• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bugün misafirlikteydim 1haftalik spor bosa gitti valla
allahim bu ne böyleeeeee yedik yedik sistikkkk

bugün misafirlikteydim 1haftalik spor bosa gitti valla
allahim bu ne böyleeeeee yedik yedik sistikkkk

Ama ama oldumu şimdi ama:20: Bak ben bugün aneyy e gittim.Öğlen ızgara tavuk ve salata yedim.Akşamüstü dedi ki:Kızım portakal yiyelimmi? yiyelim dedim ben de.Bakınız gelen portakala.Aneyyin ellerinden :16:

$66488_10151344638867789_1654188298_n.jpg

yaaa hanımlar konuyla hiç alakası yok ama özellikle size sormak istediğim bişey var soruyu herkes görsün diye bu topike yazıyorum aranızda ya da yakınlarnızda BUHARLI TEMİZLİK ALETİ KULLANAN VAR MIIII özellikle ALF MULTİ yi soruyorum ama arçelik-beko buharika da olabilir.. lütfen çok acil almak istiyorum ama gerçekten kullanışlı mı bilmiyorum alıp da kullanmasam (meyve sıkıcağı vb diğer aldıklarım gibi ) eşim bu sefer topa tutar beni o yüzden kullanıp memnun kalanlar varsa bilgi versinler lütfeeennn :26::26:

yaaa hanımlar konuyla hiç alakası yok ama özellikle size sormak istediğim bişey var soruyu herkes görsün diye bu topike yazıyorum aranızda ya da yakınlarnızda BUHARLI TEMİZLİK ALETİ KULLANAN VAR MIIII özellikle ALF MULTİ yi soruyorum ama arçelik-beko buharika da olabilir.. lütfen çok acil almak istiyorum ama gerçekten kullanışlı mı bilmiyorum alıp da kullanmasam (meyve sıkıcağı vb diğer aldıklarım gibi ) eşim bu sefer topa tutar beni o yüzden kullanıp memnun kalanlar varsa bilgi versinler lütfeeennn :26::26:

Bende karcher var bu markayı almada ne alırsan al 2,5 yıl önce falan aldım kaç kere bozuldu hatırlamıyorum aldığımda da 2150 falandı fiyatı lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum yine bozuk yatıyor köşede serviside çok pahalı

İlksen merhaba.Bak ben de internetten araştırayım derken forumun bu topiğne rastladım.Ordan fikir verebilirler yada yorumlardan okursun:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/firin...zlik-aletleri-kullanisli-kullanan-var-20.html

Bende karcher var bu markayı almada ne alırsan al 2,5 yıl önce falan aldım kaç kere bozuldu hatırlamıyorum aldığımda da 2150 falandı fiyatı lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum yine bozuk yatıyor köşede serviside çok pahalı

cevap için öncelikle teşekkür ederim ama çook saşırdım o kadar övüldüğünü duydum o markanın ama seninde yazdığın gibi fiyatları baya yüksek ben bi modeline bakmıştım bütçeme uygun olan onunda özelliklerini hiç beğenmedim 3.5 bar falandı Alf multi hem 5 bar hem daha özellikli ve fiyat olarak da uygun geldi o yüzden karcher kafamda silmiştim yorumla birlikte tamamen yoksaydım sağol gerçekten...

canım açtım sanırım onaylanması lazım

tuanacim okudum yazdiklarini buraya cevapliyim konun acilana kadar..

Canim biliosun lion Veli beyin hastasi ve sonucundan memnun ,ikiside damla diyorsa vardir bi bildikleri cunku necdet beyde bana israrla yuvarlak demisti ama ben damlada diretttim sonuc olarak ustlerim cok dolu diil..kas ustunu bilemiyorum ama gogus dokun varsa neden olmasin.. gogus dokun varmi az mi nasil :) bende heyecan yaptim simdi sanki ben giricem ameliyata :)))

boyun kilon kac ti tuanacim az kalmis surda 10 gun. Bu arada Hakan beyi tanimiyorum ben Necdet beyin hastasiyim biliosun ama Veli beydende memnun bu sitedekiler..

cnm veli bey kas üstü yapalım dedi hakan bey dual plan benim boyum 175 kilo 65 cnm göğüs dokum bayağı varmış dedi üst lop boş tabi

topiğimizin üstüne topik tanımayız.:32: cem yılmazın fundemantals'i halt etsin yanımızda:27: (abarttım sanırım:37:)

valla şekerim, ev sahibi biraz kıl. Herkesi davet etmiyormuş, benden duymuş olma yine de.:1:

Ablam bana kiyamaz :) her türlü davet eder hem olsun :)))) siz bana pencereyi acin ordan gireyim ben :1:

Jelocan gıı nerdesin??:18:

Eve gireli 15.dakika oldu bebeğim of ya iskender arkasından künefe yedik :43: hadi arkadaşım zayıf o yedide ben niye yediysem :ssz:

abi heryer indirim alışveriş yap diye ayartıyor mağzalar resmen:ssz:

Cem yılmaza gittim salon gülmekten kırıldı ben arkamda ki gençlere uyuz oldum bi ara dalacaktım arkadaşım uğur (bayan) sakinleştirdi :ssz:

gençler ayaklarının benim ve yanımdaki diğer koltuğun tepesine uzatmışlar oha yani :ssz: gençlik kötü nerede eski gençlik...

Son düzenleme:
cnm veli bey kas üstü yapalım dedi hakan bey dual plan benim boyum 175 kilo 65 cnm göğüs dokum bayağı varmış dedi üst lop boş tabi

bilemedim ust lobun bossa kas ustu nasil durur..bi de zayifmi ust tarafin? o zaman dual plan daha iyi gibi geldi bana ama doktorlardan iyi bilemeyizki...

Eve gireli 15.dakika oldu bebeğim of ya iskender arkasından künefe yedik :43: hadi arkadaşım zayıf o yedide ben niye yediysem :ssz:

abi heryer indirim alışveriş yap diye ayartıyor mağzalar resmen:ssz:

Cem yılmaza gittim salon gülmekten kırıldı ben arkamda ki gençlere uyuz oldum bi ara dalacaktım arkadaşım uğur (bayan) sakinleştirdi :ssz:

gençler ayaklarının benim ve yanımdaki diğer koltuğun tepesine uzatmışlar oha yani :ssz: gençlik kötü nerede eski gençlik...

Nooldu ayol size bugün?Hava mı çarptı sizi loo:53: şeyda günde azıtmış,sen iskender künefe ohhhh miss valla...:19:

Nooldu ayol size bugün?Hava mı çarptı sizi loo:53: şeyda günde azıtmış,sen iskender künefe ohhhh miss valla...:19:

Terbiye falan kalmadı malesef.Saygı sevgi ve hoşgörü nün zerresi yok artık gençlerde:50: Bacım burda lafları tepemize beynimize geçiriveriyon,ediverseydin iki kelamcık:23:

Back