• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tek sinama olsa iskender künefe :56: ben herkesle arkadaş olmam takılmam buluşmam buluşunca da hesapları karşı taraf öder :17:

sus hatırlatma mısırı keşke 1.menü alaydım ortak yer içerdik :1:

tamam senle gidersek öyle yapalım 2.cimri hayat da vermeyiz mısıra para :19:

Aneeem al birini,vur diğerine.Kime ne anlatıyorum beeeenn:6:

tek sinama olsa iskender künefe :56: ben herkesle arkadaş olmam takılmam buluşmam buluşunca da hesapları karşı taraf öder :17:

sus hatırlatma mısırı keşke 1.menü alaydım ortak yer içerdik :1:

tamam senle gidersek öyle yapalım 2.cimri hayat da vermeyiz mısıra para :19:

tabi canım, dışardan mısır almaya ne gerek var. Evden çantaya 0,5lt lik su attık mı neyimize yetmez. Hem sağlıklı, hem de diyete uygun diye de havamızı basarız.
noldu nldglp hanımcııım, beğenemedin mi? nassı biriktiriliyo o estetik paraları sen bilmezsin bacım...biz dişimizden tırnaaamızdan biriktirip öyle yaptırıyoz kıçımızı başımızı. senin gibi mesai usulü değil bizim ki:1::9:

Kızlar hepinize merhaba:) 1,5 yıl önce burnumu yaptırdım çok memnunum tam istediğim görüntüye kavuştum derken şimdide göğüs büyütmeye özendim ama zaten ihtiyacım da var:49: bu estetik olayı bulaşıcımıdır nedir insan bi yerinden sonra başka memnun olmadığı yerine atlıyor:52: Geçen hafta doktoruma gittim konuşmaya 300-325 arası koyacağını çokta ihtiyacım olduğunu söyledi bakalım inşallah onlarıda aradan çıkarmayı planlıyorum:)) manevi olarak hazırım sıra geldi maddiyatı ayarlamaya:ssz:[/QUOTE
Ufuk beye mi gittin ?ön gorusme icin ne kadar aldi ?
Hangi protez ve yontemi onerdi .

tabi canım, dışardan mısır almaya ne gerek var. Evden çantaya 0,5lt lik su attık mı neyimize yetmez. Hem sağlıklı, hem de diyete uygun diye de havamızı basarız.
noldu nldglp hanımcııım, beğenemedin mi? nassı biriktiriliyo o estetik paraları sen bilmezsin bacım...biz dişimizden tırnaaamızdan biriktirip öyle yaptırıyoz kıçımızı başımızı. senin gibi mesai usulü değil bizim ki:1::9:

Kız susssss:57:

:1::1::1::1: ağzını öpeyim senin :54: aldın mı lafını sarı şeker :33:

tamam tamam sustuuumm:42:

hatta böyle bi şarkı vardı hatırlarmısınız?

burcu, benim için estetik bulaşıcı değil bak. Farkılımıyım neyim:44: bi memeleri küçülttüm, diğer yerleri orjinal bıraktım. niyetim de yok şimdilik. ama ilerde botox motox olabilir. ihtiyacım olursa yani. gerçi sanmıyorum olmaz gibi geliyor, dimi kız jelocan??

canım sen yaptırdın sanırım:52: zor mu çok:18:

Benim 2.200 gr kocaman memelerim kesilip limon haline getirildi:1: 3.5 kg kadar da koca göbeğimden yağlar deriler alındı.Hem meme küçültme hem karın germe kombine oldum tatlım.İlk 1 hafta kalkıp otururken sadece zorlanılıyor ama yanımda annem ve yardımcı olduğundan kolay atlattım o dönemi:34:

ne 360 tl mi ? bebem 30.tl ödedi arkadaşım ikimizin kine :26: çok para 360.hayat da vermem :25: mısırları ve içecekleri ben aldım 2.menü 20.milyon oha dedim oda çok altı üstü patlamış mısır teneke kutu kola

Vallaha hic sorma senede bikere bisey bakmaya gidelim dedik oda burnumuzdan geldi. Neyse allahtan enistem ödemisti :25: :25: hehe benden cikmadi ama o parayla oooooo neler alirdim neler.

ciddimisin:52: içine sinmiyorsa tabiki istediğin şekilde yaptır canım:49: sırada neresi var:))

bende öyle diyorum neresini beğenmiyorsam yatayım düzeltsin doktor amma ,enişten sana harcadığım parayla sıfır hatun alırdım diyor :25:

karın germe canım nasipse sırada o sonra burun sonra sonra böyle gider herhalde :9:

Back