Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

seni yarın öpüjem,öpüjeem,öpüjmelere doyamaycam.Kontrol edecem hee ağdanı ona göre

tek sana açarım başkada kimseye açmam hele ogülüye asla pis nazarı değiyor

duyduk duymadık demeyin yarın sabah nlglpd arkadaş evinde tüm K.K. ya açık büfe kahvaltı veriyor

Son düzenleme:

duyduk duymadık demeyin yarın sabah nlglpd arkadaş evinde tüm K.K. ya açık büfe kahvaltı veriyor

K:K ne fedaa olsun. Masanın 2 kenarı da açılıyor benim.30 kişi alır.Mutfak masası,oğlanın çalışma masası falan da eklersek,50 yi ağırlarım. Ama 51. feriştahı gelse almam bacım

Adresi burdan verince şaşırma ama.Hani belki yannışlıkla falan seninkini verebilirolabiliryapabilirim

ay okurken bile kendimden geçtim valla,ben hiç görmedim mersini. fakat eltimden ve buradaki arkadaşlarımdan duyduğuma göre çık güzelmiş gerçektenama benim bazı özel sebeplerden dolayı mersine yerleşmem çok zor,yoksa bu anlatılanlardan sonra kesin gidip görüp yerleşebilirdim diye düşünüyorum. hatta demin emlak sitelerinden fiyat bile araştırdım,bahçeli evler bile çok uygun bırak daireleri. neyse ,herşey kısmet tabiki

Günaydın seksi hatun gel kahvaltı yapalım kahve içelim ben nerede olurum bacım ya k.k.da ya da telde

Hahahhaaa günaydınnn bombasınız vallahı eveeeet hadi koy çayı gelıyorum miniğimi alıp :)) yakın oturuyor olabılr mıyız acep??

Gelıken ne getıryım :)) bır masa, sandalye fılan

seni yarın öpüjem,öpüjeem,öpüjmelere doyamaycam.Kontrol edecem hee ağdanı ona göre

kuyuya bir deli taş atmış, bin akıllı çıkaramamış hesabı. Yarın günlerden cuma bebeğeeem. C.tesi geleceğim ben. Nlentoyu da şaşırtmışsın, yazık bugünden hazırlanmış. Şimdi yaptıklarının hepsi bayatlıcak, bayat bayat yemek zorunda kalcaz

amanın hemen geri iade et bana alerji yapıyor bilinmedik markalar mıkır fantayı ogülü sever belki cimri oda ondan alıyordur mutlaka

aa sevmemmi severim tabee. lecola, lefanta en helalinden bi de kurabiyeleri var, ev yapımı gibi

Bende kaçıyorum yarın sizlere güzel görüneyim diye ağda mı yaptırayım bari
teli aramayın açamam :102: dışarıda işlerim var hava güzel çıkayım da dolanayım biraz

enişte bana dua edecek. sayende sakal bıyık ne varsa kurtulduk, allah senden razı olsun diye arayacak gibime geliyor

Gelıken ne getıryım :)) bır masa, sandalye fılan

bi demlik çay, poğaça, simit, peynir, domates, maydanoz, haaa az daha unutuyodum bi de şeker

Abowwwwwww cumartesi günü toplaniyosunuz dimi? Ya ama bennnn

Bende 51.ci misafir olarak geliyorumm. Artik yerde mi yoksa bi kösede mi duracam hicccc farketmezzz :)

Bende diyorum ben bilmeden günümü değişti :))

hahahaha bu topic çok iyiymiş yaa sağ olun kızlar eğlendim bayaa bende burun estetiği düşünüyorum

topiğimizin üstüne topik tanımayız. cem yılmazın fundemantals'i halt etsin yanımızda (abarttım sanırım)

Abowwwwwww cumartesi günü toplaniyosunuz dimi? Ya ama bennnn

Bende 51.ci misafir olarak geliyorumm. Artik yerde mi yoksa bi kösede mi duracam hicccc farketmezzz :)

valla şekerim, ev sahibi biraz kıl. Herkesi davet etmiyormuş, benden duymuş olma yine de.

Bende diyorum ben bilmeden günümü değişti :))

yok be kuşum, keleğin takvimi şaşmış..herkesi de şaşırtmış. nlento aradı, yarın geliyon dimi diyo telde ben de çakmadım, "hee" dedim..kapattım teli foruma bi girdim, kelek heryere yarın diye yazmış durmuş adı üstünde kelek. yazık nlentoya o kadaaan da mama yapmış. yarın bi daha yapçak naapsın. Bayat şeyleri bize kakalıcak hali yoktur, sanırsam ve umarsam

Bence bayatlar dursun kezbo kelek jelo yesin onları ceza olarak :))

evet evet güzel fikir..o yesin

bu arada dedenin durumu anlık değişiklikler gösterebiliyor. c.tesi için çok hevesliyim, umarım herşey planladığımız gibi olur, dua edin olur mu?

Nasipse geleceksin ogülüm.Kısmette varsa tabii Yeterki dedeciğin iyi olsunda.Her hafta sonu bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…