Sakın aramaaman diyeyim
bırak kalsınlar gözükme gözlerine :18::18:
ararmıyım hiç.... uğramıyorum bile o tarafa....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın aramaaman diyeyim
bırak kalsınlar gözükme gözlerine :18::18:
spor aşkıyla insan kendinden geçiyo tabi. ben de geçen gün elimi duvara geçirdim. nasıl sızladı anlatamam....
Yok senle uğraşmak çok iyi geliyor bana
şimdiden sen tatildeyken ne yapacağım diye düşünüyorum![]()
allah kaynanayla oturana yardim etsin bak bugün benim kaynanayi anlatim gülünnnn
iki hafta önce kaynanami doktora götürdüm doktor arada basi agrirsa agri kesici verdi illede beni doktora götür doktor diyor bir seyi yok yok ille doktor elleyecekyaaaa neyse agri kesiciyi ne zaman basin agrissa ic sonra gel dedi bizimki koca kutu ilaci icmis 2 haftada bugün elinde bir kagitla bana geldi doktor yazmis kayin validenize verdigim agri kesici 6 ay idare eder bugün gene ilac yazdirmaya geldi vermedik allahim aglarmisin gülermisin anne niye yaptin doktor bitince gel dediya diyorrrrrrrr![]()
Valla noolsun, iyi işte. Kimseyi lastiklemeden dönüp geldim maşallah
Al sana hopla zıpla:118::122::124:
Kasma (Yalın) - YouTube
Aman allahım giderken bavulu iyice kilitleyeyim korkarım içine saklanıp ordada bulursun sen beni :18:
Var ya yeminle biz gelinlerin %80 hep aynıbenim kaynanada aynısı doktora gider ilaç bile vermez doktor ama illa o gidecek elletecek
![]()
aman seyda terbiyemi bozdun eşim okusa burayı boşar beni
![]()
Yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar idare etmek lazım da işte sinirler dayanmıyor bazen
valla aglasammi gülsemi karda kisda düsüp bir yerini kracak nasil giti o halde yakindi gittim diyor baska zaman iki adimlik yeri yürümez
kesin doktoru gözüne kestirdiiiin doktor yakisikli demi anne yok o benim evladim diyor doktoru evlat edinecek bizimki doktor yaaaaaa
ayni cocuk allahim biz nasil olacak yarappim yardim ettttt
masallah masallah bacumaaaaa eminmisin kimseyi lastiklemedigineeeeeeeee
kesin hocaca rüsvet verdin yorma beni diyeeeeeee![]()
aynı tarihlerde yer ayırtım dedim amma fiyatı değişmiş bebem senin gittiğin otelin artmış bayağı
yoksa kurtuluşun yoktu jelesec den![]()
Var ya yeminle biz gelinlerin %80 hep aynıbenim kaynanada aynısı doktora gider ilaç bile vermez doktor ama illa o gidecek elletecek
![]()
aman seyda terbiyemi bozdun eşim okusa burayı boşar beni
![]()
Yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar idare etmek lazım da işte sinirler dayanmıyor bazen
Yok şekerim benim lastikle işim yok.Kendi tırnağımla kafamı taşıyorum.50 dak. kardio çalışıp,sonrasında ağırlık çalışıyorum.1.5 saat full spor.Arada zumba var ona katılıyorum.Zumba ne diye soran olursa latin şarkılarıyla dans.Ama zumba 1 saat ve 500 kalori yakılıyor tam olarak yapılırsa.Şubat başı sırf platese geçeceğim.Dönüşümlü çalışıyorum yani.Sürekli aynı spor değil.Ben sadece sinirlenirsem kazayla değil direk adamın kafasına dambılları atıveririm![]()
aman sende benden fena gelinsin:18: bak kadına bi de zorla doktora aşık ettireceksin bu yaştan sonra![]()
vav süpersin bacum kacda yürüyorsun nldglp
agirlik vav iyi zubayi severim odum olsi amaliyat olmadan önce power pilatenin üstünde yaptiriyordu hocamiz bize amaliyat olunca biraktim git gitme 12 para ödeyemem dedim düzelim giderim dedim gitmedim
Zumba "Zumba he Zumba ha" Coreography - YouTube
En iyi aile oteli ödülü almış geçensenede spa sı ödül almıştı çoştular fiyatta neyse işe yaramış
Öhöm öhöm bu mesajıda kayda alalım lazım olur![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü![]()
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..