Bu gece kimse yokgir içeri ziyaretci,beraber laflayak
girdim looo bendim ziyaretçiaslında dalacaktım ama arkadaşım boşver dedi bilir beni tersim pistir
cemin de dediği gibi üstüme gelmeyin şişim ay hali demek lazımdı
cnm veli bey kas üstü yapalım dedi hakan bey dual plan benim boyum 175 kilo 65 cnm göğüs dokum bayağı varmış dedi üst lop boş tabi
Hangi Hakan hoca tuanacım bahsettiğin? Acaba benım doktorum mu dıye merak ettım :))
evet güzeldi gösteriyi sürmüş vizyona uyanık
girdim looo bendim ziyaretçi
Abowwwww ogülü bacı sen ne arıyon bu saatte burada :26: herşey yolunda mı
Selam güzeller :)))
Ya abla cem yilmaz buraya gelmisti o gösteriye ben gittim vallaha icim aciyo verdigim 360 TL ye hep bel alti hep bela alti ne anladim ben o isden ya.
Ben begenmedim verdigim paraya acidim
Kızlar hepinize merhaba:) 1,5 yıl önce burnumu yaptırdım çok memnunum tam istediğim görüntüye kavuştum derken şimdide göğüs büyütmeye özendim ama zaten ihtiyacım da varbu estetik olayı bulaşıcımıdır nedir insan bi yerinden sonra başka memnun olmadığı yerine atlıyor Geçen hafta doktoruma gittim konuşmaya 300-325 arası koyacağını çokta ihtiyacım olduğunu söyledi bakalım inşallah onlarıda aradan çıkarmayı planlıyorum:)) manevi olarak hazırım sıra geldi maddiyatı ayarlamaya
bilmiyoz bebem, durum yazdığım gibi beklemedeyizc.tesi yalan olcak sanırsam, keşke sanmasam
ne 360 tl mi ? bebem 30.tl ödedi arkadaşım ikimizin kine :26: çok para 360.hayat da vermemmısırları ve içecekleri ben aldım 2.menü 20.milyon oha dedim oda çok altı üstü patlamış mısır teneke kutu kola
o kadaaan prokartın var, görünmez bile olabiliyon ama halaaaa ziyaretçi takılıyon bebemsöyle söyle ne farkın var benden
gecenin bu saati burdayım, hayırdır değil mi? kocik hastanede, durumlar kötüleşir gibi olmuş yine...yalnızım, freeyim, sizinim
Yaaa kötüleşti mii(
sinemayı da beleşe getirdin yane? arkadaşa geçirdin
bak bu patlamış mısıra 20tl verme işi kulağına küpe olsun. Napılacakmış, sinemaya gitmeden çantaya evde patlatılmış mısır ve bimden alınmış lecola atılacakmışkutu kolaya da para verme sakın, 1 lt'lik al, bardaklara bölüştürürsün
sinemayı da beleşe getirdin yane? arkadaşa geçirdin
bak bu patlamış mısıra 20tl verme işi kulağına küpe olsun. Napılacakmış, sinemaya gitmeden çantaya evde patlatılmış mısır ve bimden alınmış lecola atılacakmışkutu kolaya da para verme sakın, 1 lt'lik al, bardaklara bölüştürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?