Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Küstüm size küstüm konuşmayın benimle Bestaaaaaa nerdesiiiinnn biz seninle arkadaş olalım sadece olul mu?

benimle ve jelesec ile de arkadaş ol tamam mı

yalnız jelesecle alışverişmerkezine gidersen herşeyi sana ödetir haberin olsun

benimle ve jelesec ile de arkadaş ol tamam mı

yalnız jelesecle alışverişmerkezine gidersen herşeyi sana ödetir haberin olsun

Yok bacım yok ben en iisi terk-i diyar eyleyeyim k.k yı falan.Olmayacak böyle.Kazeeeen sil benim üyeliğimi görüşemeyecem ben bu cimrilerle

Geçmiş olsun hayırdı hastamısın daha önceki yazıları okumadım da tembellik işte

Son düzenleme:
Ben yatıyolum Çok üzgün ve kırılmış olarak Kazen e biiir bir anlatcam yaptıklarınızı

senin o alıngan ikonlarını yerim ben..kırgın uyuma....kuzu gibi yat,koç gibi kalk....bebekler gibi uyu,hatta rüyanda beni gör en güzel rüyalar senin olsun

Geçmiş olsun hayırdı hastamısın daha önceki yazıları okumadım da tembellik işte

yok canım ben iyiyim de dedemiz yoğun bakımda. iyi olacak allahın izniyle

yok canım ben iyiyim de dedemiz yoğun bakımda. iyi olacak allahın izniyle[/QUOTE]

Allah acil şifalar versin canım üzüldüm.

cok sağolasın canım benim. sen nasılsın? daha iyisindir umarım

iyiyim yavrum.. kendim kalkıyorum falan artık..banyo da yaptım bu akşam, rahatladım epey.. 1 haftam daha var özgürlüğe sanırım:)

bir şey soracağım sana bu arada, şimdi aklıma geldi..sende de silikon var ya, hangi marka kullanıldı? kullanılan marka ve kod ile ilgili bir not aldın mı sen?

ohh banyo da yaptısyan hafiflemişsindir bayağı. silikonlar için sana kart vermeliler. her iki protezin de ayrı kartı oluyor. üzerinde seri no, hangi memeye takıldığı gibi notlar bulunuyor. Benimki mentor marka. Muhtemelen seninki de öyledir. Kartları bana kat hemşiresi "bunları çok iyi saklayın" diyerek vermişti. Annene vermiş olmasın?

Rica ederim bende o kadar çok yorum okuyup almıştım ki büyük hüsran oldu gerçekten

Karabasan çöktü üstüme rüyamda:18: Gulyabani kılığında jelesek ile sen üstüme üstüme geliyoduz.Ben se çığlık atmak istiyor ama atamıyordum

Günaydın güzel bayanlar

hepinize sevgiler saygılar

uzun zamandır polemik yok ekşın yok forum hiç tat vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…