küsme beyaaw, latife yapıyoruzzzhemen satışa geçmişsin, alıngan şeker
sefiyolum seni
Küstüm size küstümkonuşmayın benimle Bestaaaaaa nerdesiiiinnn biz seninle arkadaş olalım sadece olul mu?
amanın bunun altına bak ben ne yazmışım kesin küser :18::18::18:
benimle ve jelesec ile de arkadaş ol tamam mı
yalnız jelesecle alışverişmerkezine gidersen herşeyi sana ödetir haberin olsun
benimle ve jelesec ile de arkadaş ol tamam mı
yalnız jelesecle alışverişmerkezine gidersen herşeyi sana ödetir haberin olsun
ogltkn'im geçmiş olsun ya
Kesiiiin,yeteriiiiiiinnn:84:
Yok bacım yok ben en iisi terk-i diyar eyleyeyim k.k yı falan.Olmayacak böyle.Kazeeeen sil benim üyeliğimi görüşemeyecem ben bu cimrilerle
tamam tamam gel, yapmıcaaaz sözzzz
Ben yatıyolumÇok üzgün ve kırılmış olarak Kazen e biiir bir anlatcam yaptıklarınızı
Geçmiş olsun hayırdı hastamısın daha önceki yazıları okumadım da tembellik işte
cok sağolasın canım benim. sen nasılsın? daha iyisindir umarım
iyiyim yavrum.. kendim kalkıyorum falan artık..banyo da yaptım bu akşam, rahatladım epey.. 1 haftam daha var özgürlüğe sanırım:)
bir şey soracağım sana bu arada, şimdi aklıma geldi..sende de silikon var ya, hangi marka kullanıldı? kullanılan marka ve kod ile ilgili bir not aldın mı sen?
cevap için öncelikle teşekkür ederim ama çook saşırdım o kadar övüldüğünü duydum o markanın ama seninde yazdığın gibi fiyatları baya yüksek ben bi modeline bakmıştım bütçeme uygun olan onunda özelliklerini hiç beğenmedim 3.5 bar falandı Alf multi hem 5 bar hem daha özellikli ve fiyat olarak da uygun geldi o yüzden karcher kafamda silmiştim yorumla birlikte tamamen yoksaydım sağol gerçekten...
senin o alıngan ikonlarını yerim ben..kırgın uyuma....kuzu gibi yat,koç gibi kalk....bebekler gibi uyu,hatta rüyanda beni gören güzel rüyalar senin olsun
yok canım ben iyiyim de dedemiz yoğun bakımda. iyi olacak allahın izniyle
Karabasan çöktü üstüme rüyamda:18: Gulyabani kılığında jelesek ile sen üstüme üstüme geliyoduz.Ben se çığlık atmak istiyor ama atamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?