Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün misafirlikteydim 1haftalik spor bosa gitti valla
allahim bu ne böyleeeeee yedik yedik sistikkkk
yaaa hanımlar konuyla hiç alakası yok ama özellikle size sormak istediğim bişey var soruyu herkes görsün diye bu topike yazıyorum aranızda ya da yakınlarnızda BUHARLI TEMİZLİK ALETİ KULLANAN VAR MIIII özellikle ALF MULTİ yi soruyorum ama arçelik-beko buharika da olabilir.. lütfen çok acil almak istiyorum ama gerçekten kullanışlı mı bilmiyorum alıp da kullanmasam (meyve sıkıcağı vb diğer aldıklarım gibi ) eşim bu sefer topa tutar beni o yüzden kullanıp memnun kalanlar varsa bilgi versinler lütfeeennn :26::26:
Abowwwwwww cumartesi günü toplaniyosunuz dimi? Ya ama bennnn![]()
Bende 51.cimisafir olarak geliyorumm. Artik yerde mi yoksa bi kösede mi duracam hicccc farketmezzz :)
yaaa hanımlar konuyla hiç alakası yok ama özellikle size sormak istediğim bişey var soruyu herkes görsün diye bu topike yazıyorum aranızda ya da yakınlarnızda BUHARLI TEMİZLİK ALETİ KULLANAN VAR MIIII özellikle ALF MULTİ yi soruyorum ama arçelik-beko buharika da olabilir.. lütfen çok acil almak istiyorum ama gerçekten kullanışlı mı bilmiyorum alıp da kullanmasam (meyve sıkıcağı vb diğer aldıklarım gibi ) eşim bu sefer topa tutar beni o yüzden kullanıp memnun kalanlar varsa bilgi versinler lütfeeennn :26::26:
Bende karcher var bu markayı almada ne alırsan al 2,5 yıl önce falan aldım kaç kere bozuldu hatırlamıyorum aldığımda da 2150 falandı fiyatı lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum yine bozuk yatıyor köşede serviside çok pahalı
İlksen merhaba.Bak ben de internetten araştırayım derken forumun bu topiğne rastladım.Ordan fikir verebilirler yada yorumlardan okursun
http://www.kadinlarkulubu.com/firin...zlik-aletleri-kullanisli-kullanan-var-20.html
canım açtım sanırım onaylanması lazım
topiğimizin üstüne topik tanımayız.cem yılmazın fundemantals'i halt etsin yanımızda
(abarttım sanırım
)
valla şekerim, ev sahibi biraz kıl. Herkesi davet etmiyormuş, benden duymuş olma yine de.![]()
Jelocan gıı nerdesin??:18:
cnm veli bey kas üstü yapalım dedi hakan bey dual plan benim boyum 175 kilo 65 cnm göğüs dokum bayağı varmış dedi üst lop boş tabi
Eve gireli 15.dakika oldu bebeğim of ya iskender arkasından künefe yedikhadi arkadaşım zayıf o yedide ben niye yediysem
abi heryer indirim alışveriş yap diye ayartıyor mağzalar resmen![]()
Cem yılmaza gittim salon gülmekten kırıldı ben arkamda ki gençlere uyuz oldum bi ara dalacaktım arkadaşım uğur (bayan) sakinleştirdi
gençler ayaklarının benim ve yanımdaki diğer koltuğun tepesine uzatmışlar oha yanigençlik kötü nerede eski gençlik...
Nooldu ayol size bugün?Hava mı çarptı sizi looşeyda günde azıtmış,sen iskender künefe ohhhh miss valla...
![]()