaptirdin?
mesaj kutun dolu
Konu acacam, nasil olur yazdim KK, ama cevap gelmedi...
Bugünde duygusaligim üstümde, Cocuklarimi cooookkkkkkkkk özledim ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ufffffffffffffffffffffffffffffffff
İlgilenmem mi hiçsenden bana geçen iyi elektirik frekansım tuttu hele doktoruna zaten bi ilgim var açık seçik o yüzden daha bi samimiyet duyuyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?