tek sinama olsa iskender künefeben herkesle arkadaş olmam takılmam buluşmam buluşunca da hesapları karşı taraf öder
sus hatırlatma mısırı keşke 1.menü alaydım ortak yer içerdik
tamam senle gidersek öyle yapalım 2.cimri hayat da vermeyiz mısıra para
slm brcMalesef bulaşıcı ve bitmez tükenmez bir istekler zinciri
tek sinama olsa iskender künefeben herkesle arkadaş olmam takılmam buluşmam buluşunca da hesapları karşı taraf öder
sus hatırlatma mısırı keşke 1.menü alaydım ortak yer içerdik
tamam senle gidersek öyle yapalım 2.cimri hayat da vermeyiz mısıra para
Burcu ve arsk selam kızlarnasılsınız ?
canım sen yaptırdın sanırımzor mu çok:18:
Kızlar hepinize merhaba:) 1,5 yıl önce burnumu yaptırdım çok memnunum tam istediğim görüntüye kavuştum derken şimdide göğüs büyütmeye özendim ama zaten ihtiyacım da varbu estetik olayı bulaşıcımıdır nedir insan bi yerinden sonra başka memnun olmadığı yerine atlıyor Geçen hafta doktoruma gittim konuşmaya 300-325 arası koyacağını çokta ihtiyacım olduğunu söyledi bakalım inşallah onlarıda aradan çıkarmayı planlıyorum:)) manevi olarak hazırım sıra geldi maddiyatı ayarlamaya [/QUOTE
Ufuk beye mi gittin ?ön gorusme icin ne kadar aldi ?
Hangi protez ve yontemi onerdi .
tabi canım, dışardan mısır almaya ne gerek var. Evden çantaya 0,5lt lik su attık mı neyimize yetmez. Hem sağlıklı, hem de diyete uygun diye de havamızı basarız.
noldu nldglp hanımcııım, beğenemedin mi? nassı biriktiriliyo o estetik paraları sen bilmezsin bacım...biz dişimizden tırnaaamızdan biriktirip öyle yaptırıyoz kıçımızı başımızı. senin gibi mesai usulü değil bizim ki
tabi canım, dışardan mısır almaya ne gerek var. Evden çantaya 0,5lt lik su attık mı neyimize yetmez. Hem sağlıklı, hem de diyete uygun diye de havamızı basarız.
noldu nldglp hanımcııım, beğenemedin mi? nassı biriktiriliyo o estetik paraları sen bilmezsin bacım...biz dişimizden tırnaaamızdan biriktirip öyle yaptırıyoz kıçımızı başımızı. senin gibi mesai usulü değil bizim ki
Kız susssss
benim kadar orasını burasını kestiren elleten yoktur burcukorkma bak ben yakında tekrar ameliyat olacağım
canım sen yaptırdın sanırımzor mu çok:18:
ne 360 tl mi ? bebem 30.tl ödedi arkadaşım ikimizin kine :26: çok para 360.hayat da vermemmısırları ve içecekleri ben aldım 2.menü 20.milyon oha dedim oda çok altı üstü patlamış mısır teneke kutu kola
iyiyz canım estetik muhabbet işte:)) malum göğüsler için yavaştan hazırlıktayım
ağzını öpeyim senin
ağzını öpeyim senin aldın mı lafını sarı şeker
ciddimisiniçine sinmiyorsa tabiki istediğin şekilde yaptır canım sırada neresi var:))
ben cevap veriim canımciddimisiniçine sinmiyorsa tabiki istediğin şekilde yaptır canım sırada neresi var:))
Küstüm size küstümkonuşmayın benimle Bestaaaaaa nerdesiiiinnn biz seninle arkadaş olalım sadece olul mu?
kız öpme oramı buramınassı kapak yaptım sarı sekere ama haa haaa ! sanırsam artık bana cimri neyin diyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?