Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aneeem al birini,vur diğerine.Kime ne anlatıyorum beeeenn

tabi canım, dışardan mısır almaya ne gerek var. Evden çantaya 0,5lt lik su attık mı neyimize yetmez. Hem sağlıklı, hem de diyete uygun diye de havamızı basarız.
noldu nldglp hanımcııım, beğenemedin mi? nassı biriktiriliyo o estetik paraları sen bilmezsin bacım...biz dişimizden tırnaaamızdan biriktirip öyle yaptırıyoz kıçımızı başımızı. senin gibi mesai usulü değil bizim ki

Kız susssss

ağzını öpeyim senin aldın mı lafını sarı şeker

tamam tamam sustuuumm

hatta böyle bi şarkı vardı hatırlarmısınız?

burcu, benim için estetik bulaşıcı değil bak. Farkılımıyım neyim:44: bi memeleri küçülttüm, diğer yerleri orjinal bıraktım. niyetim de yok şimdilik. ama ilerde botox motox olabilir. ihtiyacım olursa yani. gerçi sanmıyorum olmaz gibi geliyor, dimi kız jelocan??

canım sen yaptırdın sanırım zor mu çok:18:

Benim 2.200 gr kocaman memelerim kesilip limon haline getirildi 3.5 kg kadar da koca göbeğimden yağlar deriler alındı.Hem meme küçültme hem karın germe kombine oldum tatlım.İlk 1 hafta kalkıp otururken sadece zorlanılıyor ama yanımda annem ve yardımcı olduğundan kolay atlattım o dönemi

Vallaha hic sorma senede bikere bisey bakmaya gidelim dedik oda burnumuzdan geldi. Neyse allahtan enistem ödemisti hehe benden cikmadi ama o parayla oooooo neler alirdim neler.

iyiyz canım estetik muhabbet işte:)) malum göğüsler için yavaştan hazırlıktayım

kadının en önemli organı göğüsler güzel olması şart olur olur çok da güzel olur doktorunu paranı ayarladımı gerisi gelir merak etme

ciddimisin içine sinmiyorsa tabiki istediğin şekilde yaptır canım sırada neresi var:))

bende öyle diyorum neresini beğenmiyorsam yatayım düzeltsin doktor amma ,enişten sana harcadığım parayla sıfır hatun alırdım diyor

karın germe canım nasipse sırada o sonra burun sonra sonra böyle gider herhalde

kız öpme oramı buramı nassı kapak yaptım sarı sekere ama haa haaa ! sanırsam artık bana cimri neyin diyemez

o zaman yalarım :76::76::76:

develide yemek ısmarlasın senle bana yoksa saçına mezoterapi yaparız iğnelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…