Gııııı beste olmadı mı lo :26:
Kıskanç biriyim ben ne yapayım hepinizi kıskanıyorum
deneme deneme renk oldu mu acep :26:
Bu ne renk bakayım
geldim valla bunaldım iyice kaç zamndır allahalahh kaynanmda yanımda ne yazıon dio habire dio off nekadar aksi olio insan yaşlanınca tv bile açamıom yaaaa :))
BENDE GELDİM CANIM ÇOK SIKILIO MUHABBETE ALIN BENİDE NE ÇEKİŞTİRONUS BURDA :) :d
Ya varya jelesenk,kız varya şimdi yanımda olsan senin yanacıklarını ısıra ısıra bir öpüverirdim kii...resmen geberdim burda gülmekten.Kız sen bi kere de bi şey için denemeler yapmıştın da neydi hatırlayamadım:44: yaşlıyım yasanki gene yazıların mı küçülmüştü neydi Denemelerini yiyem senin Ama benim gördüğüm hep siyah renk her yazdığın siyah gıı.bu beste cadısı kandırmış benim jelekemi
arees kaynanana de ki; a be kaynana,naptın bize,nettin bize
Ya varya jelesenk,kız varya şimdi yanımda olsan senin yanacıklarını ısıra ısıra bir öpüverirdim kii...resmen geberdim burda gülmekten.Kız sen bi kere de bi şey için denemeler yapmıştın da neydi hatırlayamadım:44: yaşlıyım yasanki gene yazıların mı küçülmüştü neydi Denemelerini yiyem senin Ama benim gördüğüm hep siyah renk her yazdığın siyah gıı.bu beste cadısı kandırmış benim jelekemi
Çaktırmasana az gülüyoduk :))))))
BENDE GELDİM CANIM ÇOK SIKILIO MUHABBETE ALIN BENİDE NE ÇEKİŞTİRONUS BURDA :) :d
hb beste melodi sende hoşgeldin :)hoşgeldin :))))) ares
Kezban ogülümüyüm ben görüyorum renkleri
Nasıl görüyon şeker bariz siyah işte yazıların
Ben siyahı severim asil duruyor tekrar özüme döndümgösteriş senin olsun renklerde
selam güzeller kimler varmis kimler tüm kizlar burdaymis bensiz sohbet haaaaaa
nldglp ; ŞEY BİŞE SORCAM SANA COK MERAG ETTİM ???
BU AVATRDAKİ MEMİŞLER SANAMI AİT :) HEHE BİRAZ EDEBSİZCE OLDU AMA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?