seni yarın öpüjem,öpüjeem,öpüjmelere doyamaycam.Kontrol edecem hee ağdanı ona göre
tek sana açarımbaşkada kimseye açmam hele ogülüye asla pis nazarı değiyor
duyduk duymadık demeyin yarın sabah nlglpd arkadaş evinde tüm K.K. ya açık büfe kahvaltı veriyor
Ben de biraz pollyannacılık var sanırsam.Gittiğim her yeri çok sevip hemen benimsiyorumBak bu evde de perdem yok hiç bir camda.22.kat,sadece alabildiğine mavi gökyüzünü ve şekilli bulutları seyrediyorum oturduğum her köşede.Hatta şu an bile Ama desenki Mersin mi, bu ev mi? pek tabiiki Mersin derim
Kartopu cum bizimde eşimle tek isteğimiz 5-6 yıl sonra İstanbul defterini kapatıp,güneyde bir yerlere kaçmak.Tekne parası biriktiyoruz.Çook uzak denizlere yelken açacağız inşallah.Oğlan da artık Üniversiteyi bitirdi.Yüksek lisans falan yapsın anca işte bizim de arzu ettiğimiz yaşantıya dönmemiz.Mersin e ilk taşındığım hafta ev yerleştiriyorum ama görmeniz lazımdı beni.Hayatımda vucudumdan bu kadar ter atmamışımdır.Kiralık bile baksan bütün evlerin kliması vardır.Ama bizim şansımıza tuttuğumuz evde klima yoktu.Ertesi gün gidip aldık ama eve getirip takma ve monte etme 3 gün sonra oldu.Size diyebilirimki hayatımda yaşadığım en sancılı günlerdi.Kalkıp iki bir şey yerleştiriyorum,şakır şakır terden bayılacak gibi oluyorum.Tam da 15 Ağustos sıcağında taşınmıştık.Gerçekten oraları bilmeyen sıcağın azametini kesinlikle tahayyül edemez.Ama gene de çok keyifli idi.Ocak tan önce kış gelmez.Şubatta da biter.Mart ın güzelliğini saymayayım harika.Nİsan Mayıs tadına doyum olmaz.Haziran başlar kaynamayaSite cıvıl cıvıldı.Hep bir hareket vardı.Önümde gördüğünüz gibi havuz vardı ve her sabah canlı müzik şarkılar çalardı.Kuşların sesleri ve derinn sessizlikde o müzik o kadar hoş gelirdiki kulağıma...Hemen balkona domatesler,peynirler,zeytinler,taptaze maydonoz,nane yeşilliklerle dolu tabağımla çıkar kurulurdum masama.Büyük bir zevkle her sabah bunu yapardım.Etrafımdaki balkonlarda çeşit çeşit çiçekler,hatta yan komşumun balkonu site1.si idi.(yarışma yapılırdı en süslü balkon) Kendisi ressam bir bayandı yaklaşık 70 yaşlarında.Balkonda resim yapardı.Bazen ben de akşamüstleri gitar çalardım çok hoşuna giderdi hanımın. HEr an ı çok güzeldi benim için Mersin in.Tek sıkıntım ailemden aneyden babaydan uzak olmaktı
Günaydın seksi hatungel kahvaltı yapalım kahve içelim ben nerede olurum bacım ya k.k.da ya da telde
K:K ne fedaa olsun. Masanın 2 kenarı da açılıyor benim.30 kişi alır.Mutfak masası,oğlanın çalışma masası falan da eklersek,50 yi ağırlarım. Ama 51. feriştahı gelse almam bacım
Adresi burdan verince şaşırma ama.Hani belki yannışlıkla falan seninkini verebilirolabiliryapabilirim
yarın gelde bi elleyeyim bi öpeyim elektürük nasıl aramızda öyle gelirim köyesenin burnun güzel ya evet planın olmaması çok normal geliyorsun değil mi plan tamam bak nlglpd dünya hazırlık yapıyor
seni yarın öpüjem,öpüjeem,öpüjmelere doyamaycam.Kontrol edecem hee ağdanı ona göre
tek sana açarımbaşkada kimseye açmam hele ogülüye asla pis nazarı değiyor
duyduk duymadık demeyin yarın sabah nlglpd arkadaş evinde tüm K.K. ya açık büfe kahvaltı veriyor
amanın hemen geri iade et bana alerji yapıyor bilinmedik markalar mıkır fantayı ogülü sever belki cimri oda ondan alıyordur mutlaka
Bende kaçıyorum yarın sizlere güzel görüneyim diye ağda mı yaptırayım bari
teli aramayın açamam :102: dışarıda işlerim var hava güzel çıkayım da dolanayım biraz
Gelıken ne getıryım :)) bır masa, sandalye fılan
kuyuya bir deli taş atmış, bin akıllı çıkaramamış hesabı. Yarın günlerden cuma bebeğeeem. C.tesi geleceğim ben. Nlentoyu da şaşırtmışsın, yazık bugünden hazırlanmış. Şimdi yaptıklarının hepsi bayatlıcak, bayat bayat yemek zorunda kalcaz
aa sevmemmi severim tabee. lecola, lefantaen helalinden bi de kurabiyeleri var, ev yapımı gibi
enişte bana dua edecek. sayende sakal bıyık ne varsa kurtulduk, allah senden razı olsun diye arayacak gibime geliyor
bi demlik çay, poğaça, simit, peynir, domates, maydanoz, haaa az daha unutuyodum bi de şeker
hahahaha bu topic çok iyiymiş yaa sağ olun kızlar eğlendim bayaa bende burun estetiği düşünüyorum
Abowwwwwww cumartesi günü toplaniyosunuz dimi? Ya ama bennnn
Bende 51.cimisafir olarak geliyorumm. Artik yerde mi yoksa bi kösede mi duracam hicccc farketmezzz :)
Bende diyorum ben bilmeden günümü değişti :))
topiğimizin üstüne topik tanımayız.cem yılmazın fundemantals'i halt etsin yanımızda (abarttım sanırım )
valla şekerim, ev sahibi biraz kıl. Herkesi davet etmiyormuş, benden duymuş olma yine de.
yok be kuşum, keleğin takvimi şaşmış..herkesi de şaşırtmış. nlento aradı, yarın geliyon dimi diyo teldeben de çakmadım, "hee" dedim..kapattım teli foruma bi girdim, kelek heryere yarın diye yazmış durmuş adı üstünde kelek. yazık nlentoya o kadaaan da mama yapmış. yarın bi daha yapçak naapsın. Bayat şeyleri bize kakalıcak hali yoktur, sanırsam ve umarsam
Bence bayatlar dursun kezbo kelek jelo yesin onları ceza olarak :))
Gelıken ne getıryım :)) bır masa, sandalye fılan
hahahaha bu topic çok iyiymiş yaa sağ olun kızlar eğlendim bayaa bende burun estetiği düşünüyorum
Bende diyorum ben bilmeden günümü değişti :))
evet evet güzel fikir..o yesin
bu arada dedenin durumu anlık değişiklikler gösterebiliyor. c.tesi için çok hevesliyim, umarım herşey planladığımız gibi olur, dua edin olur mu?
nldglp cnm neredn konu açıyoruz?
canım bnim çok sağol öpüyorum gelirsin açabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?