Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bi de fitne fesat :96:.Artık kötü içerik butonu şart oldu sana:113:

Şu butonu kullanmayı bi öğrenemediniz jelesec böyle yazdı şikayet jelesec burada bana laf mı soktu şikayet işine gücüne bak uleeen yoldurma saclarını :78::78::78:

Hediye mediye yok bunlara zaten.Cimri tenekeler Ben gider saf saf alırım victoria secret ten donları,bunlar alır bana lecola , bızır soda bi de evde patlamış mısırları

Son düzenleme:
Şu butonu kullanmayı bi öğrenemediniz jelesec böyle yazdı şikayet jelesec burada bana laf mı soktu şikayet işine gücüne bak uleeen yoldurma saclarını :78::78::78:

Kuzum sende oturmuşun laptop un başına ordan önüne gelenin saçını yoluyon yakında birinin tersine geleceksin senin bütün tüylerini yolacak gibime geliyor

Hadi ben gidiim güzelleşeyim spora.Vaktimi 7/24 harcayıp yedirmiim bunlara

Öpüldünüzz özleyin beni haa

yarın en süslü kim olacak acaba:) ben nl'e yatırıyorum paramı..

ben de besteye, ne de olsa en zengin o. Baksana elmas alışverişine de çıkmış. Yarın mıçtık. Bi tane zümrüt-pırlanta yüzüğüm var onu takiim barims

bu arada benim dakka başı değişen programımızdan ötürü başım döndü.. dün akşamdan beri saysam herhalde 15 kez plan değişmiştir. Son karar çoluk çocuk geliyoz. Koca başımızda. Zira babam yarın uygun değilmiş, koca gelmezse ben de gelemem. Yada biriniz arabasıyla bi zahmet gelip beni alsın. Noolcak altı üstü 150km

Kızlar ya atıyorum sabahtan ameliyata girsem ,o gün içinde taburcu olup eve donsem ,çakar mı insanlar ?

gizli saklı olmak istiorum diğer türlü cok zor .offffff kafam karısık ,el atın bana .

ölçülerim bu şekilde.

meme ucum 88 , meme altı 71.50 cm .istediğim gögüsler ise buna yakın
d cup denek geliyor bu sanırım .
http://www.tatliaskim.org/resimler/2013/01-24/79732.jpg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…