• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gııııı beste olmadı mı lo :26:

Kıskanç biriyim ben ne yapayım hepinizi kıskanıyorum :27:

deneme deneme renk oldu mu acep :26:

Bu ne renk bakayım :1:

Ya varya jelesenk,kız varya şimdi yanımda olsan senin yanacıklarını ısıra ısıra bir öpüverirdim kii...resmen geberdim burda gülmekten.Kız sen bi kere de bi şey için denemeler yapmıştın da neydi hatırlayamadım:44: yaşlıyım ya :33: sanki gene yazıların mı küçülmüştü neydi:52: Denemelerini yiyem senin:1: Ama benim gördüğüm hep siyah renk:37: her yazdığın siyah gıı.bu beste cadısı kandırmış benim jelekemi:19:

geldim valla bunaldım iyice kaç zamndır allahalahh kaynanmda yanımda ne yazıon dio habire dio off nekadar aksi olio insan yaşlanınca tv bile açamıom yaaaa :))

sen evlimisin ? Yaşım küçük yazmıştın da ondan sordum :26: of sende de kaynana derdimi var :25:

Ya varya jelesenk,kız varya şimdi yanımda olsan senin yanacıklarını ısıra ısıra bir öpüverirdim kii...resmen geberdim burda gülmekten.Kız sen bi kere de bi şey için denemeler yapmıştın da neydi hatırlayamadım:44: yaşlıyım ya :33: sanki gene yazıların mı küçülmüştü neydi:52: Denemelerini yiyem senin:1: Ama benim gördüğüm hep siyah renk:37: her yazdığın siyah gıı.bu beste cadısı kandırmış benim jelekemi:19:

Gelde ıssır sana izin :21: hahahaha hakket bi kere daha deneme durumu olmuştu :1: of hatırladım ilk pro kartlı olduğum zaman ayarlamayı yapamamıştım :18:

Çaktırmasana az gülüyoduk :))))))

nldglp ; ŞEY BİŞE SORCAM SANA COK MERAG ETTİM ???
BU AVATRDAKİ MEMİŞLER SANAMI AİT :) HEHE BİRAZ EDEBSİZCE OLDU AMA :)

selam güzeller kimler varmis kimler tüm kizlar burdaymis bensiz sohbet haaaaaa
:1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back