Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben de geliyim eksik kalmıyım...
bu arada arescim allah kurtarsın bacım... ben iki gündür rahatım...

icimden güzel sarki gelmiyor la söyle oynak bir sarki kos nldglp bacum hep baraberrrrr oynuyak
spor nasil gitti bacu,,,,

iki gündür eltide eltinin sesi soluğu çıkmaz oldu... korkuyorum aramaaya... iki ihtimal var çünkü ararsam ya gel al şunları diycek ya da kız öte tarafa gitmiş olcek neyse kötü haber tez duyulur demi.. öle olsa duyardım şimdiye.... bakalım nekadar sabredebilcek....

icimden güzel sarki gelmiyor la söyle oynak bir sarki kos nldglp bacum hep baraberrrrr oynuyak
spor nasil gitti bacu,,,,

Dikkatli yapın 2.nizde sporunuzu biriniz çanağı kırıyor diğeriniz lastiği gözünüze yapıştırıyorsunuz

Sakın arama aman diyeyim

bırak kalsınlar gözükme gözlerine :18::18:

Lina bacım ne haber k.nana tamam demi elti de

allah kaynanayla oturana yardim etsin bak bugün benim kaynanayi anlatim gülünnnn
iki hafta önce kaynanami doktora götürdüm doktor arada basi agrirsa agri kesici verdi illede beni doktora götür doktor diyor bir seyi yok yok ille doktor elleyecekyaaaa neyse agri kesiciyi ne zaman basin agrissa ic sonra gel dedi bizimki koca kutu ilaci icmis 2 haftada bugün elinde bir kagitla bana geldi doktor yazmis kayin validenize verdigim agri kesici 6 ay idare eder bugün gene ilac yazdirmaya geldi vermedik allahim aglarmisin gülermisin anne niye yaptin doktor bitince gel dediya diyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…