Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Var ya yeminle biz gelinlerin %80 hep aynı benim kaynanada aynısı doktora gider ilaç bile vermez doktor ama illa o gidecek elletecek aman seyda terbiyemi bozdun eşim okusa burayı boşar beni

Yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar idare etmek lazım da işte sinirler dayanmıyor bazen

Aman allahım giderken bavulu iyice kilitleyeyim korkarım içine saklanıp ordada bulursun sen beni :18:

aynı tarihlerde yer ayırtım dedim amma fiyatı değişmiş bebem senin gittiğin otelin artmış bayağı

yoksa kurtuluşun yoktu jelesec den

valla aglasammi gülsemi karda kisda düsüp bir yerini kracak nasil giti o halde yakindi gittim diyor baska zaman iki adimlik yeri yürümez
kesin doktoru gözüne kestirdiiiin doktor yakisikli demi anne yok o benim evladim diyor doktoru evlat edinecek bizimki doktor yaaaaaa
ayni cocuk allahim biz nasil olacak yarappim yardim ettttt

aman sende benden fena gelinsin:18: bak kadına bi de zorla doktora aşık ettireceksin bu yaştan sonra

masallah masallah bacumaaaaa eminmisin kimseyi lastiklemedigineeeeeeeee
kesin hocaca rüsvet verdin yorma beni diyeeeeeee

Yok şekerim benim lastikle işim yok.Kendi tırnağımla kafamı taşıyorum.50 dak. kardio çalışıp,sonrasında ağırlık çalışıyorum.1.5 saat full spor.Arada zumba var ona katılıyorum.Zumba ne diye soran olursa latin şarkılarıyla dans.Ama zumba 1 saat ve 500 kalori yakılıyor tam olarak yapılırsa.Şubat başı sırf platese geçeceğim.Dönüşümlü çalışıyorum yani.Sürekli aynı spor değil.Ben sadece sinirlenirsem kazayla değil direk adamın kafasına dambılları atıveririm

Öhöm öhöm bu mesajıda kayda alalım lazım olur

Son düzenleme:

vav süpersin bacum kacda yürüyorsun nldglp
agirlik vav iyi zubayi severim odum olsi amaliyat olmadan önce power pilatenin üstünde yaptiriyordu hocamiz bize amaliyat olunca biraktim git gitme 12 para ödeyemem dedim düzelim giderim dedim gitmedim

Zumba "Zumba he Zumba ha" Coreography - YouTube

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar
size hemen bu akşam başıma gelen bi olayı anlatmak istioruuum
spor salonuna yazıldım, ilk günümdü benimle ilgilenmesini istediğim hoca bayan oldu, erkek hoca tercih etmedim.
ilk başta ölçülerimi alıyordu kız, heryerimi ölçtü göğüs bölgemi 2 kere ölçtü
böyle ben spor yapıyorken yanımda duruyordu, gözleri göğüslerimdeydi
çünkü üzerimde sadece sporcu sütyeni ve beyaz bi atlet vardı desteksiz sporcu sütyeni olduğu belliydi yani..
o bakışları unutmayacağım
ve birkez daha bana bu imkanı veren rabbime şükürler olsun..

Son düzenleme:

Risuuuuuuuus

gözleri şaşı ettin demek

Aman oku üfle kendini nazara gelme gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…