Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canıım davşanıım,mis kokulu davşanııım

yok canım, verilmemiş..şaşırdım ben de..kontrolde alırım artık..
mentor değil galiba benimki. değişik bir şey söylemişti ercan bey sanki..
adama o kadar güveniyorum ki, hangi marka, kaç cc sormadım bile başta.ccyi sordum en son sadece:)

Kaç cc takmış davşanım?

Babana bile güvenme hele doktorlara asla

bebem sen gittiğinde al kodlarını adını ,ileride dava açarsan lazım olur

şaka yapıyorum ama sen al yanında bulunsun canım

Son düzenleme:
Davşan nasılsın bacım? ağrın sızın geçti mi?

geçen haftaya göre yeniden doğmuş gibiyim kuzum. kendi başına kalkıp wcye gitmek nasıl büyük nimet, anlatamam. iyi kötü kaldırabiliyorum da kendi eşyalarımı.sırtımı bile kaşıdım dün, büyük olay:)))

yarın da gelebilseydim yanınıza... istanbul'da olsam gelirdim valla aslında biraz zorlayıp...ona üzülüyorum..

sen nasılsın bakiim? çok formdasınız hepiniz gerçi, okuyoruz efenim:)

ay nl nasıl pis kokuyordum dün bir bilsen.böyle hastane-ter karışık bir şey. yalvardım artık banyo yaptırın diye:)
o kokuyla bir de yemek yedirdin sen bana.canımsın ya..nasıl ödenir hakkın...

Ehhh takdir eden bir sensin zaten.Görüp okudun di mi bu kezbojekelek ikilisinin bana ettiklerini

Çok formdalar çoooooookkkk:89:

Kızlar sayfa olmuş 590 içimden bir ses diyor ki jelo hareket yok falan ayagına öksürüğe getirip bugün 600e konar benden söylemesi

Ehhh takdir eden bir sensin zaten.Görüp okudun di mi bu kezbojekelek ikilisinin bana ettiklerini

taktir eden tek davşan değil benim annemde seni çok taktir etti saçına arap sabunu kullansın 3.doz iyi gelir dedi

ne yaptık sana bacım ogülü ben seni çok seviyoruz

"200 cc ile anca B oldu, o kadar küçükmüş" dedi aynen:)))

Ama sanki daha büyük duruyordu memişlerin 200cc takılmış gibi değildi:44: Gerçi senin göğsün bayağı vardı.Sadece biraz dikleştirme ve bir miktar büyütme yetti sanırsam Çok güzellerdi ama çook

ay canım ya, kalçam yok, azcık göğsüm olsun bari:)
c fazla olurdu di mi?

bak davşan bu nlglp bana telde 400.cc den büyük dedi komacan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…